ביקורות בבקשה

PcBoycoil

New member
ביקורות בבקשה

שלום לכם, עולות בפורום זה שאלות מידי יום על ספרים מהספרות האנגלית. לרוב ניתנות לשאלות אלה המון תגובות וביקורות של מתכנתים/גולשים שונים לספרים אלה. נוצר מצב ששואלים כל פעם על אותם ספרים או מצב שקשה מאוד למצוא את הביקורות הטובות על ספרים אלה בארכיון הפורום. לכן כדי להקל על המון גולשים אשר מעוניינים לרכוש ספרים מהספרות האנגלית ומחפשים ביקורת מאנשים שכבר רכשו את ספרים אלה , אבקש דקה מזמנכם כדי לכתוב ביקורת לספרים להלן,זהו שירות שהמון אנשים מחפשים : 1.ATL Internals 2.Design Patterns 3.C++ Primer 4.++Thinking in C++, Volume 1: Introduction to Standard C 5.Thinking in C++, Vol. 2: Practical Programming 6.(The C++ Programming Language (Special 3rd Edition 7.Programming Windows 8.The Art of Assembly Language 9.Thinking in Java 10.Inside COM 11.Programming Windows With MFC 12.Effective C++: 50 Specific Ways to Improve Your Programs and Design 13.More Effective C++: 35 New Ways to Improve Your Programs and Designs תודה מראש. בברכה,לירון.

zagzagzag

New member
בקשה

העמוד של הספרים באנגלית "תוקע" לי את הדפדפן (mozilla firebird 0.7) - התמונות לא נטענות והמעבד עובד ב100% אתה יכול ליצור עמוד נפרד, "פשוט", רק עם שמות הספרים וקישורים (בלי התמונות) ? העמוד עובד לי עם דפדפנים אחרים (konqueror, opera), אז כנראה שזו בעיית תאימות עם מוזילה (אולי השימוש ב-alpha בטבלאות? אני לא מבין בזה מספיק...) תודה מראש

למעלה