תגובה
מדובר בעניין של טעם.
אני, למשל, מאוד אהבתי את הריקודים במופע (על-אף שלא היו יוצאים מגדר הרגיל) ולדעתי היא נשמעה טוב (בין עם זה היה בלייב ובין עם בפלייבק)- ומתוקף אלו אני בהחלט חושב שישי לה הרבה מה להציע מבחינה מוזיקלית (ואף אומנותית) על הבמה.
אציין עוד שגם שמענו גרסאות שונות של חלק מהשירים, ומרש באנו בידיעה שלמדונה אןי יכולות ווקאליות יוצאות דופן (אבל, כמו שכבר ציינתי, יכולות טובות למדי לדעתי).
האזנה לאלבום היא דבר נחמד (ורצוי) אבל השוואה של האזנה לאלבום וצפייה בהופעה הספציפית הזו עושה עוול גדול לכל האירוע.
מבחינתי הייתי שם עד למיוזיקל ענק מימדים סטייל ברודווי.
"תפילות פתטיות"- לדעתי התפילות היו קשורות מאוד לנושא ההופעה, וממש לא היו פתטיות.
"הסבתא הזו"-
א- היא לא סבתא. סבתא היא אישה אשר לבניה יש בנים משלהם.
ב- הזלזול בה בשל גילה מעורר זלזול כלפייך ותו לא.
"60% ליפ-סינק, ו 40% זיופים נוראיים"- אני שמח שבחישובים מתמטיים עסקינן במהלך ההופעה... שיטה מעולה ליהנות ממנה.
בנימה אישית אומר: אני לא מבין גדול בהופעות פופ (אני לא מבדיל למשל בין ליפ-סינק עם פלייבק לבין לייב אלא אם כן מדובר במשהו קיצוני- ולא הבחנתי במשהו כזה)- ובתור כזה ניהנתי מאוד מההופעה
מהביצועים ומהריקודים.
אני גם לא יודע על איזה זיופים נוראיים אתה מדבר, אבל אפשר לחשוב (לפי דבריך) שאני עצמי הייתי על הבמה וניסיתי לשיר את אחד השירים... אחרת איך תקרא לזיופים שלי? "ראויים לסנקציות"?
"והכי צחיק ועצוב שהיא אשכרה מנסה לרקוד וחושבת שזה הולך לה ונראה טוב..."= ראשית אציין שבידור הוא חלק מהופעות בידור, ככה שלפחות משהו הצחיק אותך, וזה טוב.
שנית היא חושבת שזה הולך לה טוב, אכן. שלישית, זה באמת הולך לה טוב לדעתי (ולדעת רבים).
"תהרגו אותי ואני לא מבין מה מוצאים..."- אני לא מאמין באלימות כדרך לפתרון סכסוכים ואי-הבנות, אבל אם ברצונך למות, תמיד אפשר לבקש ממדונה לעלות לבמה ב-Gang Bang באחת ההופעות ולהחליף לאקדח אמיתי