ביקורת 'מלכלכת'

ביקורת 'מלכלכת'

בפני מי עלי להתבייש? להדרדר? להכשל? בפי מי שגאים למלא ראותיהם זפת? בפני מי שמשמיצים ללא אומץ ויושר להחשף? בפני מי שערכית ומוסרית מוכנים ללכלך שוב ושוב את מסדרונות בית הספר, ושאחרים יאספו וינקו אחריהם? הביקורת שלכם עלי היא כמראה המשקפת אתכם. אתם ורבים כמותכם הפכתם מומחים בביקורת ושפיטת אנשים אחרים, כיוון שזה מסיט את תשומת הלב מעצמכם. הביקורת שאתם משמיעים היא מקור חשוב למידע שיכול לגלות לכם מהן חולשותיכם, ומה אתם יכולים לשנות אצלכם. הפיתרון והתשובה שלי אליכם - היא לתפוס את עצמכם כשאתם רוצים לשפוט מישהו אחר, לבדוק מה הביקורת משקפת לגביכם, ולרתום את האנרגיה שעמדתם להשתמש בה כדי לבקר אותי - לעבודה עצמית על אותו החלק אצלכם. כשתשלטו באסטרטגיה הזאת, תתחילו למצוא בי ובאנשים אחרים את היתרונות במקום את החסרונות ותגלו איזו הרגשה טובה היא לשבח אנשים אחרים במקום למתוח עליהם ביקורת. גישה זו תקנה לכם את ההזדמנות להציג הבנה, חמלה,ויכולת אהבה גדולה יותר. בחמלה ואהבה ירדנה נ.ב. כל אחד מתלמידי בית ספרנו מוזמן להגיב ולרשום את דעותיו.

supernama

New member
הא?

לא הבנתי כל כך על מה את מדברת.. זה מה שקורה כשמחסירים יומיים מביצפר.. נו באמת /= מה פספסתי?

Ziv009

New member
תקציר הפרק הקודם...

בעקבות הנסיונות של ירדנה לתפוס מעשנים ברחבי בי"ס ואיתם גם את מחלקי הפלאיירים או הסטיקרים של המועדונים השונים,הופיעו בכל כיתות י"ב (לפי מה שאני ראיתי) דפים ועליהם שיר (לא זוכר את המלים),התוכן צוחק על ירדנה ועל זה שהיא נכשלה במדיניותה... זהו,בערך...

Gs17

New member
אוי איזה מענין זה../images/Emo13.gif

אני כבר מחכה לפרק הבא

mm6212

New member
כל הכבוד..

ירדנה ישר כוח את עושה עבודה ניפלאה ואני מקווה שבסוף את תצליחי להשיג את המטרה שאת ואני מייחלים בית ספר בלי עישון ופליירים של מסיבות שרק גורמים לבית ספר הזה את הדימוי הכל כך נורא שיש לו בציבור עירוני גימל נחשב לאחד הגרועים מבחינה חברתית גם ככה אז בואו ננסה ביחד לשפר את המצב זה ישתלם לכולם ולכל האלה שמעשנים ביננו זה לא מועיל לכם אתם סתם עושים את זה משיעמום ולחץ חברתי וזה מראה עד כמה מפגרים אתם אתם מוכנים להרוס לכם את החיים בגלל שטויות אותי אישית זה מגעיל. כל הכבוד ירדנה=]=]

blinchik

New member
האע!?!?!?!?!?

WTF?!!?!? קודם אתה מגן על יצורים מוגבלים חברתית... עכשיו על ירדנה... ניחוש שלי אתה מורה בהסוואה או הזה שמנגן כל הזמן על פסנתר ובא לבצפר למרות שהוא סיים...

mm6212

New member
לא

אני לא מורה ואני לא הילד שמנגן בפסנתר אני פשוט תלמיד בדיוק כמוך רק שאיכפת לווו

חחח ואיי זה קרע אותייי

"הזה שמנגן כל הזמן על הפסנתר למרות שהוא סיים..." דוגרי זה דווקא די מעניין.. למה הוא ממשיך ללמוד?!?!? שבת שלום!

Respect Me

New member
חחחחחחח

באמת מוזר, ועוד ככה כמו גדול, בא עם תלבושת אחידה קומפלט... חחחחחח

זה לא נחמד במיוחד מצדכם לצחוק עליו!

אם כבר, תלחמו לכם במורים שבא לכם ותעשו מה שבא לכם, למה לצחוק סתם על אנשים?

Chen Kuki

New member
ממה שאני הבנתי..

