ביקורת הופעה

SHaDoW Boy

New member

tali44

New member
היה מדהיםםםםםםםםםםםםםם!!!

אחרי יום ארוך (מ-9 בבוקר!!) הייתי על השפיץ בשורה השניה. מאחורי תיירים מעצבנים מארגנטינה ועוד אחד נראה לי מארה"ב שהיה ממש מעצבן!!!
. אבל אחרי שהיא נזכרה לעלות לבמה ב-21:30 ממש התרגשתי! ראיתי את כל ההופעה, האפקטים, התלבושות, והתפאורה היו מדהימים!!! בהרבה יותר מהסטיקי אנד סוויט. הטור הזה הזכיר לי במקצת את קונפשנס (הקטע של הדת, הצלב, הווידאו ארט, תלבושות מדהימות...) וסלבריישן היה הורס!

קיצור, התאהבתי סופית במדונה. היה מדהים!!!!!!

GM1988

Well-known member
MDNA ברמה יותר גבוהה מהסטיקי

למרות שבשניהם קיימת מכניות מסוימת שמאד מורגשת צפויה לי בחלקים, אבל זה לא מפריע בהנאה של השואו החד פעמי הזה!
מדהים אותי איך מדונה מסוגלת ללבוש כמה אאוטפיטים בסגנון של הביגוד מלפני 20 שנה ולהפוך למדונה של שנות ה90!
כשהיה את "ווג" עם המכנס אלגנט והשפיצים, זה פשוט היה ואוווווו כאילו מדונה חזרה בזמן ושילבה את הבלונד אמבישן עם גירלי שואו
לא דמיינתי שזה אפשרי כבר .. ומסתבר שכן, ומאד שמחתי שיכולתי ליהנות גם מההזדמנות לראות אותה ככה מקרוב כאילו שאני מקבל הצצה לסיבובי הופעות שאני כלכך אוהב מהעבר

EB10000

New member
לפי הקטעים שראיתי, היא לא יודעת לשיר או לרקוד

תהרגו אותי ואני לא מבין מה מוצאים באמן פופ שחוץ מלהפציץ את הקהל באפקטים ופירוטכניקה, אין לו שום דבר מוסיקאלי להציע על הבמה.. מילא קליפים ואלבומים בהם הכל מלוטש כולל הקול שעובר AUTOTUNE עד שאותו אמנן פופ נחות מצליח להשמע נטול זיופים.. אבל כל הרעיון והכיף בהופעה חיה זו החבייה המוסיקאלית.. לשמוע גרסאות שונות ויכולות ואקליות ומוסיקאליות מדהימות שלא ניתן לקבל מהאזנה לאלבום.. אבל מה הסתא הזו מציע? תפילות פתטיות? רקדני רקע עם צעדי ריקוד נדושים, 60% ליפ-סינק, ו 40% זיופים נוראיים, והכי צחיק ועצוב שהיא אשכרה מנסה לרקוד וחושבת שזה הולך לה ונראה טוב...

AidanadiA

New member
תגובה

מדובר בעניין של טעם.

אני, למשל, מאוד אהבתי את הריקודים במופע (על-אף שלא היו יוצאים מגדר הרגיל) ולדעתי היא נשמעה טוב (בין עם זה היה בלייב ובין עם בפלייבק)- ומתוקף אלו אני בהחלט חושב שישי לה הרבה מה להציע מבחינה מוזיקלית (ואף אומנותית) על הבמה.

אציין עוד שגם שמענו גרסאות שונות של חלק מהשירים, ומרש באנו בידיעה שלמדונה אןי יכולות ווקאליות יוצאות דופן (אבל, כמו שכבר ציינתי, יכולות טובות למדי לדעתי).

האזנה לאלבום היא דבר נחמד (ורצוי) אבל השוואה של האזנה לאלבום וצפייה בהופעה הספציפית הזו עושה עוול גדול לכל האירוע.

מבחינתי הייתי שם עד למיוזיקל ענק מימדים סטייל ברודווי.

"תפילות פתטיות"- לדעתי התפילות היו קשורות מאוד לנושא ההופעה, וממש לא היו פתטיות.

"הסבתא הזו"-

א- היא לא סבתא. סבתא היא אישה אשר לבניה יש בנים משלהם.

ב- הזלזול בה בשל גילה מעורר זלזול כלפייך ותו לא.

"60% ליפ-סינק, ו 40% זיופים נוראיים"- אני שמח שבחישובים מתמטיים עסקינן במהלך ההופעה... שיטה מעולה ליהנות ממנה.

בנימה אישית אומר: אני לא מבין גדול בהופעות פופ (אני לא מבדיל למשל בין ליפ-סינק עם פלייבק לבין לייב אלא אם כן מדובר במשהו קיצוני- ולא הבחנתי במשהו כזה)- ובתור כזה ניהנתי מאוד מההופעה
מהביצועים ומהריקודים.

