ביקורת-ג'נט ג'קסון Discipline

royb12

New member
ביקורת-ג'נט ג'קסון Discipline

אלבום עשירי לג'נט,זאת שהאמריקאים היו שרופים עליה והיום רואים בה כזמרת במשבר ה-40 שכבר לא רלוונטית..זה האלבום השלישי של ג'נט שהפך לפלופ גמור אבל הוא בהחלט יכל להחזיר לה את הכבוד שאבד לה אחרי מקרה הציץ שהציץ אבל זה כבר לא יקרה,חברת התקליטים הודיע שהיא לא מקדמת יותר את האלבום. באלבום יש 22 רצועות מתוכם 9 הקדמות לשירים שאין הרבה מה להתייחס אליהם אבל בניגוד לרוב שלא אהב אותם אני חושב שהם טובים,מספרים סיפור ודי חשובים לכל התדמית של האלבום. את האלבום הפיקו דארקצ'ילד (ברנדי,ביונסה), בעלה ג'רמין (אשר,מאריה),טריקי ועוד ועוד... ג'נט לא הפיקה או כתבה שיר אחד באלבום מה שעושה אותה כמו בכל שאר הקריירה שלה-מבצעת. הביקורת שלי היא יותר דירוג ואיזה כמה שורות על כל שיר.. חלש: Curtains-השיר שמסיים את האלבום וחבל...היא הייתה צריכה לוותר עליו,הוא נשמע לא קשור לאלבום..סתם עוד שיר של סופט R&B של ג'נט. זהו...רק שיר אחד...מפתיע סביר: Can't B Good- בלדה נחמדה שאגב גם אחיה מייקל ביצע אותה..חפשו ביוטיוב. אם היא הייתה בתקופה הטובה שלה זה היה להיט...אבל עד כמה שההפקה טובה והביצוע של ג'נט מעולה זה נשמע לא רלוונטי ומעייף אחרי 2 דק'. The 1 Featuring Missy Elliott-שיתוף הפעולה עם מיסי..חלק יגידו שזה בין השירים הטובים באלבום אבל זה בגלל שהרבה לא אוהבים את שאר האלבום ופשוט מנסים להיות נחמדים ולהגיד שיש לפחות שיר 1 טוב. שיר שלא מתאים לג'נט לשיר וגם הראפ של מיסי בינוני..השיר כולו בינוני
Greatest X-השיר כתוב היטב מבוצע היטב ולא יותר מזה. אחרי כמה דקות הוא נשמע כיאלו הוא לא הולך להיגמר...4 וחצי דקות זה יותר מידי זמן והשיר מאבד מהטעם שלו.. היה צריך לקזז כמה שורות ולעשות את זהפחות מ-3 דק'. What's Ur Name-עד שיש שיר קצר הוא נשמע די יבש עוד משהו שהיה אמור להיות להיט...בשנות ה-90. טוב: Rollercoaster- שיר נחמד מאוד. אז השיר נעים לשמוע,לא להיט אבל זה נשמע גרסא די רלוונטית של ג'נט. 2Nite-רצועה טובה מאוד יכל להיות סינגל עם עריכת רדיו טובה..הבעיה של השיר שהוא נסחב עם אותם המילים וגורם שוב לתחושה שהשיר לא נגמר ומנוגן בלופ. Never Letchu Go-בלדה נחמדה אומנם זה ספק מרגיע ספק מרדים אבל זה נשמע בכל זאת טוב בשבילי. מצוין Feedback-הסינגל המוביל של האלבום,לא הבנתי איך זה לא הפך ללהיט,אבל אני מנחש שהאמריקאים עוד מתחכשים לאלקטרו-שחור.קיצבי עם מילים קליטות. So Much Betta-עוד רצועת ריקוד טובה,שיר קיצבי שמשלב את הסופט r&b של ג'נט,יכל להיות מיני להיט עם קליפ ריקודים טוב ועריכת רדיו. Luv-רצועה חזקה שנראה לי שהכי הרבה אנשים אהבו אותה. שיר פופ קליל וקליט. Rock With U-בשימעה ראשונה חשבתי שזה שיר תקוע ומשעמם...הקליפ שאותו חייבים לאהוב גרם לי לשמוע את השיר ויצא שפתאום השיר השתפר בזכות הקליפ...שיר מעולה עם נגיעות דיסקו נחמדות.
Discipline
-הרצועה הטובה באלבום ,שעליו גם קרוי האלבום, אומנם היא לא טובה בהרבה משאר הרצועות שהם תחת מצוין. השיר כעיקרון מדבר על סאדו מאזו. ההפקה ברמה ופה ג'נט מוכיחה שהיא לא סתם זכתה לתקופה עמוסה להיטים-היא מבצעת מעולה
השיר יכניס אותך לאותו מצב שבו ג'נט מצויה-פחד וחרמנות,וזה טוב כן...! סינגלים שהיו צריכים להשתחרר (אותו סדר): Feedback Luv Discipline So Much Betta Rock With U 2Nite Never Letchu Go לסיכום:
וחצי ילה תנו פידבק פידבק.

ofirshai

New member
אף פעם לא מצאתי משהו במוזיקה שלה

או בחומרים של האחים שלה... בכל מקרה אני חייב להגיד שההפקה של פידבק מצויינת, לגבי הביצוע זה קצת גבולי לדעתי, לא מת עליה בכללי. אחלה ביקורת ואהבתי מאוד לקרוא את הכתיבה שלך, אם זה היה אומן שלא הייתי מכיר הייתי מעביר שמיעה....

בעיקרון אני מסכים איתך

רוב האלבום הוא רק בסדר, אבל השירים שנתת בקטגוריית המצויינים [חוץ מסו מאצ' בטה] הם הכי טובים באלבום. ואהבתי גם את האינטרודלים. =] אבל עדיין האלבום הכי טוב שלה הוא דמיטה ג'ו. אחריו ולווט רופ.

למעלה