ביקורת ספרים

• פותח הנושא NJS
  • פורסם בתאריך

NJS

New member
ביקורת ספרים

והפעם -שיר של אש ושל קרח (כל מה שתורגם לעברית) העלילה-מסופר על עולם די דומה לשלנו בתקופת ימי הבניים רק עם פלפל(דרקונים אנשי זאב וכו`) עלילת הספר מתחילה מעט לפני מלחמה שפורצת בעולם במרכז העלילה עומדים בני משפחת סטארק אדארד האב קייטלין האם סאנסה ואריה הבנות ורוב בראן וריקון הבנים והבן הממזר של לורד אדארד ג`ון כל אחד מהילדים מלווה בזאב בלהות(כמו זאב רגיל רק יותר שווה)שהוא אגב הסמל של בית סטארק. הטוב-כל פרק מלווה אדם אחר גם את ה"רעים"ולקורא ניתנות זוויות ראיה רבות והוא יכול להזדהות עם מי שהוא רוצה. הרע-הסופר הורג דמויות(לפעמים אפילו ראשיות) בכמויות ענקיות ובנוסף יכול להיות שעד שיגיעו לדמות שאתה אוהב יעברו מאה עמודים או יותר או במקרה שלי בכלל לא יהיו פרקים עליהם. הציון- 9 לסיכום -הסדרה שיר של אש ושל קרח מאת ג`ורג` מרטין מומלצת בחום ודרך אגב אני לא חושב שהיא תתאים לילדים מתחת לגיל 13 ורק שתדעו שכל הספרים שאני ממליץ עליהם בעברית

NJS

New member
תשובות

זה ראשי תיבות של ניו ג`רזי ואני אכן גולש דרך הפלאפון

GRAND DARK MAGE

New member
שמע

אני גרתי בניו יורק. ראשי התיבות של ניו גרזי זה NJ אז מה זה הS ומה הקשר אליך?

NJS

New member
אהם

האמת שחשבתי שזה NJS וזאת הקבוצה שאני אוהד בNBA ואני יודע שזה צולע ותגיד איפה אתה גר?ואיפה אתה לומד?

GRAND DARK MAGE

New member
תשובות.

אני גר בבית שמש ולומד בישיבה תיכונית (את שם הבית ספר אני מתבייש לכתוב כי זה שם דוס ומפגר שנבחר עי המנהל. שם בית הספר לא משקף את דעתי או דמותי)

NJS

New member
אתה בא למפגש פורום?

כי אם כן תעשה לי טובה ותלבש בגדים נורמלים (נגיד ג`ינס משופשף וטריקו עם הדפס(עדיף מותגים))ואני יודע שאני נשמע כאילו אני מנסה לקבוע לך ת`חיים

GRAND DARK MAGE

New member
שמע אתה ממש לא מבין.

דתיים. חולצת טריקו והכל זה מה שאני לובש בכל יום. אין לי פאות, אני רואה טלוויזיה וסרטים. מסתובב בברכה ובקניון, ומשחק גיים קיוב ומחשב.

NJS

New member
מה חבל?

או שזה בעצם חבל?להזכירך שבפורומינו סוקלים לא תולים

NJS

New member
כי תחשבי על זה...

איזה פדיחות יהיו לנו אם הוא היה בא עם בגדים כאלה ממממ נו את יודעת למה אני מתכוון רק המחשבה על זה מצמררת אותי

SaberTooth

New member
אויש...

שלא יתקרב אליו עם בגדים של דוסים.. חס ושלום... כי אז אנשים שאנחנו לא מכירים ולא נראה יותר בחיים שלנו יתחילו לצחוק עלינו.. איך נחיה אז

NJS

New member
סייבר לא הבנת

לא דיברתי על בגדים של דוסים אלא עעעעל בגדים של חברות לא מוכרות!ירחמו עלינו האלים! (מישו פה הבין שכל מה שאמרתי עד עכשיו היה בהומור? כולל ההודעות הקודמות)

NJS

New member
מהבחינה...

שאני גם דתי ולמה אתה לא בא למפגש?

למעלה