ביקורת בבקשה!

BenMan

New member
ביקורת בבקשה!

זאת תמונה של תפירט לאתר שלי.... מה אתם אומרים על זה?? ודרך אגב איפה שכתוב "תפריט" מתחת יבוא כמובן-התפריט ויש עוד מה למלות אבל רק ביקורת כללית אם זה מכוער, בסדר, נחמד, יפה או יפה מאוד

איך עושים עיצוב לאתר?

כמו מה שעשית בירוק (התפריט) אני רק מתחיל בעצוב ויש לי פוטושופ 7 כבר חצי שנה מישהו יכול להסביר לי איך עושים עיצוב לאתר באיזה גודל צריכה להיות התמונה איך מכניסים את זה לתוך דף האינטרנט (אני יודע HTML) תודה ענקית למי שיעזור

BenMan

New member
איזה צבע של תפריט אתה

מציע לי שילך עם הLOGO הזה???(מצורף)

BenMan

New member
שמעתי שיש לך PS7 ו...

אני לא מבין כלום בזה... אני משתמש בPAINT SHOP PRO 7.04 רק בזה אני מבין

avinusha

New member
דעתי בעיניין.

שלום לך. קודם כל שיהיה בהצלחה עם האתר. שנית כל, הצבעים .. זאת הבעייה העיקרית, הצבעים די מחרידים, אמנם מתאימים לנושא האתר אבל לא נוחים בכלל, הייתי מציע לך צבעים דינמיים אבל שהשתלבו בנוחות, לך על צבעים יותר עדינים, בהירים וקלילים, צבעי גלידה למינהם. בסך הכל העיצוב סבבה, הייתי מוריד קצת נפח מהתלת מימד. שיהיה בהצלחה, בברכה, אבי.

אני מסכים עם טענת הצבע העז.

אינ היתי מחליף אותו לכיוון של כחול בינוני עדכהה, או אולי ללכת על פסטלים. לגבי העיצוב: התפריט מורכב משתי צלעות שהחיבור ביניהן קצת צולע. הצלעות רוצות להיות לבד לדעתי. כך שאני הייתי עושה איזושהיא הפרדה בין הצלע העליונה לצדדית. קו הקונטור של כל התפריט קצת חד, אם אתה רוצה שהוא יטמע טוב ברקע אתה חייב לטשטש את הקצוות שלא יראו חדים (או לשים קונטור מסביב לכל התפריט). עוד דבר שראוי לקחת בחשבון, צבע התפריט הוא גם הרבה פעמים צבע הרקע של כל הדף...

preacher

New member
הרקע בצבע טוב...

שתי הערות: עשית את הכל עם העגלות בפינות של הריבועים. אולי כדי להקטין אותן קצת - זה נראה מאוד גס כרגע. הטקסטים בתפריט - בכתום על רקע שחור - בגלל השוליים שלהם עם המעבר ההדרגתי מכתום לשחור הם נראים מטושטשים וקשים לקריאה. תבטל את המעבר ההדרגתי הזה (glow?) כדי שיהיה קונטרסט. אם אתה רוצה, תשאיר אותו ל- mouseover.

למעלה