ביקורת חדשה שכתבתי

ביקורת חדשה שכתבתי

כתבתי ביקורת על אולי ה-קלאסיקה של הטראנס. אתם מוזמנים לקרוא ולהגיב פה או בביקורת עצמה.

dmt4me

New member
תשמע,אין לי כמעט מילים..

אני כבר 12 שנה חי את התרבות הזאת,מוזיקה,יצירה,די אמ,אסיד,פסטיבלים,רייבים,המווווון סיימון ועוד אמנים מרגשים.. נהנתי מאוד לקרוא,זה ריגש אותי ולא אשקר,בחיי זכינו לקחת חלק מהמצאתו של הגודל מכולם!(אלברט) עד היום(ממה שנשאר) אני מאוד נהנה מכל מה שאני חווה ועושה,ומקווה שנדע לשמר את התרבות,שלדעתי הגיעה למימדים עצומים,והסמים כמובן הם חלק בלתי נפרד ממנה!

X Ripper

New member
פששששש MOOG מודולר סיסטם

הייתי מוכר את שני הכליות השלי+אשך בשביל אחד כזה בבית

../images/Emo45.gif

אבל עם הסתייגות קטנה. ה-LDS יותר משנתן השראה למיליוני יוצרים/אמנים בעולם, דפק את הראש לעוד עשרות מיליונים שלא היו בנויים נפשית לסם הזה. במקרה של סיימון ואחרים זה אולי עשה רק טוב, אבל לכימיקלים, באופן כללי (להבדיל מסמים "קלים") יש נזק מצטבר על המוח. לא יעזור כלום. וסליחה שאני נשמעת כמו מרצה מאגודת "אל-סם", אבל לצערי פגשתי כל כך הרבה אנשים שנגנבו לגמרי מזה שנשבעתי שאני לא אמליץ לאף אחד לנסות.

התגובה שלי...

מעולם לא ניסיתי וגם לא אנסה שימוש בL.S.D או כימיקלים אחרים. אבל, אין עוררין על כך שמה שהפך את המוזיקה של סיימון פוספורד לכל כך מיוחדת ופורצת דרך באותו הזמן היא שהוא מיקד אותה סביב הL.S.D וחווית הטריפ. לכן כתבתי את הביקורת בפורמט של סיימון פוספורד כותב מכתב תודה לאלברט הופמן שאלמלא ההמצאה שלו, הוא לא היה מצליח ליצור אלבום כל כך משפיע וחשוב. אני לא ממליץ ולא אמליץ לעולם על שימוש באל.אס.די. רק שיהיה ברור.

dmt4me

New member
אני..בניגוד אליכם>>>

הייתי מאוד ממליץ לכוללל העולם לנסות טיפה מרוכזת ועסיסית..לפחות פעם ביום..ואני לא ילד שמתלהב מהעניין,ממש לא-אבל אוכל להעיד על כל העניין,שזו אחת החוויות המטורפות והמהממות שחוויתי בחיי!!!

MULAN30

New member
סליחה

אל תמליצו פה על שום סם . זה לא לעיניין עם כל הכבוד. תודה.

למעלה