ביקורת נוספת על "Paper Cuts" הפעם מפי רונן צומר.
R RamiSun New member 29/9/05 #5 היא גם דומה לסקירה שלי. אבל אני לא מבין, למה כולם אוהבים את accidents יותר selling smoke או "אפילו משוררים מתים" או "כל אחד יכול"... טוב, מה לעשות שרק לי יש טעם טוב........
היא גם דומה לסקירה שלי. אבל אני לא מבין, למה כולם אוהבים את accidents יותר selling smoke או "אפילו משוררים מתים" או "כל אחד יכול"... טוב, מה לעשות שרק לי יש טעם טוב........
E ekrakov New member 29/9/05 #9 הכי טוב 9 מליון.. לפי דעתי השיר הכי טוב הוא Photosensitivity. אהבתי את מה שהם עשו ברצוע 2. שיר 3 ו4 נחמד אבל לא מספיק. בשיר 5 סולו קלידים סטייל מור ממש ענק!!
הכי טוב 9 מליון.. לפי דעתי השיר הכי טוב הוא Photosensitivity. אהבתי את מה שהם עשו ברצוע 2. שיר 3 ו4 נחמד אבל לא מספיק. בשיר 5 סולו קלידים סטייל מור ממש ענק!!
E ekrakov New member 29/9/05 #10 לא כלכך לדעתי.. היתה הרבה יותר קשוח.. אבל אני מסכים עם כל דבר שרשמת.. לכל אחד דעה משלו..
K kurush New member 29/9/05 #12 אני שמח שאהבת את האלבום, טל. מי יתן וכל מאזיני הפרוג והאלטרנטיב יהיו פתוחים לסגנונות חדשים כמוך.
R Rudess New member 30/9/05 #20 ../images/Emo13.gif אהבתי במיוחד את הקלידן , מי זה הקלידן באלבום הזה?
E ekrakov New member 29/9/05 #8 כל הכבוד!! ככה כותבים ביקורת (או סקירה?? אני מבולבלב..) אם תרצו אני יכול לכתוב בקורת שלי באתר רוק ישראלי ברוסית שיש שם פורום גדול.
כל הכבוד!! ככה כותבים ביקורת (או סקירה?? אני מבולבלב..) אם תרצו אני יכול לכתוב בקורת שלי באתר רוק ישראלי ברוסית שיש שם פורום גדול.