ביקורת - אוונגרד

Chewbacca

New member
ביקורת - אוונגרד

בשעה טובה ומוצלחת נגמרו המבחנים והגיע זמן החגיגות (בדיוק בשבוע שעוד אין ציונים, אין מועדי ב', וסמסטר הקיץ עוד לא התחיל). מסיבות פונקציונליות לחלוטין החלטתי לפתוח את החגיגות בעסקית באוונגרד ברמת החייל. כשהגעתי קצת לפני אחת וחצי המקום עוד היה ריק, הושיבו אותי בשולחן באיזור הלא מעשנים (למרות שידעתי שדוד שלי, שאותו אני פוגש מעשן) ודקה וחצי אח"כ הושיבו לידי משפחה עם שלושה ילדים קטנים שלא הפסיקו... אני לא אגיד לצרוח כי הם דווקא היו במצב רוח טוב אבל... עשו יותר מדי רעש. אז ביקשתי לעבור ובכיף העבירו אותי לצד של המעשנים. בכל מקרה, דוד שלי הגיע ושנינו פתחנו עם בירה מהחבית, אני הזמנתי חצי לף בראון(26), והוא הזמין חצי מרטנס(22). שנינו החלטנו, בנפרד, ללכת על ההמבורגר אוונגרד, מגיע מתוך התפריט העסקי, שעולה 58ש"ח. כמנה ראשונה, קיבל כל אחד מאיתנו סלט ירוק גנרי עם רוטב ויניגרט שאני מאוד אהבתי. את ההמבורגרים קיבלנו בתזמון מושלם, איך שהנחתי את המזלג בסיום הסלט. ההמבורגרים אמנם הוזמנו עשויים בצורה שונה, אני הזמנתי מדיום ודוד שלי הזמין מדיום וול אבל לא הצלחנו למצוא את ההבדלים ביניהם. מעל ההמבורגר, מונחת לה בשלווה, פורסת גבינה צהובה, חתיכות של בייקון מטוגן וביצה עין. פעם ראשונה שאני מוכן שישימו לי ביצה על ההמבורגר והאמת, זה הכניע אותי, קודם כל השילוב היה מצויין, שנית, זו פעם ראשונה, לא משנה איפה ניסיתי, שלא הצלחתי לאכול את ההמבורגר בתוך הלחמניה, הישג משמעותי לאוונגרד! ליד ההמבורגר שלי הגיעה מנה גדולה של צ'יפס בטטה, מאין חתיכות בטטה ארוכות ודקות מטוגנות עם בצל, שהיה מעולה, הרבה יותר טוב מכל צ'יפס רגיל ועוד שאפו לאוונגרד. דוד שלי קיבל את ההמבורגר שלו עם חתיכות תפוחי אדמה אפויות עם תבלינים שהיה בסדר. קינחנו כל אחד בקפה שלו (אני עם הקפוצ'ינו הגדול והוא עם הקטן) וישבנו לדבר עוד שעה ארוכה בלי הצקות מיותרות מהמלצרים, כל הכבוד להם שהם הבינו לא להטריד אותנו עם רמזים של תזמינו או תעופו מפה, למרות שהמקום התמלא. סה"כ, המקום שירת את מטרתו בצורה הרצויה, היה לנו מקום לדבר, בלי יותר מדי הפרעות רקע, ועם אוכל טוב, אפילו טוב מאוד. 160 ש"ח, לא כולל שירות אבל כולל 1.5ש"ח אבטחה לבן אדם. החגיגה האמיתית מתחילה עוד מעט...

anat11

New member
אחלה ביקורת, אבל רוצים לדעת גם

על "החגיגה האמיתית"... אל תחסוך לנו בפרטים

פינליש

New member
../images/Emo179.gif אחלה ביקורת !!!

עוד לא דגמתי. בעזרת השם, ביבי, בעל הדירה שלי ועוד... באוגוסט יש לי רשימה של דגימות וזו בינהן.

רומי 007

New member
אנחנו לא נהננו שם

בעיני אוונגרד היא מסעדה מתחזה עם מנות גדולות מדי ולא טעימות ועם המון רעש - גם של המוזיקה וגם בשל קרבה בין השולחנות יש בה המולת סועדים מוגזמת. הטלויזיות היורדות מהתקרה נועדו ליצור אוירה (שכנראה לא מתאימה לי אישית) והרושם הכללי שלי שזו מסעדה לחיילים (עשירים) שחזרו הביתה לסופ"ש ורוצים לאכול הרבה בשר וצ'יפס בלי תשומת לב מיוחדת לאיכות ולטעם. הלכנו לאכול שם כמה חודשים אחרי הפתיחה בעקבות ביקורת טובה של ליאור דובדבני שאז כתב במעריב נדמה לי ומאו מאוד התאכזבנו. אפילו הילדה שהיתה אז בת 6 אמרה שהיא לא רוצה לאכול שם יותר.

