ביקורת לFollow the Reaper

אלו Z

New member
ביקורת לFollow the Reaper

אךך צ'ילדרן צ'ילדרן, אחת מלהקות המטאל האהובות עליי. עד היום לא יודעים בדיוק איך להגדיר אותם, חלק אומרים דת' מלודי, חלק אומרים בלאק מלודי, חלק אומרים פאוור עם שירת דת' וחלק אומרים שהם בכלל ת'ראש (אין לי מושג איך הגיעו למסקנה הזאת...) בכל מקרה לא משנה איך מגדירים אותם, לדעתי הם אחלה של להקה. Follow the Reaper הוא שמו של האלבום השלישי שלהם ולדעתי גם הכי טוב שלהם עד עכשיו. יתרונות- השירה של אלקסיי הסולן נשמעת ממש טובה, גיטרות חזקות, סולואים מדהימים ומהירים, וקלידים אוויריים ואטמוספרים. חסרונות- המילים...כן כן המילים! ללהקה אין בדיוק את הליריקה הכי גאונית בעולם ולפעמים היא דיי מגוחכת אפילו. הליריקה נעה בין פנטזיה, אגם בודום ואפילו כעס נעורים סטייל קורן (כן שמעתם נכון...קורן). חוץ מזה יש קצת הרגשה של מחזוריות כאילו שמעת את השיר הזה כבר... אבל לא הרבה. שירים- 1.Follow The Reaper- השיר הפותח הוא אחד מהשירים הכי טובים באלבום, ומכין אותך מצויין לקראת שאר השירים. הוא מתחיל במין ציטוט מאיזה סרט או משהו ( אם מישהו יודע איזה סרט אז שיודיע לי) ואז בועט אותך ישר לתוך האלבום בעזרת התופים, הגיטרות, הקלידים וכמובן השירה העוצמתית של הסולן. שיר מאוד קליט, ומולחן הייטב. 9 מתוך 10. 2.Bodom After Midnight- בשיר השני העניינים נרגעים במקצת...זהו שיר חביב וקליט, אבל לא יותר מי זה, והליריקה מטומטמת פה יותר מתמיד. 7 מתוך 10. 3.Children of Decadence- השיר השלישי הוא השיר הכי טוב באלבום לדעתי, הוא האהוב עליי בכל אופן. הוא נפתח בקלידים אווירתיים כאלה, ותוך כמה שניות הוא עובר לגיטרות מהירות ומכניס אותך עמוק עמוק בתוך השיר. פזמון מאוד קליט, ומלודיה מדהימה. לדעתי זה אחד מהשירים הכי טובים של צ'ילדרן איי פעם. 10 מתוך 10. 4.Every Time I Die- לעומת השיר הקודם, השיר הזה הוא מאכזב במקצת. שיר נחמד, אבל פשוט לא תופס. דיי איטי כזה לעומת שאר השירים באלבום, אני לא אהבתי. 6 מתוך 10. 5.Mask of Sanity- אחד מהשירים הכי בולטים באלבום, הלהקה כל כך מתוזמנת אחד עם השני שזה פשוט מדהים. הרבה אומרים שזה אחד מהשירים הכי טובים של צ'ילדרן, ואני נאלץ להסכים. שיר פשוט מעולה, ויש פה בן זונה של סולו. פשוט תענוג. 10 מתוך 10. 6.Taste of my Scythe- זה שיר טוב אבל כמו השיר הרביעי באלבום, זה לא ממש שיר שזוכרים. שיר ממוצע של צ'ילדרן סך הכל, אני נותן לו 8 מתוך 10. 7.Hate Me!- הופה...הגענו ללהיט המועדונים של צ'ילדרן. השיר הזה הוא כל כך קליט שזה משגע (מדובר בלהקת מטאל סך הכל). זה שיר טוב, קלידים מעולים, סולו ענק, והפזמון הכי קליט איי פעם. 9 מתוך 10. 8.Northern Comfort- פה מגיעה ההרגשה של: "היי...לא שמעתי את השיר הזה כבר?" שהזכרתי מקודם. זהו שיר טוב, אבל הוא לא תופס במיוחד, וחוץ מאיזה כמה קטעים באמצע ובמיוחד הקטע שבא ב 2:27, הרגשת המחזוריות חוגגת. 7 מתוך 10. 9.Kissing the Shadows- זהו, הגענו לשיר האחרון באלבום הזה. שיר חמוד. לא מדהים אבל גם לא גרוע, זורם טוב והכל, עוד שיר ממוצע של צ'ילדרן. 8 מתוך 10 סך הכל אני נותן לאלבום הזה 90/100. אלבום טוב, ואם אתם לא מכירים את צ'ילדרן כל כך, אז זה האלבום שצריך להתחיל איתו (אני התחלתי איתו בכל אופן). אגב, זאת ביקורת ראשונה שלי אז נסו לא לקטול יותר מדיי

Super Icon

New member
כמה דברים......

