ביקורת אחרי הםלה

ביקורת אחרי הםלה

אז היום הייתי אצל טכנאית (לא אצל רופא.. סיפור ארוך ומתיש)
בכמ, היא ראתה רירית של 9 מ''מ וזקיק בשחלה ימין 15*18 צלול. מה הסיכויים שזה ציסטה? כבר שנה פלוס שלא ראיתי זקיק שגדל מעצמו כנל לגבי הרירית..חוץ מזה יש לי גם הפרשות חומות שבאוץ הולכות (לדבריה לא ראתה מאיפה הן, אבל היה נראה שלא ככ רוצה לענות לי). עדכנתי את הרופא המטפל אך הוא עדיין לא חזר אליי (יש לי מן הרגשה כזו שמאז ההפלה הוא מתייחס אליי אחרת..כאילו שזה אשמתי, ואולי זו סתם תחושה).
מה דעתכן? לשם ההשוואה בגרידה הקודמת נבדקתי 6 שבועות אחרי והיום נתונים דומים. רק שעכשיו אני שלושה שבועות אחרי.. אני עם הפרעה בביוץ אחרי ההפלה הקודמת ככה שלא חשבתי שבכלל אוכל לקבל מחזור עצמוני..
רוב תודות לכן ��

haych

New member
אין לי משהו חכם להגיד

רק שזה נשמע טוב ומעודד.
גודל הזקיק נראה תואם את הרירית.
קיבלת וסת מאז ההפלה?
אם יש לך בדיקות ביוץ בבית, לדעתי זה נראה מבטיח.

לא קיבלתי.. זה עוד מוקדם.. עברו רק שלושה שבועות

מצד שני ממש הרגשתי "כאבי ביוץ" ביום חמישי.. למרות שלפי הזקיק ייקח עוד קצת זמן.. עוד כמה ימים..זה משונה בעיני כי אני סוג של פוליצסטית..
נראה לי שאין מה לעושת חוץ לחכות

תודה לך

אצלי זה בדרך כלל סימן שיש שארית

אבל תמיד ראו את השאריות באולטרסאונד, אז נראה לי שמאחר והטכנאית לא ציינה כלום, סביר להניח שזו לא שארית.

לא יודעת..מעצבן החוסר וודאות

הייתי בייעוץ אצל כרפ שבוע אחרי ההפלה ובקושי ראיתי רירית אז אני כן מאמינה שאולי היא גדלה..מקווה שהרופא שלי יענה מחר..לא רציתי להציק לו יותר מידי

בנתיים לא יותר מידי

קריוטיפ קרישיות ופרוםיל הורמונלי..טען שלא צריך שוב היסטרוסקופיה..
אני אמורה לחזור אליו עם התוצאות..

a morph

New member
דווקא הזקיק תואם את הרירית בגודלו

אבל אי אפשר לדעת בוודאות בלי בדיקות דם.
וזה לא כזה הזוי לבייץ 3 שבועות אחרי ההפלה, זה בערך מה שקרה לי בזמנו (הפלה עם ציטוטק), כ-3 שבועות אחרי ההפלה הרגשתי כאבי ביוץ וחשבתי שאני סתם מדמיינת, ושבועיים אחרי זה פתאום קיבלתי מחזור.
ממליצה לך לעשות בדיקת דם, גם לוודא את התאפסות הבטא וגם לדעת איפה עומדים שאר ההורמונים ולהבין איפה את מבחינת הביוץ.

כן זה כנראה מה שאעשה..

ככה גם אמר הרופא למרות שלפי ההפרשות מרגיש לי כאילו אני עוד שנייה מקבלת..

אז.. לפי הבדיקות אני כנראה אחרי ביוץ

עדיין לא כ"כ מבינה.. הפרוגרסטרון 27.5, הLH 10.5 והE2 600 ומשהו.. הרופא אומר שאני לאחר ביוץ.. קצת קשה לי להאמין.. יכול להיות שהציסטה מפרישה פרוגרסטרון? לא בטוחה עדיין שזה ציסטה..מה אתן אומרות? יכול הליות שהפרוגרסטרון זה עדיין השאריות מההפלה? הבטא התאפסה..

a morph

New member
אכן נראה שבייצת

לא בטוח שמדובר בציסטה, לפעמים הזקיק שבייץ עדיין נראה באולטרסאונד ונספג לאט לאט לקראת (או אפילו במהלך) הוסת הבאה.
בכל מקרה לא סביר שמדובר בציסטה שמפרישה הורמונים כי במקרה כזה האסטרדיול היה צריך להיות גבוה, ואילו אצלך הוא מתאים בדיוק למצב אחרי ביוץ.

תודה רבה!

עכשיו מה שבעיקר מטריד אותי זה שההפרשות שלי לא נגמרות..כבר נכנסת ליום הרביעי איתן..הכל יתנקה בווסת לדעתכן?

למעלה