ביקורת הופעה

AidanadiA

New member
ביקורת הופעה

בנקודות:

1) התחלה בומבסטית מאוד עם התנפצות של המסך, טוב בהרבה לדעתי מהכניסה בסטיקי אנס סוויט, ו-Girl gone wild השתלב יפה בתור התחלה.

2) הבמה הייתה פשוט מדהימה- כמו תפאורה של תיאטרון בברודווי סטייל קטדרלה- ובכך זאת היה חסר לי משהו כמו המסך המעוגל שהיה בטיקי אנס סוויט (שיצר קטע נדיר של Devil wouldn't recognize).

3) ביצוע מבריק ל-Bang Bang, לדעתי הביצוע הטוב בהופעה.

4) פעלולי החבלים שנלקחו מהסופר-בול היו נחמדים מאוד.

5) לא הופעת ריקוד יוצאת מגדר הרגיל.

6) לא אהבתי את השינויים שנעשו בחלק מהשירים: Hung up המחודש לא היה יפה, השימוש ברמיקס של Give me all your luvin במקור במקור היה לדעתי בחירה שגויה, אני עוד לא יודע מה
דעתי על הביצוע השקט של Like a Virgin.

7) הופעה קצרה מדי עם השיר Papa don't...

8) התאכזבתי לגלות שהכוריאוגרפיה של מאסטר-פיס שמאוד הרשימה אותי לפי מה שפורסם ביו-טיוב (השמלה עם ההקרנה) לה התבצעה.

9) הסאונד היה רועש מדי לדעתי (ישבתי ביציע 4 עליון)- הבסים היו בסדר אבל מישהו כיוון לא נכון את העוצמה כי בהופעה של הדי-ג'י לפני דווקא היה בסדר.

10) הנאום היה נחמד מאוד.

11) משחק האורות בשירים כמו- turn up the radio ו- i'm addicted היה טוב מאוד.

12) הסיום היה נחמד עם celebration, למרות שהסיום בסטיקי אנס סוויט היה טוב יותר לדעתי.

לסיכום, הופעה טובה מאוד ובהחלט הייתה שווה את הכסף, לדעתי ניכר היה שמדובר בהופעה ראשונה (כי הצעדים היו מאוד בתלויים כאלה, כאילו צריכים עוד ליטוש) אבל אני מוצא בזה דווקא יתרון.

לא הייתי בסטיקי אנס סוויט, וראיתי את כולו ביו-טיוב.

מרושם ראשוני, נכון לעכשיו סטיקי היה טוב יותר- למרות שאני מסייג תא דבריי כי אני צריך לראות את כל MDNA ביו-טיוב כדי לקבוע באמת (מה שרואים משם לא רואים מכאן).

לילה טוב לכולם

CrazyBoi

New member
דעה שלי

אני לא הולך לכתוב על ההופעה אלא על הקהל הישראלי
הזדעזעתי מההתנהגות שלכם!
כן סבבה זאת מדונה אבל היו מלא אורחים מחול שבאו לראות את ההופעה הפותחת של סיבוב ההופעות של מדונה וקיבלו נראה לי הלם תרבות שרק יחזור איתם לארצות מגוריהם ויחשבו דברים שליליים בלבד על העם הישראלי.
ומבין כמה הדוגמאות שראיתי במהלך המופע היה אחד שפשוט חבורה של בנות החליטה שלא בא להם בטוב בעין אחת (לא יודע מאיפה בדיוק) וכל דבר שהיא עשתה החליטו לצעוק עליה שהיא דוחפת ושהיא לא קשורה.
יש לציין שהיה לה פנים של אנדרדוג כזאת אבל עדיין. הבחורה בסופו של דבר בכתה ולא כמה דמעות ממש ממש בכי. וראו על המבט שלה שהיא כבר לא ידעה מה לעשות להשאר ולסבול או פשוט ללכת לסוף
ואין שום סיבה שמישי שעשתה נטו כלום לאף אחת וששילמה בדיוק כמו כל אחד מהישראליות (בלי להתחשב בעובדה שהיא גם שילמה על טיסה ומלון) צריכה לקבל יחס כזה.

בסוף ההופעה נראה לי היה לה כבר חיוך אבל בטוח שהיא לא נהנהת כמו שרצת

סורי על החפירה אבל היה לי ממש עצוב שככה ישראל צריכה להיות מוצגת בפנים קהל עולמי...

spiceupmylife1

New member
מסכימה איתך...

