ביקורת .. בבקשה .

onor

New member
גם ל-ONE SIZE יש מינימום ומקסימום

אני ממליצה לך לכתוב באינצ'ים ובסנטימטרים מה מידת המינימום ומה מידת המקסימום, מעבר לזה גם צריך לרשום באיזה אורך השמלה. אני יודעת שלא קל לקבל ביקורת אבל ככה מצליחים באטסי. יש פה בנות עם המון ניסיון והן אומרות לך את הדברים כדי לעזור ולא כדי לבאס. מציעה לך להציץ קצת לעוד חנויות בגדים ולראות איך הדברים כתובים אצלהם. בהצלחה!

סיגליתא

New member
ראיתי שכבר שרה כתבה את זה לפני, אבל

אני חושבת שאם תעשי איזה סשן צילומים (חד פעמי) של צילום של 3 דוגמניות שונות עם אותו בגד - שיחקת אותה זה צילום שתוכלי להשתמש בו גם אם הדגם עצמו בצבע אחר

כמה הערות:

עוד צבעים. אישית, אני אוהבת אדום, אבל את צריכה שהחנות תפנה לאנשים שאוהבים עוד צבעים. אם אין לך מבחר צבעים בחנות, אנשים ילכו ממנה. אם הפריטים שלך זמינים בעוד צבעים פרט לאלו שמופיעים בתמונה, תכתבי את זה ותוסיפי תמונה של מבחר הצבעים האפשרי (תראי איך חנויות בגדים אחרות עושות את זה). קצת מידע על הבגד? מידה? גודל? את תופרת לפיי מידה? מה קורה למי שחושבת שהיא לא תצליח להדחס למידה האחידה שלך או רוצה את השמלה קצת יותר ארוכה. חסר לך טקסטים שמסבירים על הבגד ומוכרים אותו קצת. חסרות לך תגיות. ולטעמי, חסר פירוט חומרים. יש כמה דגמים שחסרה תמונה מלאה של הדגם לכל האורך (יש תמונות של טורסו בלבד). בקיצור, אין לך מספיק מידע לקונה. אני דווקא חושבת שהתמונות שלך טובות. הן אחידות, מתאימות לבגד ומשדרות כיף. את חייבת להוסיף באנר שייחייה קצת את החלק העליון של החנות. וחייבת גם shop policies

E i t a n 47

New member
כדאי להפטר מהשקלים, זה רק מבלבל

לקוחות ישראלים יסתדרו עם דולרים ,לקוחות אמריקאים לא יסתדרו עם שקלים.

איקא1

New member
נתנו לך כבר המון עצות טובות

ויכול להיות שציינו כבר, אבל לא ממש רואים את הדגמים.

למעלה