אני גם לא יודע על איזה זיופים נוראיים אתה מדבר, אבל אפשר לחשוב (לפי דבריך) שאני עצמי הייתי על הבמה וניסיתי לשיר את אחד השירים... אחרת איך תקרא לזיופים שלי? "ראויים לסנקציות"?

"והכי צחיק ועצוב שהיא אשכרה מנסה לרקוד וחושבת שזה הולך לה ונראה טוב..."= ראשית אציין שבידור הוא חלק מהופעות בידור, ככה שלפחות משהו הצחיק אותך, וזה טוב.
שנית היא חושבת שזה הולך לה טוב, אכן. שלישית, זה באמת הולך לה טוב לדעתי (ולדעת רבים).

"תהרגו אותי ואני לא מבין מה מוצאים..."- אני לא מאמין באלימות כדרך לפתרון סכסוכים ואי-הבנות, אבל אם ברצונך למות, תמיד אפשר לבקש ממדונה לעלות לבמה ב-Gang Bang באחת ההופעות ולהחליף לאקדח אמיתי

GM1988

Well-known member

נחמד לצחוק מתגובה כזו בבוקר עם הקפה : ) תודה.

tali44

New member
גם אתה תזדקן מתישהו...

ואני אשמח לראות אותך בגיל 53 מתרוצץ בכל העולם במשך שבעה חודשים, ולהרים מופע של "ריקודים פתאטיים וזיופים".

GM1988

Well-known member
דעות כאלה הן חסד לקריירה של מדונה.

למה? כי זה רק מדגיש כמה הן היו, יש ויהיו, וכמה מדונה תמשיך ותעשה, ותשאר אחת ויחידה בעולם שמחזיקה קריירה כזו מדהימה, בלי שיש לה קול מעלף (כפי שטוענים) או יכולת ריקוד מעלפת (כמו שטוענים) ויופי מעלף (כפי שטוענים) או שירים והופעות טובות (כפי שטוענים).

חסד

tali44

New member
תכלס, החיסרון היחיד שהם מוצאים בה זה - הגיל.

שבסופו של דבר, כולנו נתקמט.

EB10000

New member
גם בצעירותה ב 84 שרק צצה לעולם הפופ

היא לא הייתה נחשבת לזמרת, אלא רק לתופעה חולפת.. מה שכן, ואמר לזכותה שבניגוד לזמרות אחרות מאותה התקופה, היא הצליחה לשרוד עד היום.. אבל לא לשכוח שמדונה הצעירה הייתה "זמרת מכובדת" כמו שהיות בריטני וליידי גהגה נחשבות ל"מכובדות".. כמובן שאם העיניך לידי גהגה נחשבת לזמרת, אז אין טעם שנמשיך בויכוח.. רק לצורת השוואה, זמרות פופ קלאסי מכובדות בעיני מאותה תקופה הן זמרות כמו דיאנה רוס, קייט בוש, סינדי לאופר, ואפילו דונה סאמר... מדונה הצליחה רק בגלל פרובוקציה ללא כל קשר לכשרון מוסיקאלי... מכל הקריירה שלה, היו לה לכל היותר 5 שירים שיכולים להחשב לפופ קלאסי ומקורי (אם כי לא היא כתבה או הלחינה). כל שאר המוסיקה שלה נשמעת כמו פרי יוצר של די ג'י.. סתם מוסיקת דאנס ולא יותר..

GM1988

Well-known member
עצם העובדה שנכנסת לראות מה היה בהופעה

ונכנסת לכתוב פה, מדגיש את הסקרנות לגביה, וזה מצויין. זה רק משרת את המטרה.
אם לפי כל מה שכתבת, מדונה נשארת איפה שהיא, אני שמח שהיא כזו, והיא ביעד.

לגבי ליידי גהגה, היא זמרת ואין ויכוח, יש עובדה. יש לה בית ספר גבוה במוסיקה ובשירה, מעניין רק באיזה בית ספר אתה למדת שיש לך עוד ויכוח בנושא.

X Offender

New member
לא להתייחס מסתבר שמדובר בטרול חסר ידע לחלוטין

מדונה היא אמן הפופ הכי מכובד בעולם"5 שירים אם כי היא לא כתבה והלחינה" אולי התבלבלתאבל מעט מהשירים שמדונה לא כתבה והלחינה פרט ל- Love Don't Live Here Anymore שמעולם לא נחשב ללהיט או החידוש ל American Pie כמו כן גם את Material Girl ו Like A Virgin שמדונה לא הייתה שותפה לכתיבתם נחשבים אמנם ללהיטים אבל הם נחים בשקט לצד להיטים שאותם כן מדונה כתבה והרשימה כוללת מינימום 30 כאלודוגמאת: Like A Prayer, Vogue, Frozen, Express Yourself האמת חבל על הביזבוז של הפיקסלים שרצים פה בזמן שאני מנסה לענות לך, ככל שאתה כותב יותר אני רק מגלה כמה אתה לא יודע כלום על מדונה חוץ מזה שהיא מבוגרת ושהיא לא יודעת לשירכדאי שתפרוש כי לא תגיע לשום מקום עם המרמרה הזאת

למעלה