ביצעתי ה\מנה!

eli4785

New member
ביצעתי ה\מנה!

ביצעת הזמנה לסט DW מהחנות ההיא בארה"ב הפרוט של הסט: DW COLLECTORES צבע Black Diamond Finish Ply Black Hardwere גדלים 8X10 9X12 11X14 18X22 (ללא סנר) בייס דראם ללא הולדרים + סטנד DW 9934 ל 2 טמטמים + מצילה כל זה 2840 דולר

eli4785

New member
בכל זאת זה יוצא יותר זול מהארץ....

כי 2840 דולר שווים 11502 ש"ח תוסיף על זה מע"מ 15.5% תקבל 13285 ש"ח ביבי לא מסוגל למכור סט כזה במחיר כזה כי זה המחיר שאודי (המנהל של מרום) קונה בו מערכת כזאת (פחות או יותר...) ע"פ המצב של הדולר יכול להיות שעוד חודשיים וחצי (כאשר אני אצטרך לשלם את החלק השני בעסקה) המחיר יהיה נמוך יותר (או שאני אתפס את הדולר בשער נמוך ואקנה דולרים...ככה יהיה לי שער המרה נמוך אל מול השקל...)

Sickman

New member
אחי קח בחשבון עוד כלמיני

תשלומים לשחרור מהמכס (אני יודע שלא משלמים מכס על כלי נגינה אבל הם כן מעוכבים ברשויות המכס) עלויות של זה שזה אומר אחסון שינוע דמי ניהול למיניהם יכול לעלות קרוב לעוד 1000 ש"ח....

dw drum

New member
החל מאיזה מחיר מתחילות מערכות של dw ?

ולמה הן כל כך יקרות מה מיוחד בהן ומה יש בהן שאין במערכת כמו פרל מאסטרס או איוט קאסטום גם הן עבודת יד מקצועית והן מערכות ברמה אבל עדיין לא מגיעות לסכום כזה... שתגיע המערכת תזכור להעלאות תמונות dw זה החברה האהובה עלי אני אשמח לראות מערכת אצל אחד מחברי הפורום חוץ מ: tower of power תהנה עם המערכת די דבליו זה חברה מטורפת שאני יכול רק לחלום עליה עם התקציב שלי..חח

eli4785

New member
בוא אני אתקן אותך....

איוט קאסטום יכולה להגיע למחיר יותר גבוהה מ DW וגם המאסטרס היא לא כל כך זולה... מה מיוחד ב DW ? מדובר בתופים קאסטום עבודת יד שאתה קובע גימור וצבע לאגים והתופים מיוצרים ע"פ הדרישות שלך יש חברות שהן יותר משוגועות (וגם יקרות) כדוגמת אורנג' קאונטרי שמאפשרות לך להגיע לרמה עוד יותר מטורפת של קאסטומציה החל מסוג לאגים צבע שלהם (אצלם יש מגוון רחב של אפשרויות...) על דברים כאלו משלמים למה DW יקרה? בגלל האיכות הן התופים והן של ההרדוור מה גם שמדובר בסטים Made In USA ככה שעלויות היצור שלהם גבוהות (לעומת סט Made In Chaina) וגם לפני ואחרי הכל השם DW זה מותג (שנחשב יוקרתי בעולם התופים) שילוב של כל הדברים יחד נותן מחיר גבוהה וסטנדרטים גבוהים (אגב כדי לאפשר לעצמם ליצר מערכות שהן לא הי אנד אבל עדין לשמור על מוניטין הגבוהה שלהם DW הקימו חברה בת בשם Pacific Drums & Percussions או PDP בקיצור שמיצרת סטים והרדוור בכל הרמות...)

WinterZ

New member
הייחוד היותר עיקרי של DW...

הוא בעץ עצמו, כל העצים ש-DW מציעים הם 100% ייצור של החברה עצמה, וגדלו באזורים שמותאמים לזה. יש כאלה שאומרים ש-DW מחזיקים במייפל/בירץ' הכי איכותי שיש בשוק התופים היום, אבל אני חושב שזה טעם אישי. (להפך מכל חברות הקאסטום שפשוט מזמינות מ-Keller Shells)

TAMIR182

New member
סחטיין אחי

מקווה שלא יהיה בעיות עם המוצר והמשלוח וכל העסק:) אל תשכח לעלות תמונה

I ta Y

New member
השאלה היא איך מתבצע המשלוח?

קודם כל תתחדש,חתיכת מערכת.. אני כשקניתי מצילה דרך מיוזיק123,חיכתה לי הפתעה של 300 ש"ח תשלום לחברת שליחויות(UPS),מיסים או משהו בסגנון,לא מכס. כשביררתי איך זה עובד אמרו לי שהסכום נקבע לפי גודל החבילה או המשקל שלה. אני מקווה בשבילך שדאגת לברר ולסדר את העניין הזה עם חברת השליחויות,שלא תחכה לך הפתעה לא נעימה..

eli4785

New member
המשלוח הוא דרך הדואר (USPS) ככה שאין כל מיני

תוספות ביזרויות לאיזה חברת שילוח ...(אני מכיר את כל החרטא של UPS/DHL ושות' גניבת כסף כל העסק הזה שלהם....) המערכת מגיעה עד למכס (נראה לי שבגלל שאני גר באשקלון אז זה המכס באשדוד....) ואני צריך ללכת לשם ולשחרר אותה (או לבקש שישלחו אותה אלי לאשקלון ואז לשלם בלי ויכוחים על המחיר....)

למעלה