ביקורת בשרת העיוור

RamiSun

New member
אז גם אני...

שלחתי לאחרונה ביקורת והיא פורסמה...

לאחרונה

אני מאזין לאלבום Retropolis שלהם והוא פשוט מצויין. אם כי, כתבת בביקורת שהם נשמעים מקוריים לחלוטין (או משהו כזה). אני לא יודע אם אני מסכים. לאוזן שלי, הflower kings, spock's beard, וtransatlantic, נשמעים בערך אותו דבר. הסאונד פשוט כמעט זהה לחלוטין. אני לא יודע אם אפשר להגיד שהם מעתיקים מהפרוג של העבר, אבל לדעתי הם מושפעים מאותן להקות באותו אופן, למרות שמן הסתם זה בלתי נמנע, כי הלהקות מחוברות זו לזו בכל מיני קשרים. בכל מקרה, הFlower kings הכי מגניבים עד כה.

לאחרונה

אני מאזין לאלבום Retropolis שלהם והוא פשוט מצויין. אם כי, כתבת בביקורת שהם נשמעים מקוריים לחלוטין (או משהו כזה). אני לא יודע אם אני מסכים. לאוזן שלי, הflower kings, spock's beard, וtransatlantic, נשמעים בערך אותו דבר. הסאונד פשוט כמעט זהה לחלוטין. אני לא יודע אם אפשר להגיד שהם מעתיקים מהפרוג של העבר, אבל לדעתי הם מושפעים מאותן להקות באותו אופן, למרות שמן הסתם זה בלתי נמנע, כי הלהקות מחוברות זו לזו בכל מיני קשרים. בכל מקרה, הFlower kings הכי מגניבים עד כה.

begone

New member
מזל טוב

הביקורת שלך ושל רמיסאן התווספו שתיהן לרשימה המעודכנת במדריך.

סבבה

לקח לי עשר דקות למצוא את הכתובת ביקורות אלבומים שהייתה כתובה בפונט יותר גדול משאר הכותרות. אשכרה נכנסתי לחצי מהאתר לפני שמצאתי את זה.

begone

New member
זה טוב או רע? ../images/Emo13.gif

בפעם הבאה, אתן לך לינק...

תלוי איך אתה מסתכל על זה

מצד אחד, יצאתי טמבל. מצד שני, מישהו ביקר בכל האתר שלך כמעט בפעם נוספת.

למעלה