Lear22

New member
גם אני לא התהבתי

הייתי שם ממש ממזמן, והיה סביר. לא יותר מזה. מאז לא יצא לי לדגום. ורומי, אין שום דבר רע בחיילים שחוזרים לסופ"ש ורוצים לאכול קצת בשר. אני עשיתי את זה שלוש שנים. ואל תחשבי שחיילים שמשרתים רחוק ורגילים למטבח צבאי ב12 וחצי ולא לסושי בעזריאלי לא יודעים איפה ומה לאכול...

רומי 007

New member
לא אמרתי שיש משהו רע בחיילים../images/Emo8.gif

להפך - רק שאוונגרד עם המנות הענקיות והלא משהו שלהם והרעש הרב בדיוק מתלבשים בדמיוני הפרוע על גדוד רעב ורועש שלא ממש אכפת לו מה הוא אוכל כי הרעב גובר אצלו על הצורך באוכל איכותי.... אין לי ספק שכשאותו הגדוד מתפזר לפרודותיו אף אחד מהחיילים כשלעצמו לא יעדיף את אוונגרד על פני (אפילו) סושי בעזריאלי....

Lear22

New member
ביקורת יפה

אהבתי מאוד. חשבתי שילדים שצורחים ועושים רעש אפשר למצוא בעיקר בקולומבוס

Arfilit

New member
וואי - בדיוק חשבתי על זה בעצמי...

על הענין עם קולומבוס - שרק באירועים משפחתיים עמוסי ילדים (6 ועוד אחת שלי בדרך) אני מוכנה, כצעד לשלום בית, ללכת לשם. וכל הרעיון עם השירה ומחיאות הכפיים ליד כל שולחן - אפשר למות מזה!!!

B r u l e

New member
לא דגמתי את הסניף ברמת החייל

אלא רק את זה שבאבן גבירול, ואף פרסמתי ביקורות עליו, שבאופן כללי היו אוהדות. לדעתי מסעדה ממש כיפית עם אוכל טעים בכמות נדיבה. ואגב, ביקורת ממש נחמדה!

עמית@

New member
גם אני מכירה רק את האח הקטן

חלת הבצל שלהם היא משהו שחצי הריון פינטזתי עליו (ומאז הלידה עוד לא יצא לי לאכול- אולי זה בכלל לא טעים?
)) המנות אכן גדולות בלי היגיון- אבל יש אנשים שזה עושה להם את זה. ההמבורגר היה לא רע כזכור לי, והסלט היה סלט- ותו לא. מסעדה דווקא נעימה ושקטה (אבן גבירול!)

Arfilit

New member
ביקורת מצויינת

דווקא אני לא אהבתי את המקום - היה לי רועש מדי - והאוכל קצת יקר יחסית לרמתו. לגבי הרעש - אולי זה תלוי בשעה שמגיעים.

כוכה

New member
אתמול - ה - 4 ביולי היה אמור להיות

ספיישל - משהו משהו. מי היה ויכול לדווח???

מיכלי56

New member
אוונגרד ,המשך...

ב מ י ק ר ה ,גם אני ביקרתי אתמול באוונגרד. השעה היתה שעת צהרים ,השרות מהיר ואדיב. לצערי אלו הדברים החיוביים היחידים שאני יכולה לציין. לקחתי שני בנים רעבים ,אחד בגיר בעל יכולת השמורה לגיל המטורף הזה בלבד, השני קטין חובב מזון. הקטין ביקש דג שהוצע בתפריט ,למרות בקשותי לא הסכימו בשום אופן לנפק חצי מנה(דבר מקובל ביותר במסעדות אחרות) ,ואמנם על השולחן נחתה מנה עצומה בגדלה, שכללה 3 שטיחוני דג וים של צ'יפסים ,בכלל התברר שבאוונגרד הולכים על כמות במקום איכות. הדג היה יבשושי וחסר יחוד ובדיוק כמו שצפיתי ,נאכלה שליש מהכמות. ההמבורגר שהזמין השרוך הרעב ננגס באדיבות והביישן טען "שהוא כבר לא רעב" הצ'יפס ,על אף הכמות הבלתי סבירה בעליל היה בינוני ביותר ולא אחיד ברמת הטיגון שלו. בעצם אפשר לטעון טענות דומות לגבי המנה שלי. החברה החליטו לפצות את עצמם בקינוח ,הקטין שהזמין סופלה שוקולד קיבל צלחת עצומה ובה סופלה קטן ,הררי גלידה ,גבעות קצפת ועיטורי אגוזים מסוכרים . הקינוח השני שהומלץ לנו עליו היה קיפוד שוקולד- שוב נחתה צלחת ובה נתח ע נ ק של עוגת מוס ואיך לא....הררי קצפת. הקינוחים היו חסרי ייחוד ולא מלהיבים. בקיצור ,באוונגרד אימצו את הסיסמא "שהגודל כן קובע". לא במיקרה הזה חברה... חשבון שהוגש כלל כמובן דמי אבטחה. הילדים קיבלו שיעור בצרכנות נבונה כשצפו באמא שלהם מוסרת כרטיס אשראי ומפטירה בנונשלנטיות "נא להוריד דמי אבטחה". אתמול היינו באוונגרד פעמיים : פעם ראשונה ופעם אחרונה!!!

למעלה