הוא משלים בגרות אז הוא לוקח שיעורי לשון עם איזה כיתת י'

חחח יו גו גירל

וואי אנשים אין לכם מושג איזה מצחיק זה...כולה אמרתי לאלינה שבטח זה טל כי רק הוא מסוגל לעשות דברים כאלה...ועכשיו גלשתם לדיון בקשר לנושא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Chen Kuki

New member
צר לי לאכזב אותך..

אני לא חושבת שהעישון והפליירים זה מה שעושה לבית ספר שלנו את הדימוי הכל-כך גרוע. עישון ופליירים יש בכל בית ספר.

supernama

New member
אז בעצם

לא הפסדתי כלום, הא? הילדים האלה בקטע שהם עושים טובה לירדנה, רק שבעצם הם צריכים להבין שהיא רק מנסה לעזור להם, והפסד שלהם אם הם לא מוכנים לקבל עזרה. ומישו יכול לרשום פה את הדבר שרשמו? סתם מעניין אותי לדעת..

superstar 6

New member
ירדנה את צודקת

כל הכבוד לך! באמת כל מילה שאמרת אני מסכימה איתך והשיר החסר טעם הזה רק נובע מתוצאה של ילדים משועממים וחסרי נימוס לפי דעתי שחבל בכלל להתייחס אליהם

LittleNell75

New member
?!

אני רוצה להגיד לכל הילדים שחיברו את השיר (שלא קראתי) שבטח השיר מצחיק, ואיזה קטעים זה לצחוק על ירדנה שכל הזמן מציקה לנו עם התלבושות. חה, חה. אבל הגעתם לשלב הטמטום. תסתכלו על בית הספר שלנו! זו נראית לכם רמה של בית ספר? של תרבות? שבה ילדים בני 17 מסתתרים מאחורי בית הספר כדי לעשן סיגריות כי הם מכורים מגיל 13 והם לא יכולים להפסיק ל-6 שעות? אז ירדנה, כמורה, כחלק מהסמכות, מנסה לעצור את השטות המוחלטת והפוזרית הזאת, כי היא אולי קצת מבינה יותר מכם (חשבתם על זה?!) ואתם צוחקים על זה? כן, זה מראה על חכמה רבה. יש הרבה יותר בעיות עם מורים אחרים (אההם אההם) בכדי שתוציאו את התסכול שלכם על מישהי שמנסה לעשות משהו הגיוני לשם שינוי (אההם אההם). think about it

מה הבעיה שלך??

מה אכפת לך עם אנחנו מעשנים או לא?? מה אנחנו מזהמים את האוויר סביבך? סליחה באמת! מי את שתגידי לנו מתי להפסיק ולכמה זמן?? וסליחה באמת שהגיל שהתחילו לעשן בו לא מתאים לך היינו צריכים לבקש את רשותך ועוד דבר: why the fuck את מזכירה מקומות בביהס? מה זה עיניינך איפה כן או לא מעשנים? תפסיקי להיות ככ חנונית ולקק למורים את התחת! נ.ב אם כבר אז גם ירדנה מעשנת אז שקט!!!!!! נראה אותה מפסיקה לעשן למשך 8-9 שעות ביום וכל המורים איתה יחד...ואז שיבואו אלינו בתלונות!!!! בעעעעע זהו סיימתי :)

hike

New member
תקשיבו

לי ותקשיבו לי טוב כל היפי נפש... אומנם אני לא מעשן ובדרך כלל אני לא זורק פלאיירים אבל מי אתם שתגידו לבן אדם שמעשן כבר איזה 5 שנים להפסיק? מה אתם ההורים שלו? ובקשר לשם של עירוני ג' אז תבינו שלא משנה מה נעשה תמיד יהיה לבצפר שלנו שם רע!! והסגריות והפלאיירים בטוח שלא מפריעים. וחוצמזה אני כבר לא יודע עד כמה ירדנה באמת באה למען התלמידים.. אם תשאלו אותי הכל משחק שמשלב בתוכו מילים גבוהות. סיימתי.

LittleNell75

New member
לא הבנתם אותי נכון!

(זה קורה לי די הרבה, לא?) קודם כל אני לא אומרת שהחוק הזה לגיטימי. גם אני חושבת שזה שהפסיקו למכור סיגריות זה מפגר בגלל שאנשים כבר התמכרו לזה אז מה ההגיון?! אבל מה שאני כן אומרת זה שאם יש חוק כזה אז איך אתם מצפים שהמורים לא ינסו לאכוף אותו? הם מנסים. וwhy the fuck אני אומרת מקומות בבית ספר? חחחח אני אפילו לא מסתובבת מאחורי בית הספר זה היה רק ביטוי, אז זה אתה שהסגרת (?!!) את עצמך. תודה ושלום.

למעלה