ביקורת וידאו: The Witcher 3

GameGems

New member
ביקורת וידאו: The Witcher 3

הביקורת שלי על המשחק החדש והאחרון בסדרת The Witcher :)

קרנפול

New member
בהחלט משחק שממוקם גבוה בווישליסט שלי

אני מחכה לירידת מחירים...

GameGems

New member
אני לא יכולתי להתאפק וקניתי ברגע שהוא יצא D:

לא קרה לי כבר הרבה זמן.

Wolfinix

New member
עוד לא סיימתי את השני...עכשיו אני כבר רוצה את השלישי

סיקור מעולה

Wolfinix

New member
הראשון לדעתי מעולה - ארוך מאוד, אבל מעולה את השני

לא ממש שיחקתי, ראיתי את הפתיחה, והתחלתי את המשחק, אבל לא המשכתי (הייתי באמצע של ריצה שניה ב MASS EFFECT ואחרי זה פשוט המשכתי לWASTELANDS 2)

golan2072

New member
שמעתי שהיו בעיות בממשק של הראשון

האם זה נכון?
&nbsp
(יש לי את הראשון ואת השני בסטים)

Wolfinix

New member
לא היתי אומר בעיות...לוקח קצת זמן להתרגל אליו, שיטה קצת שונה

משאר המשחקים, ולמרות שבהתחלה הוא נראה קצת מסורבל ברגע שמתרגלים אליו אז הכל בטל ב60 (לדעתי)

הסרתי את הראשון שעתיים לאחר שהתקנתי אותו

ממשק המשתמש ומערכת הקרב לא ידידותיים בעליל.
וויצ׳ר 2ֿ הוא בליגה אחרת לגמרי מהבחינה הזו, ולא הרגשתי שאי-היכרותי את וויצ׳ר 1 הפחיתה מרמת ההנאה שלי.
&nbsp
אקיצר, אם יש לך משחקים אחרים לשחק אז לא הייתי טורח לנסות את 1 אלא מתחיל ישירות מ-2.

sky121

New member
זה מפוסט שכתבתי לפני כחודש בפורום קונסולות

שחקתי במשחקים הקודמים בסדרה (אך מעולם לא סיימתי אותם), אני יכול להגיד שהנרטיב הוא מאוד חזק בסדרה הזאת. הדבר ידוע שהמשחקים מבוססים על ספרות פנטזיה פולנית, ורואים שיש כאן השקעה רבה להפיק חיים בסדרת הספרים.
המשחקיות היא שונה בכל משחק ומשחק. המשחק הראשון היה WRPG יחסית כבד, היה קווסטים של תהרוג X, תביא Y. גם מערכת הקרב לטעמי הייתה קצת מסורבלת.
המשחק השני היה קפיצת מדרגה של ממש. מבחינה גרפית המשחק השני הוא בין היפים ביותר ששחקתי. מערכת הקרב שודרגה, מה שעכשיו כל קרב הוא מאוד מחושב גם בגלל שהאויבים חזקים וגם שהגיבור הוא בן-אנוש, הוא אינו סופרמן ושתיים שלוש מהלומות והוא מת. לכן צריך ללמוד מתי להכות ומתי להתחמק. חיסרון מעצבן היה שבשביל להכין שיקויים, הגיבור היה צריך להיכנס למצב "מדיטציה" עם כל האנימציה והפעולות, בשביל להכין כל מיני רכיבים.
יש החלטות שצריך לעשות במהלך המשחק, כל ההחלטות הן אפורות. וצריך לחשוב רק לאינטרס האישי של הגיבור, הם אינם מסומנות בכחול או באדום (אהם BioWare אהם).

ממה שראיתי מהמשחק השלישי עד עכשיו, הם עשו שיעורי בית מאז המשחק השני. המשחק נראה מרשים, מערכת הקרב יותר שוטפת, יש Mini-map שמאוד עוזר. הם הכניסו טכניקה כמו במשחק באטמן, שבה רואים סימנים של מאבק, ואז מחפשים עוד רמזים למה שקרה. מאוד מעניין.

golan2072

New member
תודה על הסקירה

כדאי אולי לשחק את השני מבלי לשחק את הראשון? או שזה הכרחי לעלילה (כמו ב-MASS EFFECT)?

sky121

New member
נסה לשחק במשחק הראשון

תנסה לשחק לפי הסדר. אני חושב שכל משחק הולך כרונולוגית יחד עם הספרים שיצאו. אז אני חושב שקו העלילה הכללי מצריך אותך לשחק מההתחלה.

GameGems

New member
אם יש לך את הזמן להשקיע

ממליצה לשחק בשני המשחקים הקודמים. אם לא, אפשר להשלים את כל הסיפור רקע, אבל זה הרבה יותר מהנה לפגוש במשחק השלישי דמויות שאתה מזהה מהמשחקים הקודמים.

GameGems

New member
שניהם מעולים

מערכת הקרב בראשון דורשת התרגלות, ורוב המשחק ארוך שלא לצורך, אבל העלילה מפצה על כך.
השני תקן את רוב הבעיות של המשחק הראשון והוא זורם הרבה יותר, ומערכת הקרב בו הרבה יותר נורמלית.

למעלה