ביקורת בונה

lost green eyes

New member
ביקורת בונה

טוב אז צילמו אותי עושה סקווט לפני מס' שבועות .. אני לא בטוחה שזווית הצילום טובה מספיק בכדי לחוות דיעה .. אבל בכל זאת אשמח לתגובות והערות.
מאז הצילום העלתי במשקלים והגעתי למשקל שגבוה ממשקל גופי (כ-60 ק"ג סקווט!). יש עתיד ?

http://www.youtube.com/watch?v=siIQBK9Re2E&feature=youtu.be

MidNight Flame

New member
על הדרך

קודם כל יפה מאוד, מאוד נקי
מה שכן את לא מצליחה לסיים את העליה עד הסוף ואני מניח שזה קורה כי את אוחזת רחב מידי נכון לכרגע, נסי להצר קצת את האחיזה וצלמי לנו שוב

lost green eyes

New member
תודה רבה :)

אכן נקי .. מאוד משתדלת לא לרמות. מה הכוונה לא עד הסוף? ..לדעתי אני כן עולה. רק בחזרה האחרונה כשלא נותר כוח אז אני קצת "מפשלת".
אני מתחזקת בכך שאני מוסיפה משקל עלי. לא רוצה לעבוד עם אחיזה צרה יותר.. זה קל לי מידי.

שומעים ברקע מישהו אומר

"היא יורדת עד הסוף"
כאילו שזה דבר לא טוב.
אבל שמתי לב שבחלק מהחזרות הישור של הידיים נעשה בצורה מהירה מידי. נסי בחלק של הירידה להאט קצת ובמיוחד בחלק שהידיים מתישרות עד הסוף.

MidNight Flame

New member
גוועלד כל הסקווט שלך נהרס בגלל הכרית הזאת

סלקי אותה, תרימי מרפקים אחורה וצלמי מחדש

lost green eyes

New member
כן...

היא באמת הפריעה. אני בדרך כלל עושה בלי .. לא יודעת למה שמתי הפעם . נו טוב ... פעם הבאה אצלם עם המשקל המכובד החדש ובלי כרית הורסת

תודה עם הטיפים !

Gidi Shemer

New member
מותר גם שאלה?

כשאני מניח את המוט בלי כרית פשוט כואב לי בעורף. האם אני לא שם את המוט במקום הנכון?

MidNight Flame

New member
מבוא לסקווט

תראה בעמוד אחורה את הסקווט שלי ותראה איך אני מחזיק את המרפקים

כמה דברים

1. כמו שנאמר לפני כן, הפוסי פוד זה מבין הדברים הכי נוראים ומסוכנים שמתאמן יכול לשים בין הגב שלו למוט. זה מוריד מיציבות המוט על הגב ואם המוט יחליק במנח לא יציב, יש סיכוי להיפצע.

2. לעשות סקוואט עם נעלי שוקס (שהם לא נעלי ספורט כלל. לא מתאימים לא לריצה ולא לאימוני משקולות (טוב, אולי למכונות כן) זה כמו לרקוד בלט על עקבים. תבואי לחד"כ עם נעל שיש לה עקב שטוחה, לדוגמה אולסטאר או כל דבר שדומה לכך.

3. חסר לך עומק. תנסי לרדת יותר עמוק בסקוואט.

4. את שוברת את מפרק כף היד כשאת מחזיקה את המוט, משהו שהוא דיי נפוץ ויכול לגרום בעיות בטווח הארוך. אמור להיות כמו צד ימין, את איפשהו בצד שמאל:
http://img585.imageshack.us/img585/6462/18641372.jpg

5. תוציאי בירכיים כמה שיותר החוצה בעלייה. תקחי נשימה עמוקה בתחילת התנועה, כשאת למעלה ותחזיקי אותה לאורך כל הסט ותשחררי כשאת למעלה בשנית. בו זמנית, תכווצי את שרירי הבטן.

וכן, זווית הצילום צריכה להיות מהצד ולא מאחורה.

אני יודע שאלו יותר מידי דגשים לעכל בפעם אחת, אז אפשר לעבוד כל אימון על סעיף בנפרד מהנ"ל כדי לפרק את הבעיות לגורמים.

בהצלחה.

42 קילו??? את בטוחה שזה לא ליברות?

נשמע לי מטורף לגמרי להרים כזה משקל...
איזה שינויים את מרגישה מאז שהתחלת להרים משקולות?

חה חה.

משקוליות ורודות זה פאסה.

בעבר, כשהייתי מתאמנת בקביעות הייתי מבצעת סקוואט עם 6 קילו בכל צד (סה"כ 12 ק"ג) וזה מפתח יפה יפה את שריר הירך הקדמית (קוואדס). אני לא רוצה לדעת איך הייתי נראית אם הייתי מרימה 42 קילו.

התכוונתי למשקוליות יד...

הייתה תקופה שהייתי עושה עם המוט בסמית משין במשקלים כמו שאתה מתאר אבל זה לא חוכמה כי המוט בתוך המכשיר וזה עושה חצי מהעבודה. לא עבדתי עם מוט חופשי.

למעלה