ביקורת לסרט

Quiddich

New member
ביקורת לסרט

הסרט היה ממש יפה! אני חושבת שעשו שם עבודה טובה. ברור שיש כמה דברים שהייתי שמחה אם היו משקיעים יותר, אבל זה מה יש. לדעתי הרמיוני היא שחקנית מעולה, יש לה הבעות טובות והיא משכנעת. רון דיי נמאס. יש לו 3 הבעות-הבעה של גועל, של פחד, וכשהוא חושב. הוא מצחיק-אבל כמה אפשר. הארי-שחקן טוב. בהתחלה עם הקטע של דובי, תחשבו על זה רגע-לשחק ולדבר אל עצמך, זה לא עניין של מה בכך, זה מסובך. תנסו לדבר אל עצמכם ולא להרגיש מטופשים... חומ"ז הוא קצת חוזר על עצמו אבל אותי הוא כבש. אחת ההערות שלי לסרט זה שכמעט הכל פעלולים.אין הרבה סצינות של אדם-מדבר-עם-אדם-אחר. אבל בכל אופן-מומלץ!

shaililo

New member
תגובה...../images/Emo121.gif

סרט באמת מדהים... דניאל לא כל כך גרוע אבל רון בכל זאת הרבה יותר טוב... וגם הרמיוני... לא אהבתי את לוקהרט. בסרט הזה להבדיל מהסרט הקודם כמעט ולא השמיטו פרטים...

Quiddich

New member
אני לא חושבת ככה....

לדעתי רופרט-(רון) לא שחקן טוב כל-כך (סליחה עם כל מעריצות רופרט...) הוא חוזר על עצמו נורא! הארי אמור להיות אדיש בכמה קטעים... הוא לא יכול להתחנחן כל הזמן...

shaililo

New member
נכון אבל רון עדיין...

מעולה עם הפרצופים שלו והוא שחקן טוב... גם דניאל לא כל כך גרוע... זה באמת דיי קשה לדבר אל עצמך... חשבתי על זה כשראיתי את זה.

LeAnNe

New member
רופרט הוא שחקן מעולה../images/Emo182.gif

להתחשב בזה שזה הסרט השני שלא. אבל דניאל הוא חרא של שחקן.

Quiddich

New member
רופרט נמאס

עם כל מי שדיברתי-רופרט נמאס... שיעשה קצת שינוי, שילך אולי למהפך...

shaililo

New member
מה נמאס?

הוא שיחק רק בשני סרטים... איך אפשר לקבוע דבר כזה?

Quiddich

New member
רופרט-שינוי

במציאות-אולי הוא נחמד, אבל בסרט הוא חוזר על עצמו בהבעות,
כל הזמן אותו דבר! ושני סרטים זה המון! (כי ייצאו רק שלושה)

Quiddich

New member
כן..

עם רופרט גרינט דניאל רדקליף ואמה ווטסון ייצאו רק שלוה סרטים. בסרט הרביעי (אם יהיה) יהיו במקומם שחקנים אחרים...

shaililo

New member
ומאיפה לך המידע המפוקפק הזה?

לידיעתך רופרט מתכוון להמשיך ולפי ידיעתי גם אמה. מה שבהחלט הגיוני שדניאל רדקליף לא ישחק בסרט הרביעי כי הוא כבר נראה כמו בן 20...

לגבי שלושת השחקנים...

בסרט השלישי אומנם לא נחתמו החוזים, אך הם ישחקו בו. לגבי הרביעי - לא בטוח, אי אפשר לדעת מי כן ומי לא.

shaililo

New member
בעעעע...??????????????

זה יהיה רע מאד... נכונה השמועה שיחלקו את הסרט הרביעי לשני חלקים?

rebeca1

New member
תסלחו לי על הביטו אבל...

הסרטים ההיו מגעילים עם יחליפו שחקנים. כמו בסרט שכחו אותי בבית... זה הרס את הסרט... ככה יהיה בסרטים של הארי פוטר??

shaililo

New member
אני משערת שזה

לא יהיה שינוי כל כך גדול אבל אני בהחלט סבורה שזה יהפוך את הסרט למחורבן...

השמועה היא רעיון של חברי ההפקה

של הסרט, וכרגע הוא נשאר בגדר רעיון, כך שעוד אי אפשר לדעת. בכל מקרה, הרעיון דיבר על פיצול הסרט הרביעי לשניים, כאשר שניהם יוקרנו בקולנוע בהפרש קצר יחסית, ודובר על יציאת הראשון בהולויין ("ליל כל הקדושים"), והשני בכריסמס ("חג המולד").

LoLo16

New member
זה גם עדיף

אני מעדיפה לראות שני סרטים מלאים מאשר סרט אחד שחסרים בו המון קטעים. ואם חסרו מהסרט השני טון קטעים, אז תחשבו מה יהיה ברביעי שארוך מהספר השני באיזה 200 עמודים אם אני לא טועה. בקשר לשחקנים- אני מאוד מקווה שלא יחליפו אותם. אם זה היה סתם סרט אז בסדר, אבל כשאני (אני לא יודעת אם עוד אנשים עושים את זה) קוראת את הספר אני מדמיינת את השחקנים. זה יהיה פשוט הורס אם יחליפו אותם. אפילו את דניאל. אם השחקנים לא רוצים להמשיך, אני מעדיפה שהם יפסיקו את הסרטים.

shaililo

New member
גם אני בדעתך...

חוצמזה שזה ממש מטופש שאני אלך לראות את הסרט הרביעי יעצרו אותי באמצע ואחרי חודש אני יראה את ההמשך... נשמע חרא... אני מעדיפה סרט של 6 שעות... זה בדיוק כמו לפצל את הסרט... אז יכאב לכם קצת התחת... אני חושבת שאם הם יחליפו שחקנים זה יהיה ממש רע... אני דמיינתי את השחקנים ועכשיו לא רק שאני מדמיינת אותם אחרת בגלל הסרט הם עוד יחליפו אותם? אם הם מחליפים שחקנים עדיף באמת להפסיק להכין סרטים... וכם אני בעד שדניאל ישאר...

סרט יפה

יותר יפה מהסרט הראשון כי פה יתמקתו בספר ובסרט הראשון יותר יכירו לנו את הדמויות ולא יתמקתו בספר איזה חמוד דובי אהבתי איך הארי יביא לו את החופש איך שהוא שם את הגרבים ביומן

למעלה