ביקורת מותר פה?

הצופה

New member
ביקורת מותר פה?

פורסמה ההודעה הנבחרת של ליהי לי נראה שייש פה טעם לפגם שמנהלת הפורום נשואים נבחרה. מאחר וקראתי את המאמר, שיר ,דיווח. לא יכולתי שלא להגיב הנכתב היה ברמה של כיתה א וכל תגובה ואפילו הקטנה ביותר של סופר סתם לדוגמא היתה ברמה גבוהה עשרות מונים מההודעה של ליהי נראה לי מוזר שהיא נבחרה. כמובן שרצף ``הליקוקים`` תגובות לא אחר להגיע. לא מוכן עדיין להתקרנף הצופה

ביקורת תמיד מותר כאן...

זאת תגובתך וזאת זכותך... לא אני בוחרת את ההודעות הנבחרות... ואין לי שום קשר לכך.. רק מצטערת זאת היא הרגשתך ליהי

פפצוק

New member
הצופה-אפשר ביקורת?

אני עוקבת זמן המ אחרי תגובותיך.וזו לך התגובה הקטנונית ביותר אז מותר ביקורת ומותר לחשוב אחרת אבל לי זה יותר נשמע כמרמור נורא שיוצא מגרונך

הצופה

New member
היי פפצ`וק

תגובתי היא נקיה נטו אם חשבת שייש לי גחמות להודעה נבחרת אז אגלה לך שסגנון הכתיבה שלי הוא חלש ביותר וגם סיגנון הדיבור שלי הוא נמוך ביותר אבל המחשבה שלי היא בהירה ונקיה אם נראה לך מוזר שחשבתי מדוע הודעה של מנהל פורום נבחרה להודעה נבחרת ולא צריך לשאול מדוע אז אני חושב שכן צריך ולא להתבייש ליהי נתנה לי את התשובה שאין לה יד בדבר וזה מספיק לי עדיין אני חושב שהיו הודעות יפות יותר בהרבה. מותר לי לחשוב כך ואם את חושבת שמי שמביע את דעתו הוא ממורמר אז כנראה אני ממורמר ד``א תודה שאת עוקבת אחרי הודאותי ואם את חושבת שאני קטנוני את מוזמנת לפסוח על ההודעות שלי (-:

פפצוק

New member
לצופה

לא הבנת את כוונתי.... צר לי שאתה שופט כל מילה שנאמרת לרעתך.. אז אני אבהיר לך ב-ד-י-ו-ק למה התכוונתי אני עוקבת .בהנאה אחרי הודעותיך ואני מוצאת אותן נעימות יותר וחלקן נעימות פחות. הבנתי שאתה אדם דעתן ששוחה כנגד הזרם במקום איתו (לפעמים זה נראה כאילו אתה ממש מתאמץ לשחות נגדו) וזה בסדר וזה לגיטימי לחלוטין אבל..... ההודעה הזו היתה ממש אבל ממש קטנונית . ובאיזה מקום אולי העליבה את ליהי בכך שזילזלת באפשרות שלה לזכות בהודעת היום למרות(ולא בגלל) שהיא מנהלת הפורום. אינני חברתה ואין לי עניין להגן עליה (כי אם הבנתי נכון עכשיו תפרש דברי כהתחנפות אז אני מבהירה מראש) אז אני לא מתחנפת !!!!!! אני מקווה שאתה לא נעלב - כי לא התכוונתי להעליב אלא להסביר שאפשר להסתכל על כל דבר באופן חיובי ובאופן שלילי רק המלצתי שאולי תתאמץ למצוא את החיובי בכל דבר ולאו דווקא את השלילי.

הצופה

New member
מפנים.

ומקבל את דברייך. אולי ביקרתי בחריפות את המאמר של ליהי אך עדיין ביקורת היא אינה שחיה נגד הזרם בכל מקרה מקבל את דברייך כנראה שצריך מעט לעדן את הודאותי טוב אז אני מתחנף(-: הצופה

פפצוק

New member
חחחחחחחחח אז אתה מקבל

טוב נו.. אולי בכל זאת אתה אדם נחמד...... חחחחחחחחחחחחחחחחחחח צחקתי צחקתי >רק שלא ייעלב>

שרית.

New member
פפצוק!

באמת חבל שאנשים כאן לא יודעים לקבל ביקורת לא חייבים להגיב על כל דבר ,הצופה חושב כך וזו זכותו וגם מותר לו להיות שונה או אחר . צריך ללמוד לקבל בקורת גם שהיא פוגעת . חג שמח שרית ...

פפצוק

New member
שרית

אולי זו אני שלא הסברתי נכון אני אנסה שוב את הביקורת שלי אני מעבירה.מנסה בצורה הכי פחות פוגעת (ביקורת זה לא דבר מעליב להיפך ממנה אנו נבנים) זהו. סיימתי מקווה שלא פגעתי באף אחד ואם כן סליחתי אליכם מראש

למעלה