ביקורות חדשות על Paper Cuts!

יפה, יפה

שים לב איך הליריקה באנגלית משנה את ההתייחסות לאלבום. פתאום אנשים בחו"ל ממש מבינים על מה מדבר האלבום, בניגוד לכל מיני ביקורות שהיו בעבר (כמו באתר של סטיב הגדה, אבל לא רק) שנראו כאילו עיוור מנסה למשש בעל חיים שהוא לא מכיר.

ליריקס באנגלית

התכוונתי שאם אתה מוציא לאור אלבום (ישראלי) בשפה האנגלית, המבקרים בחו"ל מצליחים להבין על מה (לעזאזל) אתה מדבר עם הליריקה. לעומת זאת, היו בעבר מספר מקרים לא נעימים של כל מיני מבקרים בחו"ל שניסו לכתוב ביקורות על אלבומים ישראלים *בעברית*, בלי להבין דבר וחצי דבר על תוכן השירים. זה היה מביך ביותר, ואני אמרתי שהביקורות שלהם חסרות ערך, כי הם נראות כמו עיוור שמנסה למשש חיה לא מוכרת.

אני לא בעד כלום

רק באתי לומר שהליריקס באנגלית עושים הבדל גדול, כשמדובר בביקורת של אנשים בחו"ל.

moshel

New member
Solstice Coil ולהקת אמביציה בהופעה

במוצאי שבת הקרובה 28.1.06 במועדון הקולטורה רחוב הרצל 156 תל אביב בנוסף יוקרנו בערב זה הקרנות נדירות ביותר של הלהקות: GENESIS KING CRIMSON ELP THE NICE YRS SOFT MACHINE וקטעים מתוך ה DVD החדש של להקת RUSH תחילת ההקרנות שעה 21:00 בדיוק המופעים יחלו בשעה 22:00 בדיוק כרטיסים במחיר של 50 שקלים אפשר להזמין דרך האתר שלי www.progrock.co.il בנוסף האלבום של להקת סולסטיס ימכר במקום במחיר מוזל במיוחד MosheL

orbiti

New member
המופע של אמביציה

מדובר במופע הבכורה של ההרכב שכעת כולל את: יובל בילגוראי - שירה אליאב לביא - גיטרה ושירה נעם טמיר - בס ושירה דורון בוטניק - קלידים חן ענבר - תופים אייל עמיר - קלידים עקב שינויים רבים שנעשו בהרכב בתקופה האחרונה, המופע יהיה קצר יחסית (כחצי שעה), ויכלול רק חלק קטן מהרפרטואר המלא של ההרכב, בעוד סולסטיס, המופע המרכזי של הערב, יבצעו את ההופעה המלאה שלהם.

למעלה