ביקורת בקטנה

ady18

Well-known member
ביקורת בקטנה

בחורף כאחת שלא מזמינה משקאות לא קרים ולא חמים...
ועוד פעם מוגז\ נסטי...
המנצח הוא מיץ תפוזים כי יותר סחוט\ גם לימונדה
ובמקרה יצא לי לשתות בשתי מקומות :
ג'ו שהיה רגיל ביותר תפוזים.... לדעתי קר מדי פגע במרקם היה משהו שקצת פחות...
ובמהלך השבוע הפתעתי את עצמי והמון זמן לא הייתי שלמה כן קופיקס\ לא
אמרתי מה נזמין הלכתי לקופה התפוזים טבעי:
מטבע 5 שקלים בג'ו כ11 שקלים אולי טיפה יותר...
קודם כול השוק הזה שמשלמים במטבע של חמש שקל!!
ולתוצאה: טרי שהוכן השניה !! לי לא היה קר זה ממש הוכן השניה בשלוק וחצי שתיתי אפיךו את הטיפות של הכוס דבר כזה לא קרה לי הרבה זמן...
מומלץ....

salo22

New member

תודה על המידע.

נחשונת

New member
הערה קטנה

קורין אל על זמרת מצויינת לשעבר (בעיקר בעת ששרה עם מתי כספי ולבד ז'אנר ברזילאי). אבל צר לי, יפה היא לא. ממש לא.

trilliane

Well-known member
מנהל
קופיקס סבבה, גם אני מרוצה מהמוצרים שלהם

ואגב, בשישי הם מוכרים עוגות בחושות (עוגה שלמה, "פס") בחמישה ש"ח, משתלם בהחלט.

התיאור של המיץ שמע מפתה בהחלט, לשותים (אישית אני לא מסוגלת לשתות מיץ תפוזים סחוט טרי כי הוא עושה לי צרבת מידית).

bruno01

New member
מיץ סחוט ב-5 שקלים זה באמת אחלה.

תודה על הדיווח!

ההוגה

New member
סליחה שאני חוזר על עצמי

אבל רציתי לדעת אם אתם מודעים לזה שמייסד קופיקס קרא לכל לקוחותיו חזירים (הציטוט המדוייק היה "עכשיו, אתה נכנס אליי, אוכל ושותה - ואחרי שעתיים החזיר שוב רעב").
אם אתם מודעים לזה ובכל זאת בחרתם לקנות שם, חבל. אבל אם אתם לא מודעים לזה אז אני אחזור על זה כמה פעמים שצריך כי אותי האמירה הזו מאוד קוממה.

trilliane

Well-known member
מנהל
לא מודעת, ולא מעניין אותי.

הוא אולי אדיוט או חסר טאקט, אבל זה לא פוגע בי אישית וזה לא משנה את העובדה שהוא מספק מוצרים שמתאימים לי במחיר שמתאים לי. מי שרוצה להעניש אותו על כך יעשה זאת; אני לא רוצה להעניש את עצמי באותה הזדמנות ולשלם יקר יותר במקום אחר. אז הוא אינטרסנט? אחלה, גם אני. האינטרסים שלנו עולים בקנה אחד, מצוין. אני לגמרי בעד יחס תועלתנות של win-win.

trilliane

Well-known member
מנהל
כן, מקסים שיש עסקים שמציעים מזון בזול במדינה

הזאת. לא מקסימה אותי בכלל המהירות שבה אנשים ממהרים לקרוא לכל מיני החרמות מטופשות רק בגלל דברים מטופשים (ולא מזיקים) שמישהו אמר. אני מסוגלת לעשות הפרדה בין דעות אישיות של אדם לעסק או ליצירה שלו. יש הרבה אדיוטים בעולם, ואם אתחיל להחרים יצירות או עסקים כי הם קשורים לאדיוטים, זה לא ייגמר.

ואני רוצה לדעת אם אתה מודע לכך

שבעלי רשתות הקפה חושבים שאנחנו כספומט, תיאמו מחירים בינם לבין עצמם, עשקו אותנו במשך שנים, וחושבים שאנחנו אדיוטים?

למעלה