ביקורת במרפאה

אוריגל

New member
ביקורת במרפאה

האם כל פעם שאתם באים לביקורת אתם צריכים להיכנס לכל הצוות? כל כמה זמן אתם באים לביקורת?

גורילה

New member
לא ... לא צריך להיכנס לכל הצוות ...

לא ... לא צריך להיכנס לכל הצוות ... אלה רק לרופא המטפל ולפני זה כמובן לאחות להישקל ולהימדד (מי שעדיין גובהה ) אני בא רק שאני לא מרגיש טוב אבל אני לא דוגמה ..לא ... לא צריך להיכנס לכל הצוות ... אלה רק לרופא המטפל ולפני זה כמובן לאחות להישקל ולהימדד (מי שעדיין גובהה ) אני בא רק שאני לא מרגיש טוב אבל אני לא דוגמה .. חולים באים בדרך כלל כל חודשיים

שלום לך ../images/Emo4.gif

שלום לך מה נשמע? מקווה שבסדר. אני באה לביקרות שאני לא מרגיש טוב. ובאמת כמו שגורילה אמר לא צריך ללכת לכול הצוות. שבת שלום וסוף שבוע נעים

b e c k y

New member
אנחנו מגיעים כל חודשיים שלושה

ובהחלט רואים את כל הצוות. מתחילים באח (כאן זה נפוץ אחים גברים) שמודד ושוקל ונותן לנו את הנתונים לגבי ההתפתחות של הבן שלי. אחר כך לעמדת המחשב שם עושים בדיקה של נפח הריאות. ואז לחדר החולים ולשם מגיעים אלינו כל השאר, הדיאטנית, הרופאה הצעירה שעושה אנמנזה רצינית ואחריה הרופא הבכיר שבא לסכם את העינינים ולהחליט החלטות. אם יש סיבה וצורך אנחנו רואים גם את הגירסה האמריקאית לעובדת סוציאלית. סיפור ארוך שלוקח המון זמן. אבל הביקורת היא מאד צמודה ורצינית. אם יש צורך בבדיקות נוספות אנחנו נשלחים למקומות המתאימים.

בקור במרפאה

כנציגת הצוות המטפל,אני רואה בזאת הזדמנות פז להטיף לכם מעט בנושא הבקורים במרפאה.אם הייתם מבקרים במרפאה באופן קבוע ולא רק כשמרגישים רע,ניתן היה לעקוב אחר מצבכם באופן יעיל יותר ולהתאים את הטפול לממצאים.לא שמעתי מאף אחד שהוא "מבקר" את הפיזיוטרפיסט/ית במרפאה!?! בקור מסודר וטפול מסודר מונע בדר"כ להגיע למצב של " מרגיש רע".

sunbeam

New member
שלום יעל!

אנא ספרי לנו - שלא מכירים אותך, מי את, מה את, ובאיזו מרפאה.

מי אני?

שלום לכולם.אני מתנצלת שלא הצגתי עצמי כראוי.שמי יעל ואני הפיזיותרפיסטית במרפאה בבית-חולים רמב"ם שבחיפה.אני משתתפת סמויה בפורום ומדי פעם משתחלת פנימה כשיש צורך בתגובתי.

sunbeam

New member
תודה יעל ../images/Emo20.gif

את מוזמנת מאוד להישאר איתנו בפורום!

עבודה בצוות רב מקוצעי

אני מאמינה גדולה של חשיבות הקשר הקבוע עם הצוות הרב מקצועי. אני לא בטוחה שיש צורך בקשר עם כל אנשי המקצוע בכל אחד מהביקורים במרפאה, אבל ברור לי שיש חשיבות לקשר קבוע שהתדירות שלו יכולה להיקבע בדרכים שונות: או על ידי נהלים של המרפאה שייקבעו בודאי לאחר דיון וחשיבה מעמיקה, ויאפשרו גמישות בהתאם לצורך. ייתכן שיש מקום לקביעת קשר טיפולי לחולה הספציפי וכד'. באחד מהעתונים הקודמים של לנשום חופשי כתבתי מאמר בנושא. אפשר להציץ... בגדול, לא מספיק ש"תבקרו" את כל אנשי המקצוע. חשוב גם שאחר כך כל אנשי הצוות ינהלו דיון לגבי כל התוצאות, וביחד איתך יחליטו אם צריך לבצע שינוי כלשהו בדרך הטיפול, ואם כן איך לעשות זאת.

למעלה