וגם זה שהקהל יה ממש יבש.. אנשים פשוט לא זזו בכלל...
הייתי בעמידה וחוץ ממני ואולי עוד 2 אנשים אף אחד פשוט לט זז...
לא יודעת אם זה היה בגלל העייפות.. או סתם כי הם לא הכירו את השירים החדשים..

זה היה ממש מאכזב.. לראות את זה ..
זו פאקניג מדונה.. ואני קפצתי ונהנתי למרות שלא ראיתי כלום בקשושי כי כולם מלפני היו גבוהיים...

אבל זו בהחלט הייתה חויה
נאבל לדעתי היה שווה לשלם יותר ולראות את מדונה ואת כל המופע מקרוב...
טוב נו פעם הבאה...

GM1988

Well-known member
לקפוץ ולרקוד היה בלתי אפשרי כמעט במקום

שבו אני עמדתי ("דשא"), מרוב שהיה צפוף, וכמובן העייפות אחרי העמידה בתור בשמש במזג אוויר כה חם.
בכל אופן, היה מאד כייף לראות מה שקורה על הבמה, וזה מתאפשר בעמידה וצפייה בו. לקפוץ ולרקוד אני אשמח להמשיך בבית בסלון : )

אורישקי

New member
אני ישבתי ביציע 1 עליון

ודווקא אנשים כמו אבל במיוחד בשירים הישנים, למשל בלייק אה פרייר ממש כולם קמו בהתלהבות והתחילו לשיר ולמחוא כפיים, לדעתי הייתה טעות לשים כל כך הרבה שירים מעפנים מהאלבום החדש

GM1988

Well-known member
לפני מספר דקות קראתי את הכתבה של אוחובסקי

על ההופעה אמש, וישנם כמה דברים שאני לחלוטין שמחתי שהוא ביטא בהם את המחשבות והרגשות שעלו גם בי במהלך ואחרי המופע.
"חסר נשמה" - זה כלכך מדויק
ברור שאפשר לבקר כל דבר ולהגיד שמשהו לא בסדר או כן בסדר. העניין הוא שבתכלס, תגובת הקהל מכריעה פה את כל הביקורות למיניהם. עובדתית - אנשים נהנו לשמוע את הלהיטים של מדונה, כאלה שהם זוכרים משנות ה80, כאלה שהם זוכרים בעשור האחרון גם, ובשירים האלה הקהל נהנה ונראה שותף לשמחה שהם בהופעה שלה, לעומת קטעים של "החדושס", שלא הלהיב רבים מדי. כן, האלבום החדש טוב, יש בו הברקות משלו, אבל להכניס כזו כמות של שירים, שאפילו חלקם לא היו, בעיניי, מתאימים להופעה, היה קצת מפוספס עם שירים ש-כן יכלו להיות במקמם.

לעשות תוספת פתאום לשיר של ליידי גאגא, ולשבץ עם שיר שלך, שלטענת אותו עניין של "גניבה" למלודיה, ולשיר במן "עקיצה" ואז להוסיף "She's not me" היה דיי ... הממ, איך להגיד את זה... לא מעניין ממש ...
זה היה כמו "היא עשתה לי, אני המלכה, תראו אותי, היא לא אני, יאיי, אני מדאנההה"... אוישששששששש

X Offender

New member
חסרת נשמה?

כנראה פספסת כמה קטעים במיוחד את המעבר של NOBODY KNOWS ME ו LIKE A VIRGIN

ולמה כל דבר צריך להיות עם נשמה? שילך לראות מרגול אולי יקבל קצת נשמה עלעק אוחובסקי פתאט

interleukin

New member
דווקא הופתעתי לטובה!!

בפיסת הדשא שאנו היינו היה ממש נחמד!!
חבורות מאוד נחמדות של ישראלים שלא רק שלא דחפו יצצרו איזו קליקה לפני ההופפעה
אבלללללללללל גבר בריטי שלא הפסיק לדחוף בברוטליות כבר משלב הדיג'יי.
לשמחתנו הוא נדחף פנימה והתרחק מאיתנו
בהשוואה לסטיקי שם הייתי מעוכה על הברזלים בגולדן רינג, הופתעתי מאוד לטובה מהנימוס והסבלנות של הקהל.