1. צ'ילדרן לא "קליטים" לאוזן של שומע פופ/היפהופ/אנאערף שהוא לא מטאל קיצוני כמו שלהם. קיצוני כי הם משהו בין בלאק לדת' לפאוור להאבי ומשתנים. וזה בדיוק מה שנאי כ"כ אוהבת בהם. לא נראה לי שאפשר לקרוא להם "קליטים" כי הם לא פאוור, שנראה לי הכי קליט לאוזן שלא שמעה מטאל מימיה. 2. Everytime I Die קיבל רק 6 מתוך 10? אחד השירים שאני הכי אוהבת, ומהטובים באלבום.......אני באמת לא מבינה למה הוא קיבל ציון שכזה כי הוא טוב. כל השאר בסדר גמור.......רק תנסה לעשות יותר צבעים בהודעה......יותר נחמד

אלו Z

New member
תיקון

אני התכוונתי קליטים יחסית ללהקת מטאל, לא קליטים לשומע פופ או משהו, חח. ולא יודע, אני לא אוהב את every time I die, לא יודע למה. וצבעים זה לא קשוח.

CabriA

New member
....

גם אני נגד קטילת Everytime I Die
שיר מעולה! ויש בו גם את הקטע של "לעשות ביד" שבטח מוכר לכולם ב-2:27..

מתרעמים על הציון? כתבו אתם ביקורת!

(וכן, אני מודעת לעובדה שזה נשמע כמו פרסומת מטומטמת...
)

Super Icon

New member
בכל האלבומים?

תעשה שמיעה חוזרת של האלבומים...... חוץ מהאחרון הוא מסריח

Nomaed Dominus

New member
כן, האחרון מסריח בטירוף.

הוא גם לא פאוור. אין לי מושג מה הוא... הוא מתקרב לת'ראש-נו-מטאל כבד כזה... לא יודע, מגעיל בקיצור. אבל המוזיקה שלהם, לפחות ב-Follow the Reaper, ו-Hatebreeder זה פאוואר נאו-קלאסי נטו. זה שיש שירת דת' מלודי זה מבלבל, אבל אם היו שמים את Hansi או את Fabio כסולן, אף אחד לא היה אפילו חושב פעמיים. ב-Something Wild יש נגיעות של דת' מלודי במוזיקה ואפילו טיפה בלאק, אבל זה לא משנה את הסגנון.

בלע?

Something Wild מכיל המון ריפים של ת'ראש, ופאוור אין שם כמעט. בהייטברידר יש יותר (ויש שם גם בלאק) ופולו דה ריפר זה אלבום שבהחלט אפשר להגדיר אותו כאלבום פאוור, פרט לשירה. אבל לא מומלץ להיכנס לזה, זאת להקה שאפשר להשתגע רק מהניסיונות להגדיר אותה

../images/Emo45.gif את האלבום אני לא מכירה,

כך שאני לא יכולה להתרעם על הציונים
, אבל כל הכבוד על הביקורת.

כמה פעמים שמעת את Everytime?

כי גם אני ממש לא אהבתי אותו בהתחלה, ואז גיליתי שפשוט צריך לשמוע אותו כמה פעמים... בכל מקרה, באלבום הראשון באמת צ'ילדרן היו מאוד ת'ראשיים, אחר כך זה התקרב יותר לפאוור.

אלו Z

New member
חח יודעים מה?

סבבה אני אשמע את השיר קצת יותר לעומק אבל כבר שמעתי אותו לפחות איזה 20 פעם ואני עדיין לא מבין מה כל כך מיוחד בו...

CabriA

New member
אם כבר צ'ילדרן....

היום התמכרתי ל-towards dead end מ-hatebreeder! שיר ענק!

../images/Emo127.gifנכנס לטאגליינס ולמאמרים ../images/Emo13.gif

ביקורת מעולה, כל הכבוד
מצטרף לגל ההתרעמות על הציון הנמוך שמקבל אבריטיים איי דיי...אבל היי, זו דעתך, ואנחנו פורום דמוקרטי. (אמר המנהל שקרוב לחסימת פעילי נוער מרצ המונית
)

Mapisto

New member
אחי

לי יש את HATE CREW DEATHROLL משהו מטורף... העטיפה של הדיסק מדהימה

למעלה