ביקורת לדיסק Dead Ringer של RJD2

2PAC4EVER

New member
בקשר לאחד, צודק!

אף פעם לא הבנתי אנשים פה שכותבים ביקורת על כל שיר בנפרד! למה? שימו לב לכל ביקורת "מקצועית" יחסית מכל מקום שתרצו (אינטרנט/עיתון/מגזינים) תמיד כותבים ביקורת כללית ואולי מציינים שירים מסויימים באופן ספציפי, אבל יש יותר ביקורת כללית, (סתם דוגמא-עיתון הSOURCE). פלג או כל אחד אחר שנותן כאן ביקורת, בבקשה תאירו את עיניי!

volatile

New member
הממ זה לא נכון ממש

אין שום חוקים. זה תלוי לאיפה אתה כותב, וכמה מקום יש לך, מן הסתם בחלק גדול מהמקומות מעדיפים להזכיר את השירים הכי טובים או הכי גרועים, אבל מה שאני כתבתי זה סוג של הדרכה מושמעת, עושים את זה לא מעט פעמים גם בעיתונים גדולים, שוב זה שאלה של מקום ושל העומק שאליו אתה רוצה לרדת... גם אני לא פעם כותב ביקורות שהם לא הדרכה מושמעת ואין פירוט של שיר שיר בהם... אבל לפעמים בא דיסקים שפשוט יש מה להגיד על כל שיר ושיר מתוכו... ולא הייתי שם את הסורס בתור דוגמא לשום דבר, רוב הביקורות שם קצרות, ולרוב מושפעות מגורמים חיצוניים ומסחריים. אם כבר תקרא Fader או משהו בסגנון... פלג.

NuckBunnies

New member
יש הרבה סגנונות של ביקורות באמת

בעוד שאני אישית מעדיף לתאר את הדיסק כהאזנה שלמה, עם ציון נקודות מפתח מסויימות להבהרה, יש גם את הסגנון של האזנה מודרכת, שבה אפשר לפרט הרבה יותר על כל שיר, קצת מידע וכו´. כל אחד איך שמתאים לו. אני, בכל אופן, נהנה מהביקורות של פלג, בעוד שיש ביקורות שפשוט כואב לי הראש מלקרוא (אני הכי שונא לקרוא ביקורת ובסוף לא להבין מה הדעה של המבקר על המוסיקה. מרוב דימויים וחידודי לשון הוא שכח לבקר). NuckBunnies מגמת תשקורת? לא נכחיש.

tomoshe

New member
או יה! או מאמא!! או גוד!!!

ביקורות של פלג גם גומרות לי לאורגזמות בלתי נשלטות וגם גורמות למודם שלי לעבוד.

tomoshe

New member
ועכשיו אחרי שהקשבתי לכל האלבום :

הוא אכן מעולה ביותר - מין דיג´יי קראש שכזה - רק עוד יותר טוב. המומלצים ביותר הם : RJD2 - final frontier ft. blueprint RJD2 - smoke and mirrors RJD2 - chicken bone circuit RJD2 - June ft. Copywrite RJD2 - let the good times roll pt2 תומאס.

babe10

New member
ומעניין מה פרויד היה אומר על זה...

גומרות לי לאורגזמה.. אמממ... לכתוב שטויות זה גם דרך להקפיץ לא?

volatile

New member
כן בנושא אורגזמות ותומאס.. יש שמועה

שתומאס מקבל אורגזמות מרובות משירים של Adam F... וזו היתה הקפצה חסרת בושה! פלג.

NuckBunnies

New member
אופס

למה להקפיץ? כי למעלה יש בעיקר הודעות על מסיבות שהיו, עברו ומספיק לדבר עליהן. הלאה - מוסיקה זה פאקינג טיימלס אנשים.

volatile

New member
יש לי רק דבר אחד להגיד

אני מקפיץ איץ איץ איץ איץ Common השקעתי המון עבודה בזה... קצת הערכה :) יאללה תכתבו תגובות!

volatile

New member
די נו, זה כבר שערוריה

לא מתאים שההודעה תעבור עמוד עוד פעם... עוד יום שתחזיק!!!!

babe10

New member
המלצות...

קופצות... לא נותנים לכזו המלצה משובחה לרדת קפוץץץץץץץ

babe10

New member
המלצות...

קופצות!!!! לכזו ביקורת לא נותנים לרדת! קפוץץץץץץ

למעלה