GM1988

Well-known member
MDNA TOUR

עבורי זו הייתה חוויה מדהימה להיות חלק מהקהל ולצפות בהופעה הזו בשידור חי מהאצטדיון

היה דיי חם לעמוד, מעייף ומתיש לעתים, אבל זה כלכך השתלם בסופו של דבר כשאתה נהנה מהשואו שהתרחש על הבמה.
משאר הסיבובי הופעות, אני חושב שקשה להגיע אי פעם לרמה של "Blond Ambition" או ל"Confessions Tour",
אבל בהחלט זו הופעה חדשה ומדונה נתנה את כולה במלוא העוצמה אמש, והיה באמת כייף שככה זה נראה בפעם הראשונה כרגע.
זה רק יילך וישתפר ויתלטש כמובן...

הנאמבר הכי מדהים של MDNA הוא ללא ספק Gang Bang שהיה מ-ה-מ-ם... מהמם וואוווווווווו

זה מבחינתי יכול להיות הקליפ הרשמי לשיר אם יצא כסינגל הבא מהאלבום.
איזה רעיון אדיר היה להציג ככה את השיר. הרגשתי שאני נמצא בהצגה בתיאטרון בבימויו של קוונטין טרנטינו חחח
כל הכבוד

הפתיחה עם הכנסייה ושבירת המסך היה פיצוץ בתור כניסה לנאמבר של GGW, והשיר עצמו עלה בעיניי הרבה יותר מעלה, מאשר עם הקליפ שצולם.
מיוחד, מקפיץ והכי טוב שבחרו בכניסה כזו. הריקוד היה נראה מושלם על הבמה, והרקדנים ("קוזאקי") עשו את זה פנטסטי!

כל שאר הנאמברים היו חלקם טובים, חלקם פחות.
Hung Up בהחלט הפתיע כמו שמדונה אמרה שיהיה, זו הייתה הגרסה היותר מטופשת לבצע בו את השיר הכלכך יפה הזה והדיסקו המשובח שהוכנס בו במקור, והיא רמסה את זה למקום הכי לא קשור בעיניי.
Papa Don't Preach היה נחמד, קצר למדי.
I'm Addicted סוחף ואהבתי את הביגוד והתאורה שמאד הוסיפה לאקשן בהופעה ולמה שקרה מסביב. יפהההה

בקיצור, הופעה מתוקתקת, עם נאמברים מעניינים וחלק משעממים גם, אבל אהבתי ונהניתי מהרמה והחוויה. תודה רבה!

tali44

New member
הגרסה של Hung up הייתה מדהימה בעייני!מאוהב|

ומאסטרפיס היה מבאס ומשעמם בהחלט.

gilad269

New member
בקיצור

ההופעה היתה מצוינת
מדונה מעולה
אני חושב שגם אלה שחיממו תמופע היו אדירים!
יש כאלה שאהבו יותר ויש כאלה שאוהבים פחות
אין כמו מדונה

SHaDoW Boy

New member
היה מטורף! הרבה יותר טוב מהפעם הקודמת!

אף פעם לא נהנתי כ"כ בהופעה.
אבל הייתי ביהלום, ויכול להיות שזה מה שעשה את ההבדל..
אם הייתי בגולדן, חושב שהייתי נהנה פחות.

בכל מקרה המופע עצמו היה טירוף.

tali44

New member
ראיתי אותך מהגולדן!

ההופעה הזו בהחלט טובה יותר מהסטיקי, אבל ביהלום היה אדיר! היה לכם מקום להתרווח, ואת רוב ההופעה היא עשתה על הבמה הראשית, ככה שהייתם יותר קרובים אליה. וגם שהיא הסתובבה היה קל להסתובב, כי לא היה צפוף מידי. והיא נתנה לכם לשיר +ידיים. קיצור - התבאסתי שאפילו לא ניסיתי לשחק במשחק הזה של קוקהקולה. אבל הייתי שורה שניה בגולדן על השפיץ! ככה שבכל מקרה, הייתי ממש קרובה ואני ממש מרוצה!

SHaDoW Boy

New member
וואלה? יש מצב שקראת לי?

שמעתי מישהי קוראת לי מהגולדן ולא הצלחתי למצוא מי זאת הייתה...

חבל שלא ניסית, דווקא מסתבר שהיה דיי קל לזכות.
אני הייתי גרוע במשחק הזה, ובכל זאת זכיתי, ואין לי מושג איך... אולי היו הרבה יותר גרועים ממני

ובהזדמנות השנייה הצלחתי לזכות גם עבור אחותי!

tali44

New member
אני כבר לא זוכרת, אבל נראה לי שקראתי לך!

פסדר לא נורא.. לפחות הייתי על השפיץ של הגולדן, ושורה שניה זה סבבה לגמרי.

למעלה