XiluminatiX
New member
ביקורת: מצור האפלה
(אני לא כותב כאן הרבה אבל ביקורת זאת דרך נחמדה להתחיל שיחה אז...
) מצור האפלה הוא הספר השלישי בסדרת המורשת של ר.א. סלבטורה, הספר מתחיל בתקופת האוון שלפי דעתי מתרחשת בזמן של הצ'פטר השלישי של נוורווינטר (אם מישהו שיחק) כי מדברים על גניבת אבני הגורל, אבל יכול להיות שזה לא מדויק אז...
חלק נרחב מהספר הוא בעיקר פוליטיקה והכנות לקרב המתמשמש ובא בין הגמדים בהיכל המיתריל לבין האלפים האפלים ממנזבוראנזן, אבל מתחילות לצוץ בעיות בשני הצדדים כשהקסם מפסיק לעבוד (אני לא אגיד יותר מזה
). הקטע של הפוליטיקה כל כך ארוך שכשתגיעו לאקשן כבר לא יהיה לכם כוח להמשיך אבל דריזט זה דריזט וכשתגיעו אתם תמשיכו D: גם כמו בכל שאר הספרים של סלבטורה יהיו קפיצות רבות בין מוקדי אקשן שונים, בין עם זה החבורה של דריזט (ברונור, קאטי ברי ורג'יס) או חבורות גמדים אחרות כמו הגמד הרצחני והמסריח פוונט שפשוט דורס את כולם והפעם חוזר יותר חזק עם תגבורת. הספר ממשיך את ההדרדרות של לילה נטול כוכבים אבל יש בו הרבה רגעים של סחיפה עם כל הגיבורים האהובים אז... מומלץ
(אני גונב פה משהו מסטראהד XD): הטוב: הרבה אקשן טוב עם הדמויות האהובות ורצח של כוהנות אלפיות D: הרע: ציפיתי מג'ארלקסל קצת יותר. הצמידים שדריזט לקח מאומן הנשק של באינר גם לא מילאו את מבוקשם המכוער: אומן הנשק של הבית השני מצא לנכון לדחוף לעצמי שתי סיכות ללחיים שלו 
(אני לא כותב כאן הרבה אבל ביקורת זאת דרך נחמדה להתחיל שיחה אז...