ביקורת משחק: Lego Star Wars

blagen

New member
ביקורת משחק: Lego Star Wars

*עוד לא סיימתי אותו, כך שאולי יהיו המשכים בהמשך* ובכן: כפי ששמו מרמז, כל עולם ה-SW בנוי מלגו. הדמויות החביבות, החל מג'ר ג'ר (אפילו יותר מעצבן בלגו) עד לאנאקין הרשע והכועס, כולן דמויות לגו. אך למרות זאת אנימציית המשחק חביבה מאוד. המשחק הוא בסגנון JEDI KNIGHT, אך בגרסה הרבה יותר פשוטה: מקש אחד לתקיפה ולהגנה (כיורים על הדמות אותה אתם משחקים היא מגינה על עצמה וכשיש לה הזדמנות להכות היא תוקפת) ויש מקש אחד לכוח (כמעט לכל מקום שתכוונו את הדמות, תראו אפשרות להשתמש בכוח, כל פעם כדי לעשות משהו אחר, לתקן משהו, לנפץ את אוייבכם). יש כמובן כמה אפשרויות שילוב, למשל, אם תלחצו על קפיצה ומכה ביחד הדמות תיתן מכה מיוחדת (ששונה מכל דמות לדמות). העלילה של המשחק משתרעת על שלושת הסרטים הראשונים (1, 2 ו-3) בהם תשחקו בדמויות שונות לאורך העלילה. בהתחלת הפרק ה-1 תשחקו רק עם קוואי-גן ואובי-וואן ולאורך המשחק תפגשו עוד דמויות שיצטרפו אליכם. לכל אורך המשחק אתם יכולים להחליף את הדמויות אותן תשחקו, כמו כן אפשר לשחק שני אנשים בו זמנית. לכל דמות יש יתרונות וחסרונות אחרים, כך שאם חשבתם שתמיד טוב להיות עם ג'דיי, זה לא תמיד כך. המשחק מיועד בעיקרון לילדים יותר קטנים (קשה מאוד להיפסל, אין דם (הכל בלגו), והמשחק צוחק על הדמויות פעמים רבות), אך הכל טוב לחולי SW כבדים. * לאלו שלא רוצים לדעת את עלילת הפרק ה-3, לא כדאי לשחק את החלק בלגו של הסרט השלישי, אבל בכל מקרה יש להם את שני הפרקים הראשונים * * מעבר לשלושת הפרקים הללו המשחק מציע עוד איזשהו שלבי בונוס, אך מאחר שעוד לא סיימתי את המשחק (עם כל העבודה על האתר של SW וביה"ס) אין לי מושג מה הם. עוד דבר נחמד: תפריט המשחק הוא בעצם בר קטן ורחוב חיצוני (בהם תבחרו באיזה שלב אתם רוצים לשחק ותסתכלו בהשגים שלכם וכולי), ושם תוכלו לפגוש (אחרי שתקנו אותן מהנקודות שצברתם) את הדמויות שפגשתם במשחק. תוכלו לראות את דוקו נלחם בקוואי גן, תוכלו לראות אמבוש על פדמה, את פלאפטין בורח חסר אונים מחיילי אימפריה מרושעים, את גריוויוס ושומרי הראש שלו מנסים להרוג את אובי וואן המבוגר ואובי וואן התלמיד בצירוף מנצח, ועוד כל מיני שילובים מלהיבים... וכמובן, גם אתם תוכלו להתערב קצת... סיכום: אנימציה חביבה, עלילה (מבחינת ההמרה למשחק מחשב) סבירה, והכי חשוב - לא צריך צ'יטים... מומלץ לאחים הקטנים ולמכורי SW.

blagen

New member
כן, גם לחבר שלי אין כרטיס מסך...

תומך, והוא מבואס לגמרי.

אני מספויילר לגמרי, אפילו יש לי את

הפסקול של נקמת הסית', כל הטראקים לא רק הbattle of heroes

art of fugue

New member
גם לי יש :)

רק קצת אבל חחחחח ואין לי גם pixel shader ... זה מבאס לגמרי, זה גם די הורס ת'גרפיקה לש republic commando אבל זה לא כאילו שאני אקנה עכשיו כרטיס באלף שקל כדי לשחק משחק של לגו.

למעלה