ביקורת .. בבקשה .

RolyzCreations

New member
אישית לא אהבתי את המראה של החנות

יותר מידי "פרחי" (מהמילה פרחה ולא פרח) לטעמי. התאורים שלך קצרים מידי ולא ממצים. חסר מידות (one size זו לא מידה, בטח לא בחנות באינטרנט). יש לך 14 תגיות - השתמשי בכולן. חסר לך מדיניות של החנות. במקום להתנצל על האנגלית הגרועה, עדיף לשלם למישהו שירשום עבורך טקסטים (כולל טקסט "שלד" שתוכלי להשתמש בו כבסיס לתיאור הבגדים)

onor

New member
כמו שרולי אמרה

חובה חובה חובה לתת מידות מדויקות ולהרחיב על תיאור הבגד. מעבר לזה יהיה לך מאוד קשה להתחיל עם מחירים גבוהים. אני ממליצה לך להוסיף פריטים יותר זולים עד שתצברי מכירות ופידבקים. בהצלחה!

NatalieJsmile

New member
תודה ! אני בשלבי התחלה , אני מניחה

שאני אעבוד על הכל לאט לאט .

glassarah

New member
מסכימה עם רולי

סליחה מראש על הבוטות - הצילומים האלה נראים לי יותר מתאימים למגזין של גברים ופחות משהו שמתאים למכור לקהל של נשים. הדוגמנית שלך נראית "זולה", היא לא נראית כמו מישהי שנשים ירצו להיראות כמוה. אני מבינה שאת מנסה לשדר "סקסי" וזה בסדר גמור, אבל לדעתי צריך לחשוב על דרך לעשות את זה בצורה יותר מעודנת ולא לשכוח מי קהל היעד שלך. אולי כדאי ללכת על דוגמנית עם מידות קצת יותר אנושיות, נורא בולט שזאת מלאה בסיליקון בצורה חסרת פרופורציה, ועם זה שאין מידות מדוייקות לבגדים או שהמידה היא one size, עושה רושם שהבגדים לא יתאימו לאשה עם גוף נורמלי. מעבר לזה, בהרבה מקומות הצילומים לא נותנים מספיק מידע על המוצר. כאן למשל: http://www.etsy.com/listing/73689810/evening-shirts איך אני אמורה לדעת מה האורך של החולצה ואיך נראה החלק התחתון? או כאן: http://www.etsy.com/listing/73692111/evening-dresses איך נראית השמלה מאחורה? מלבד התמונות, את חייבת להרחיב יותר בתיאורים הטקסטואלים, כמו שאמרו לך. את צריכה welcome text לחנות. והכותרות של המוצרים צריכות להיות בלשון יחיד, מי שתקנה לא קונה "שמלות", היא קונה "שמלה".

רות מלר

New member
ההטיות של התמונות מעצבנות את העין

אפשר לגוון עם אחת שתיים, אבל כשטיה זה מבריח הלאה

doritbd

New member
קופצני ושמח, לטעמי קצת משדר זולות. אני מניחה

שלא התכוונת לזה.

glassarah

New member
ביקשת ביקורת, לא?

"תודה" מגיעה רק למי שנתנה לך מחמאות? לא, ברצינות, אני מנסה להבין את הקטע הזה בזמן האחרון. נראה לי שאני מפסיקה לכתוב ביקורת לכל אחד שנכנס לפה ומבקש, כי אני שוב ושוב מרגישה שזה לא מוערך, ווואלה - יש לי דברים יותר טובים לעשות עם הזמן שלי. (בטוחה שגם לשאר האנשים שהגיבו יש.)

NatalieJsmile

New member
מה ? .. באמת שלא התכוונתי

להשמע ככה .. הודיתי על הביקורות .. זה הכל . אני באמת מעריכה את כל העיצות , אתם עוזרים לי המון ! אין לי מושג למה את חושבת אחרת .. חבל .. -נטלי

glassarah

New member
מ"תודה דורית" משתמע שהתודה מכוונת רק לדורית

סליחה אם לא הבנתי נכון. שיהיה בהצלחה עם החנות.

NatalieJsmile

New member
והאמת שנתתם לי יותר עיצות על " העיצוב " עצמו

דבר שלא בקשתי .. והייתם אפילו "קצת" אכזריים . לא מבינה למה /: רציתי לקבל ביקורת על .. לא יודעת, החלקים של באמת , כל עניין הפרטים , מחירים .. כל החלקים " הטכניים " האלה .. אני מאד שלמה עם איך שהצגתי את הבגדים , אני שלמה עם הצילומים .. אני שלמה עם הדוגמנית . ככה אני אוהבת . שוב , לא בקשתי ביקורת על זה . בכל זאת , אני מודה לכם על שנתתם לי עיצות עוזרות -גם !! לגבי החלקים האחרים , שעליהם באמת רציתי לקבל תשובה . פשוט הרגשתי שהייתם קצת אכזריים .. ולא רציתי להגיב לזה . אבל פתחת את הנושא , אז אני מגיבה בשיא הכנות . ולא נורא , אני לא כועסת .. ואני מקווה שגם אתם מבינים מאיפה זה בא . אולי אי הבנה . מצטערת עם הכעסתי ! אני יותר ממעריכה את כל העיצות של כולם !!!!!! נטלי -

