ביקורת מוצרים - Sleek Makeup

sheffys1

New member
ביקורת מוצרים - Sleek Makeup

אז למי שלא יודעת, שמי שרון, ואני איפור-ג'אנקי. זה אומר שלא יכול להיות מצב שבו יש לי יותר מדי מייקאפים (4 פתוחים+4 גיבוי סגורים במגירה, ברגע זה בלבד), צלליות, סמקים, ו.... הבנתן - איפור

אז מאחר ויש אופנה וחידושים גם באיפור, קבלו ביקורת של 2 מוצרים שהזמנתי לאחרונה מסליק.
1. ערכה של שעווה/צללית לגבות. הדבר הראשון שעשיתי זה להעיף לפח את המברשות הקטנטנות והפינצטה הלא-יעילה-בעליל שהגיעו עם המוצר. במקור הזמנתי את הערכה בגוון DARK. טעות. למרות שיש לי שיער מאוד כהה, זה היה כהה מדי (וזה אפילו לא הגוון הכי כהה של המוצר). מכיוון שהרעיון נראה לי מצויין (שעווה עם צבע כדי למלא ולהחזיק את השערות במקום, ועוד צללית לקיבוע העניין), הזמנתי גם את ה - LIGHT. מה אומר? להיט היסטרי. סותם חורים איפה שצריך (מי אמר מריטה אובססיבית מגיל 15 עד 22?), מחזיק את הכל במקום, נראה מסודר ועמיד כל היום. המוצר גדול, ויספיק לשימוש יומיומי לזמן ארוך, והאריזה כבדה ואיכותית. החיסרון? אם LIGHT הוא הגוון שאני צריכה, מה תעשה אישה עם שיער בהיר יותר? חבל, כי המוצר איכותי והמחיר הוגן לחלוטין.
2. שפתון נוזלי מאט. מטסט ראשוני שעשיתי במוצר - אכזבה
ציפיתי למוצר שמתנהג כמו השפתון הנוזלי של Hourglass (אגב, מומלץ מאוד): מורחים כמו גלוס, ואז הוא מתקבע לשפתון מאט. ההבדל הוא שהשפתון של סליק ממש מתייבש כשהוא מתקבע, ושל Hourglass לא. מה שאומר שהוא מייבש את השפתיים, ויורד ב"חתיכות" כשאוכלים ושותים, ולא דוהה באופן אחיד. עוד לא ניסיתי אותו בצירוף ליפ-באלם מעליו, שמנסיוני יכול לעזור, אבל תחושת הבטן הראשונה שלי לא משהו.
ולמי שלא מכירה את החברה - אני ממליצה בחום על הסמקים, פלטות הצלליות (iDivine), והשפתונים הנוזליים מסוג Pout Paint.
גם עלות המשלוח סבירה לגמרי. סט הגבות+שני השפתונים הנוזליים נשלחו בעלות של פחות מדולר וחצי, ולקח להם שבוע וחצי להגיע (משלוח רגיל)

לירונעע

New member
לא פריקית של איפור

יש לי גג 2 צלליות, איליינר ומסקרה, כך שמה שנותר לי הוא רק להגיד לך תודה על השיתוף

ושאלה - אפשר תמונה של השפתון הנוזלי של hourglass על השפתיים? באיזה גוון יש לך?

sheffys1

New member
אני אצלם לך מחר באור יום, וגם אבדוק איך קוראים לגוון

(הוא אדום דובדבן שכזה)

לירונעע

New member
תודה

איך הוא מבחינת יובש בשפתיים? אני נוטה ליובש בשפתיים ואני כל היום עם וזלין.

בנוסף, הוא עמיד? כשאוכלים ושותים הוא נוטה לרדת?

תודה!

sheffys1

New member
תראי - הוא שפתון עמיד, אז הוא כן קצת מייבש

אבל אפילו לא קרוב לרמת היובש של שפתונים עמידים אחרי שניסיתי
הוא עמיד, אבל כן יורד בשתיה ואוכל. מה שאני אוהבת בו, זה שגם כשהוא יורד - אפשר לשים עליו שכבה של ליפ באלם והוא מתפזר בצורה שווה על השפתיים. בכלל - הוא מקבל יפה שכבה של ליפ באלם עליו (עשי לעצמך טובה ותפטרי מהווזלין. זה לא עושה לך טוב. אפשר לקנות ב - iHerb ליפ באלמים אורגניים מעולים של Badger, שעולים פחות משלושה דולר)

לירונעע

New member
מה רע בוזלין?

ראיתי שכתבו משהו על נפט, אבל על הוזלין כתוב 100% וזלין טהור.
קראתי ביקורות על הליפ באלם של badger שצריך למרוח אותם כל היום כי הם לא ממש פותרים את בעיית היובש, אז הישועה לא תבוא משם
בכל אופן, השפתון לחות האולטימטיבי שלי יהיה אחד שאני אצטרך למרוח פעם-גג פעמיים ביום והיובש לא יחזור לי אחרי כל מריחה. (מודה, מה שלא קורה עם הוזלין)

sheffys1

New member
וזלין הוא תוצר לוואי של תעשיית הנפט

ואני לא אוהבת להשתמש בו (לא כי אני חושבת שהוא מזיק, אלא כי אני חושבת שהוא פשוט לא יעיל)
את הלים-באלמים של badger אני מאוד אוהבת.

אנו לנו

New member
את יכולה לפרט קצת יותר על הערכה לגבות?

איך בדיוק עובדים איתה, האם מתאים גם לשמאליות ידיים וגם לבקרים לחוצים.
&nbsp
הגבות שלי כהות אך דלילות ובאחת מהן יש חור של צלקת, אני אשמח לשמוע האם זה יתאים למאותגרת שאני.

sheffys1

New member
בוודאי

תראי, מהנסיון שלי, למלא גבות זה משהו שדורש השקעה מבחינת למצוא את המוצר המתאים. ברגע שמוצאים כזה, זה לא לוקח יותר משתי דקות (בהגזמה).
מבחינת הערכה הזאת, מה שעושים זה מתחילים עם השעווה, ובעזרת מברשת עוברים על הגבות (אני אוהבת מברשת אלכסונית. אני משתמשת ב Brow brush מהסט הזה של Real Techniques. ראיתי שיש שאוהבות להשתמש במברשת צלליות מהסוג הזה. את צריכה לנסות ולראות). אח"כ משתמשים בצללית שבערכה כדי להבריש על השעווה, מה שמקבע את כל העניין ומקנה לו עמידות (אני משתמשת באותה מברשת. לא רואה סיבה להתחיל לטנף עוד ועוד).
מקווה ששאלתך נענתה...

sheffys1

New member
מאוד קשה לי לומר...

במיוחד לאור מה שרשמתי למעלה על עניין הגוונים (מבחינת ההגיון שלי, אני אמורה להיות DARK, אבל בפועל זה היה כהה מדי). על השחור אני לא ממליצה בכלל - לא מכירה אף אישה (גם מי שצובעת לשחור), שזה נראה עליה טוב.
אם בא לך לנסות את ה - DARK, שיושב אצלי מיותם אחרי 2-3 נסיונות כושלים, את מוזמנת.
אני בגבעתיים. אם מתאים לך, שלחי לי מסר.

Bacio

New member
קנית אותי

מאז הלידות הגבות שלי מתפוררות (אני רצינית). מכיוון שבדיקות דם הוכיחו ששם כנראה אין לי בעיה, אני מנסה כל פיתרון אחר...

למעלה