ביצי קינג סנייק

ינאי 15

New member
ביצי קינג סנייק

יש לי זוג קינג סנייק. אתמול (28.6.05)נקבת הקינג סנייק שלי הטילה בין 5-6 ביצים. האם מישהו יכול להגיד לי איך לטפל בביצים של הקינג סנייק, מה לעשות בשביל שהם יבקעו, איפה לשים אותם ואיזו טמפרטורה הם צריכים. ידוע לי שהם צריכים לחות ומקום חשוך... אבל שאר הדברים עדיין לא ידועים לי.

רן333

New member
קודם כל - מזל טוב.

השאלה שלך נדונה בפורום יותר מפעם אחת. הנה קישור לאחד השרשורים האחרונים בנושא הזה. חוץ מזה, אתה מוזמן לנסות את אופציית החיפוש המתקדם. חפש הודעות שהמילה "הדגרה" (או: "הדגרת" מופיעה בתוכן שלהן. אשמח לראות תמונות של הביצים, של ההדגרה, וגם של הבקיעה.

ינאי 15

New member
תודה על העזרה

עזרתה לי מאוד בנושא זה. אח שלי שמבין גדול בנחשים ובזוחלים אחרים אמר לי כמה מהדברים שגם אתה אמרת. אז רציתי להודות לך בכל אופן...! אבל יש לי עוד שאלה אחת: האם אני צריך לשים את הכלוב עם הביצים בתוך חדר חשוך? החדר צריך להיות סגור או פתוח (מבחינת חלונות או דלת)? אני מקווה שתוכל לעזור לי בזה. תודה רבה.

naja

New member
החדר יכול להיות מואר ופתוח.

קופסת ההדגרה צריכה להיות סגורה וחשוכה.....

רן333

New member
אני בספק אם החושך בקופסא הכרחי.

הדגרתי ביצים של פיתונים מתכדרים ושל פיתונים בורמזיים באינקובטורים שיש בהם חלק שקוף גדול מאוד, שמאפשר לאור לחדור פנימה. לא ידוע לי על בעיות כלשהן שנגרמו עקב כך.

naja

New member
אני חושב שכך ממליצים הרבה מגדלים.

הבנתי שאור חזק עשוי לגרום למות העובר. מצד שני, אם אצלך זה לא הפריע, כנראה שזה לא הכרחי.

למעלה