ביקורת למשחק - Madden 2010

Yo-man

New member
ביקורת למשחק - Madden 2010

עכשיו סיימתי משחק וחצי במאדן החדש. החדשות הגדולות הן שאין חדשות גדולות. אין הרבה חידושים גראפיים מלבד תצוגת התוצאות, השעון והדאונים השחקנים עדין מוטסים לכיוונים שלא הגיוניים מבחינה פיזיקאלית אחרי מגע אקראי (בניגוד למאדן 09 ב-PS3, שם הפיזיולוגיה מעולה) חידוש אחד הוא שאחרי תיקול חזק המסך כולו רועד, ואתה לא יכול להימנע מלהביא איזה "אוווווווו" קולני בלתי נשלט. בסרטון של המשחק מראים שכשיש פאמבל תוכל לקחת אותו אם תספיק ללחוץ על רצף מקשים שיוצג על המסך (המתחרה שילחץ מדוייק או מהר יותר יזכה בכדור), לי לא יצא לראות את זה במהלך המשחק וחצי שלי, אבל אם זה מתקיים - זה חידשו מרענן וחביב. 2 דברים שכן השתנו הם פס הקול שהשתדרג; יש שירים של ביסטי בויז, סייפרס היל ועוד. והמוזר יותר הוא שהפרשנות היא מפיו של כריס קולינסוורת'. כפרשן הוא יכול לעצבן, אבל יש לו משפטים ממש טובים במשחק "Every 10 year old kid in the stands is thinking right now - I could have made that catch" והוא קולח ונעים. מה שמוזר הוא שלא ויתרו על המשפטים המפגרים של מאדן אחרי בחירת המהלך: "Uh, this defence will stop them for sure...". אני לא מבין למה צריך את שניהם. מאדן זקן, הוא פרש, שיפרוש גם מהמשחק אם הוא רוצה לחדש. אני יכול לסכם ולומר שאין חדשנות גדולה, ועדיף לשחק במאדן 09 על PS3, אבל עוד כמה ימים מאדן 10 יגיע לרשף ואז נוכל לראות אילך הוא בקונסולה העדיפה...

RoyBehar

New member
זה פרט חשוב האמת...

נראה לי ששיפורים גראפיים בPS2 כבר לא יהיו, מהביקורות שאני קראתי על מאדן 10 לאקסבוקס ולPS3 דווקא מדברים על המשחק הכי ריאליסטי שיצא בסדרה (לא שיחקתי עדיין, אז אני לא יודע) לגבי הרצף מקשים בשביל להשתלט על פאמבל, זה נשמע מאוד דומה למערכת הקאונטרים במשחקים האחרונים של הWWE (לג'נדס אוף רסלמניה וSD וס. RAW 09) שגם שם משתמשים בזה ואחרי פעם או פעמיים מתרגלים לזה (שם זה קורה הרבה יותר פעמים במהלך קרב מאשר פאמבל במשחק פוטבול) אם מישהו שיחק באקסבוקס 360 או PS3 אני אשמח אם הוא יגיד איך היה. האמת שאחרי 08 קצת ירדה לי ההתלהבות מהסדרה, הגרפיקה (בX360) אמנם הייתה מעולה, אבל המשחקיות הייתה קצת מסורבלת לטעמי והאמת שלא השקעתי בו יותר מידי זמן, ובסופו של דבר, כשכן התחלתי לשחק מול שחקנים אחרים ברשת די קרעו לי את הצורה. כנראה שמאדן (וזו הבעיה שלו לטעמי) הוא מסוג המשחקים שבאמת צריך להשקיע בהם המון זמן, שזה נחמד אם יש לך את הזמן הזה, אבל זה לא ממש משחק שאתה יכול לשחק בו מידי פעם ולהתחרות ברמה של החולי נפש האלה שמשחקים ברשת. ובעיה נוספת שיש לי איתו היא ההבדלים בין רמות הקושי. אני כבר לא זוכר באיזו רמה התחלתי לשחק,אבל הרגשתי שהמשחק היה יותר מידי קל, אבל כשעברתי רמת קושי אחת למעלה, זה היה הבדל מטורף וכבר חטפתי בראש.

steeple

New member
09 לPS3 באמת עשה כאבי ראש...

אבל ב10 (לפי מה שראיתי מהדמו) החזירו את המהירות של המשחק למה שהיה בPS2 ככה שאפשר לראות מה הולך בלי השתלת 4 זוגות עיניים נוספות

למעלה