ביקורת מסעדות - סופ"ש

ביקורת מסעדות - סופ"ש

הסופ"ש הזה נפשנו האיש המקסים ואני בצפון. את הטיול התחלנו בצהריים במרכז G בכפר סבא (אחלה שם למרכז מהנה
), במסעדת בלאק בורגר של בוקששתר. אני מאוד אוהבת את המסעדה הזו. יש בה אוכל מצויין (ולא רק ההמבורגרים) ושרות מעל ומעבר. שירתה אותנו מלצרית בשם שיר, שהיתה כל כך מקסימה שבן זוגי טען שאף פעם הוא לא נתקל בשרות כזה. היא כל הארוחה היתה ולא היתה לידנו. שאלה בחיוך ובשקט אם אנחנו צריכים משהו נוסף, חייכה ובעיקר נראתה כאילו הוא באמת רוצה לעזור ולא עושה את זה רק בשביל הכסף. הטיפ שלנו היה בהחלט בהתאם לשירות שלה כי כשמגיע מגיע!
בערב לעומת זאת, חיכתה לנו עוגמת נפש לא קטנה כשהגענו למסעדת פרנג'ליקה בראש פינה. על המסעדה קיבלנו המלצות והגענו מוכנים לאכול סושי והרבה. המסעדה עצמה מאוד יפה אבל גם מאוד רועשת. השרות היה מתחת לכל ביקורת מכל כיוון שלא נסתכל עליו. לא היתה לנו מלצרית אחת. כל פעם שהיינו צריכים משהו הגיע מלצר אחר שלא ידע מה ביקשנו מקודמו. היינו ארבעה אנשים. חלק מאיתנו קיבלו את האוכל במהירות וחלק קיבלו רק לאחר כ 20 דקות. לבסוף, לאחר שמסרנו את כרטיסי האשראי והם בוששו חזור, קראנו למלצר וציינו בפניו שאנחנו מאוד מאוכזבים מהשרות שקיבלנו ובכלל נשמח אם יחזירו לנו את כרטיס האשראי. ראינו אותו ניגש למנהל המסעדה/משמרת שלא טרח בכלל להגיע אלינו לבדוק מדוע אנחנו יוצאים לא מרוצים מהמסעדה. לעומתו ניגשה המארחת, עמדה שולחן לידנו (שהיה ריק) וטרחה להביע את דעתה על התלונה שלנו בשלל פרצופים לא מרוצים וכועסים. אין לי ספק שלשם אני לא חוזרת יותר.

../images/Emo32.gifתערוכה- "היי בובה" בקניון רמת אביב

העתקתי מפורם אחר הזמנה:
לתערוכה של היי בובה בנושא "נשים בראייה עכשווית"
החל מיום השני הקרוב בקניון רמת אביב עד התארך 7.7 100 נשים 100 בובות תערוכה אחת. למי שרוצה את הקישור לאתר שלהם: www.hey-buba.com אני מתכוונת להיות שם היום בצהריים להתראות.

היינו בתערוכה הזו בעין הוד.

שלוש חברות שלי אמניות מציגות שם. יש בובות מושקעות ויש פחות מושקעות. תערוכה נחמדה

kdr

New member
אכן כל הכבוד לבוגר

ההבדל בין שרות טוב לשרות דוב, בין מלצרית יעילה ודואגת לאחת שרק דואגת להזכיר את קיומה ממש תהומי. אני אישית נוהג לתת תשובות מטופשות לשאלות כמו "הכל בסדר" בדיוק כשלקחתי נגיסה הגונה והפה מלא, אני מסמן "רגע" באצבעות, אחרי דקה ארוכה, כשסיימתי ללעוס ארוכות ולבלוע בנוחיות אני שואל: "מה שאלת ?" לרוב המלצרית מתייבשת, בכל זאת מנעתי ממנה להציק לאחרים. לשאלה "חסר לכם משהו", אני משיב: "אולי לך חסר לעשות משהו ? אם לא שמת לב את כאן בפעם השלישית תוך 5 דקות". לרוב זה מאפשר להמשיך בהנאה וללא הפרעות נוספות. בכלל, מרבית המלצרים/מלצריות לא מגיעים לרמת פיקולו, הם אינם יודעים ממה מורכבת המנה, מה התבלינים השולטים, רמת השומן בבשר ולא פעם אינם יודעים כלל על מנה שקיימת במסעדה. במסעדות אתניות לרוב המלצרים מבוגרים, מביני עניין ואדיבים. כל שיפודיה נקראת "מסעדה", כל מזנון המגיש מעבר לכריך יבש מכתיר עצמו בשמות. אני לא עושה הכללה כמובן, יש מסעדות מעולות וקטנות, לרוב מסעדות משפחתיות. מבחינתי, החומוסיה מספר 1 בצפון היא זו של "סוהילה" בשוק של עכו, אני קורא לה "פלפלת", סוהילה היא מכונה קטנה ומשומנת (בשמן זית איכותי) העובדת בדייקנות ומעולם לא פיספסה צלחת חומוס. השרות לא מי יודע (עובדים שם כל ילדי המשפחה, לרוב הם עסוקים במריבות קטנות ביניהם, עד שסוהילה קוראת להם לסדר), אבל בשביל צלחת חומוס מי צריך יותר.

למעלה