ביקורנו בטיפת חלב...

ravivsc

New member
ביקורנו בטיפת חלב...

ובכן, הלכתי עם הדובים לטיפת חלב. שירז עברה בדיקת ראיה של מספרים בהצטיינות. הגענו לאלון - והאחות (שאני לא סובלת) הראתה לו ציורים מימי אנו באנו ארצה וכשהוא לא ידע להגיד מה זה כל דבר היא החליטה (על סמך בדיקה של 1.5 דקות) שהוא לא רואה טוב............ ועברנו לדובשן - (שאגב התעורר אתמול בשתיים לפנות בוקר ומחא כפיים לראשונה בחייו - אירוע מרגש, אבל למה באמצע הלילה?) והדובשן הוא דובשן אמיתי - שוקל 11 ק"ג!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נמצא באחוזון ה - 95 (טפו טפו טפו) - ומתקדם יפה (פיזית ומוטורית). בקיצור - דובון בובון אמיתי. כרגיל, חטפתי עצבים בטיפת חלב (גם על הפקידה שלא מסוגלת לקבוע לי את התור הבא מפני שזה בעוד שלושה חודשים והם לא קובעים כל כך רחוק)... וזהו. רק רציתי לשתף.........

lilo

New member
כל הכבוד ל../images/Emo85.gif../images/Emo85.gif../images/Emo85.gif../images/Emo13.gif

ועל פרינציפ הייתי מתקשרת כל יום לקבוע תור, בסוף הם יתיאשו ויקבעו

כל הכבוד!

תזכירי לי בן כמה איתי? ואל תתרגשי מאחיות טיפת חלב, הן ידועות כלא אינטילגנטיות במיוחד. ואני מסייגת - לרוב. אצלינו בטפ"ח יש אחיות מצוינות, חוץ מאהבלה אחת.

ravivsc

New member
איתיתו'ש בן 10 חודשים בעוד שבוע

ומרגיז אותי להתרגז שם כל פעם מחדש..........

ravivsc

New member
יש לך מישהו אחר שיכול לעשות חיסונים

????? כי המעקב שלהם לא מעניין אותי - בילד השלישי אני כבר יודעת מה צריך להיות. אבל צריך אותם לחיסונים וזה בא עם החבילה של העצבים שהם מעלים........

lilo

New member
לעבור לטיפת חלב אחרת?

לפעמים גם הרופא משפחה מסכים לתת חיסון, ואת רקצריכה לקנות את החומר בבית מרקחת עם המרשם... לא?

ravivsc

New member
אין........

אנחנו גרים בהרצליה ויש טיפת חלב אחת של מכבי (אלא אם מישהי יכולה לתקן אותי)....אז אי אפשר להחליף........ לא ידעתי שרופא הילדים נותן חיסונים. האם כך?

רגע, רגע, מירי -הנה הפיתרון!!!!!

אנחנו מהוד השרון, אבל מייד כשגיא נולד ביקשתי להרשם בטיפת חלב ברמת השרון, עליה שמעתי המון המלצות ולא בהוד השרון (עליה שמעתי הרבה זוועות). הסניף והצוות ברמה"ש נהדרים -אני מכירה 2 מתוך 3 האחיות והן מקסימות, ליברליות וחושבות לעניין, וגם רופאת הילדים של הטיפה נהדרת... גם לי בהתחלה עשו בעיות ("אי אפשר להיות בסניך שלא בעיר שלך") אבל התעקשתי, ובכל ביקור בטיפה אני שמחה שהייתי אסרטיבית בעניין... תנסו לעבור, מה יש להפסיד?

ravivsc

New member
הם בהחלט אחלה

והדובון הקטן גם הוציא את השן השביעית מה שהחזיק את אמא דובה ערה כל הלילה ..............

למעלה