RolyzCreations

New member
ביקשת ביקורת

לא ציינת איזו ביקורת ספציפית את רוצה או לא רוצה לקבל. אם לא היית מבקשת ביקורת, לא הייתי כותבת לך את כל מה שכתבתי. לא היתה לי כל כוונה להיות אכזרית, אלא לעזור. אחרת באמת לא הייתי מבזבזת מזמני לעבור על החנות שלך ולכתוב לך מה לדעתי את יכולה לשנות כדי להצליח באטסי. מצטערת שאת לא רואה את זה כך.

NatalieJsmile

New member
שוב , אני מעריכה את כל העיצות ומצטערת אם ..

לא הבנתם נכון , מניחה שהיתה אי הבנה . אני לא רוצה להכנס לוויכוחים .. באמת שזה סתם וחבל . נטלי .

glassarah

New member
אני לא יודעת מה זה "החלקים של באמת"

נראה לי שכשמנסים למכור באינטרנט העיצוב והמסר שהוא משדר הם מאוד "באמת". את רוצה למכור בגדי נשים, יש כאן כמה נשים שאמרו שהסגנון העיצובי הזה (נקרא לו ככה) לא מדבר אליהן, זה משהו שכדאי לך לקחת בחשבון. מעבר למסר, העיצוב הזה לא נותן את המידע שצריך לתת לגבי הפריטים שאת מוכרת, ומה לעשות - יהיה לך קשה למכור מידת "one size" כשרואים בתמונות שהבגדים יושבים טוב על דוגמנית שהסייז שלה רחוק בצורה קיצונית מהממוצע. זאת לא "אכזריות", זאת ביקורת אובייקטיבית. כמו שרולי אמרה, היה נראה שביקורת אובייקטיבית זה מה שאת מבקשת, לא שאלת שאלות ספציפיות לגבי דברים ספציפיים בחנות. אנשים פה מנסים לעזור לך. אם הייתי רוצה להיות "אכזרית", הייתי אומרת לך שהסטיילינג הזה אחלה ושתמכרי ככה המון. אני אנסה לעזור לך שוב - משהו שחשוב מאוד לקחת בחשבון זה שמה ש"את אוהבת" ומה שיעזור לך למכור זה לפעמים שני דברים שונים. כמובן שאת יכולה לעשות עם הדעות האלה מה שאת רוצה, זכותך להתעלם. אולי יתברר שאנחנו טועות. אולי בהמשך הדרך תגלי שבאמת קשה לך למכור ככה, ובמידה וזה מה שיקרה, אני מקווה שתזכרי את הדברים שאמרו לך כאן. עצות טובות.

glassarah

New member
עוד דבר

כמו שאמרתי, אני לא אוהבת את המראה של הדוגמנית, את הפוזות שלה ואת האיפור שלה, אבל מעבר לזה - הצילומים שלך מוצלחים מבחינת תאורה וקומפוזיציה, וזה משהו שהרבה מוכרים מתחילים מתקשים איתו. ונראה מהצילומים שהבגדים עשויים היטב. אם תרצי בכל זאת לא להתעלם מהביקורות שקיבלת פה, את יכולה לקחת את היכולת שלך להרים פוטו-שוט מוצלח, ולנסות לעשות עוד אחד שהוא מסוגנן אחרת, משדר מסר אחר, מראה את הבגדים מכל הכיוונים. עם הסטיילינג הנכון וכמה שיפוצים טכניים בחנות, אין סיבה שלא תצליחי למכור מצוין.

NatalieJsmile

New member
וואיי .. הכי תודה ! באמת .. רק בעיה אחת !

השמלות באמת one size :( אחותי לדוגמא , שהיא 3 מידות מהדוגמנית מדדה והכל ישב עליה מצוין .. המידה היא מידה אחת , כי כל הבדים סטרצ'ים + קשירה , כל הרעיון היה שיותאמו לכמה מידות : ( מבינה ? .. בכל אופן , ממש תודה ! באמת .

glassarah

New member
וזה בדיוק משהו

שאת צריכה לכתוב בתיאורים של הבגדים - "השמלה הזאת תחמיא למבני גוף שונים, כי..." מהתמונות זה לא ברור, ואל תשכחי שהקונות הפוטנציאליות שלך לא יכולות למדוד את הבגד או להרגיש את הבד לפני שהן קונות. חשוב לתת את כל המידע הזה. אולי כדאי לחשוב על לצלם את הבגדים על דוגמנית נוספת עם מבנה גוף שונה, ולהראות גם וגם, כדי שיראו שזה יכול להתאים למידות שונות.

למעלה