ביקורת בונה

bennycom

New member
ביקורת בונה

היי, רציתי לדעת עם למישהו יש רעיונות מדוע האתר שלי מחודש יוני ירד מהעמ' הראשון לעמ' השני והוא לא מצליח להתרומם חזרה?

קידום האתר

שלום רב, קיימים עשרות גורמים שונים לקידום של אתר - אי אפשר להצביע על משהו אחד ויחיד ולהצהיר שזוהי הסיבה. מכיוון שהאתר שלך נבנה על גבי המערכת שלנו, אנו מזמינים אותך לשוחח עם נציגי מחלקת הקידום שלנו ולבקש שיבחנו את האתר שלך מהיבט קידומי. סביר להניח כי הם יטיבו לדעת - היות והאתר מתבסס על המערכת שלנו - באילו גורמים כדאי לשים דגש ואף לספק טיפים חשובים הספציפיים למערכת שלנו. תוכל ליצור עמם קשר בצ'אט שלנו, בטלפון 086466820 או ישירות דרך אתר המחלקה http://www.loadseo.co.il המשך יום נעים, פשה

אני66

New member
היו כמה שינויים

תבדקי את הפרטים הבאים: האם מספר הקישורים הנכנסים נשאר כשהיה בפקודת link: גוגל שינתה את ההתייחסות לקישורי ספאם לפני כמה חודשים. דבר נוסף חדש יחסית האם ביצעת כמות גדולה של קישורים נכנסים בטווח קצר? האם תוכן הדף שקודם שונה? שוכפל? וכ"ד... במידה והכל כשהיה יכול להיות שזאת ירידה זמנית או שהמתחרים שלך עושים משהו שאת לא עושה

bennycom

New member
לא ניראה לי

מבחינת תוכן נוספו עוד מוצרים ומאמרים לאתר לא ניראה לי שאמור להשפיע לרעה....מה שהוסף זה המאמרים שרצים בצד ימין שלפני זה הם הופיעו כקישורים למטה....לא ניראה לי שזו הבעיה.....ולגבי המתחרים מי שעלה פתאום חוץ מ-2 יש להם PR יותר גבוה בין 3 ל- 4 ניראה לך שזו הסיבה?

אני66

New member
כשאתר יורד

המשמעות שמישהו אחר עלה. יתכן והמתחרים לא נחו על זרי דפנה ונתנו גז על הקידום. מה שאמורים לעשות : לשפר את עבודת ה SEO קישורים, תכנים, שיפור מבנה במגבלות הקיימות. ואין תחליף לעבודה קשה. לפעמים יש נטייה להיכנס לדף ראשון ואז לעצור את הקידום. גם כשאתה ראשון אתה חייב להמשיך לטפל כמובן אפשר להוריד הילוך

bennycom

New member
צודק

כן המתחרים לא נחו הם הפציצו בהחלפת קישורים מאתרים לא רלוונטים וכתוצאה מכך PR שלהם עלה פלאים....השאלה שלי עם מבחינת מבנה האתר אתה רואה איזשהי בעיה חריגה?

אני66

New member
תראי

מבחינת מבנה את יושבת על מערכת מוכנה זה כמעט לא חשוב מה אני רואה, אלו דברים שבמגבלות המערכת זה מה יש. אך מה שאני מציע להיכנס לקידום האתר תוך בניית אסטרטגיה מסודרת. ויכול להיות המתחרים שלך שכרו חברות קידום מקצועיות לקידום שלהם, וזה עושה את ההבדל בין עד כמה אפשר לקדם לבד. ההצעה הכי טובה שלי זה לנשום עמוק ולהמשיך לקדם את האתר. קישורים, תכנים. PR של המתחרים בהחלט יכול להצביע על קישורים רבים שהם ביצעו וגם אם מאתרים לא הכי רלוונטים זה עושה עבודה לצערי. על תרדפי PR חפשי קישורים.

אופיר @

New member
כפי שנאמר כבר

יש המון סיבות לכך ועדיין לא מדובר על שינויים מאוד קיצוניים. קידום מקצועי יכול בהחלט לעשות את ההבדל. בהצלחה

למעלה