ביצי חופש

Sharmona

New member
רוצה לחלוק, לספר ....
יש לי חבר, חמוד ושנון ומאוד רציני, חתיך עם חיוך רחב וכולם מתים עליו..החברים, המשפחה, השכנים...הוא כלכך חתיך ומושלם אבל משהו חסר לי...הסקס הוא פשוט מדי ולא סוחף.. הוא מצוייד היטב ועל פניו ניראה שהכל מעולה אבל הכל גם כלכך רגיל ומשעמם..ואני מוצאת את עצמי מתגעגעת לאקס האידיוט, ההוא שמעולם לא ראיתי ברצינות כי הוא אידיוט, אני מתגעגעת לאקשן! לסקס הפסיכי המביך והמוזר שהיה לנו...זה כלכך חסר לי, הקינק שלי שהאקס טיפח ונהנה ממנו כלכך מעצבן את החבר הנוחכי שלי. הקינק שלי הוא ביצים..מביך להודות אבל כן אני ממש בקטע של ביצים, אוהבת להרגיש אותן על הפנים שלי, למצוץ אותן לשחק איתן..אוהבת למצוץ בכללי והרבה ובסיטואציות מוזרות...והחבר הנוחכי..איך לאמר..פחות בקטע כי זה מביך אותו ובכלל לא מדליק אותו לקבל מציצה רנדומלית על הבוקר באיזה חניון מעופש ואני כלכך צמאה לזה, רוצה להרגיש את האש הזאת שוב, את הפחד להיתפס בחוץ שיראו, רוצה את הפרפרים בבטן את ההתרגשות רוצה את הטעם הזה בפה...ככה בהפתעה. נזכרת בפעם ההיא שיצאנו עם האקס לפאב עם חברים שלו..אידיוטים כמוהו, כולם שתו והתשכרו וצחקו וכשהם התארגנו על לשלם ולהתקפל משם, שלחתי יד לגינס שלו, ליטפתי ושרטתי קלות עם הציפורניים והרגשתי אותו מתמלא קצת..האידיוט מיהר לשלם על הבירות של שנינו ומיהר לאוטו, חושך, חניון כורכר באיזה מושב ישנוני, אפילו פנסי רחוב לא היו שם והוא היה אידיוט חכם ומראש חנינו הכי בקצה והכי רחוק מהחבר'ה...הוא פתח את הדלת בשבילי כמו ג'נטלמן והתישבתי ואז המשיך לעמוד מולי והתחיל לפתוח את הג'ינס שלו והוא חשף את עצמו מולי, החשמל שהרגשתי כשפחדתי שהחברים השיכורים ישימו לב..שלא יחפשו אותנו בטעות בחניון כי דיי ברחנו להם בקושי אמרנו ביי..ופשוט התלבשתי עליו עם הפה, הוא אחז בגג של האוטו עם הידיים ונשען קדימה ואחורי ואני בלסתי אותו כמו משוגעת! והביצים..הוא כלכך אהב שאני מכניסה את שתי הביצים לפה מלמטה..החום של הפה שלי והביצים שלו רכות ונעימות וחלקות..הוא דאג להישאר בלי שערה אחת אפילו במיוחד בשבילי ..כי ידע מה אני אוהבת. מצצתי כמו ילדה טובה את כולו וגם בלעתי. ועכשיו אני בדרך באוטו עם הנוחכי החתיך המושלם שלי שהכי בא לי בעולם לתפוס לו את הזין באמצע הנהיגה ולהתלבש עליו עם הפה חזק חזק ושיתפוס לי בשער ושיוביל אותי, בא לי שישתמש בפה שלי, שיתן לי סטירה עם הזין...משהו...שיתן לי קצת קינק...אבל יודעת שהוא יתעצבן שאני מסכנת אותנו בנהיגה ומסכנת את המוניטין אם ניתפס..אבל זה מה שהוא לא מבין, שהפחד להיתפס מרטיב אותי ומרטיט אותי...לא אומרת שצריכה של סקס יהיה ככה...אבל שיתן לי את הניצוץ הזה לפחות כמה פעמים בודדות....נזכרת שהיינו בדירה שלו והתחלנו להתחרמן וישר קפצתי על ההזדמנות והפשטתי אותו בסלון, נשכבתי על הספה, על הגב ממש בקצה והובלתי אותו לתוך הפה שלי, עמוק...חם...חונק..הוא אהב את זה..זיין לי את הפה עמוק בזמן שלפט את הציצים שלי ואני היתי בעננים כי הרגשתי את הביצים נמרחות לי על המצח...ואז הוא עשה את זה...טי באגי..לתוך הפה וממש נדלקתי...הביצים שנחתו לי בפה והחלון הפתוח ..המחשבה שאולי השכנים בדיוק יציצו ויראו אותו נע בחושניות ואולי הם יראו אותי...נהנת מהגוף שלו ומהגוף שלי...ואז הוא פשוט שלח יד ולחץ על המתג של התריס והוא התחיל לרדת..כמו החשק שלי...אחרי זה כמובן עשינו סקס והוא מאוד השתדל לענג אותי, סובב אותי, נגע, נישק, לעס אבל הניצוץ נכבה...ירד יחד עם התריס.
אני כלכך רוצה חשק, כלכך רוצה לעשות שטויות! רוצה שבפעם הבאה שנצא למסיבה שיגע בי כמו חוצפן שיתפוס את הציצי לשניה בתוך הקהל...שישלח רגע יד חוצפנית לתחתונים...מוכנה להיות בלי תחתונים רק שיעשה משהו חצוף בבקשה...שיגרור אותי רגע הצידה ויפשוט מכנס מולי ואני אמצוץ לו כמו ילדה טובה וזאת תהיה מציצת חייו... רוצה שיהיה חצוף שיצבוט אותי בפטמה שניה לפני שנכנסים לאנשהו רק בשביל לגרום לי להסמיק ולהיות מובכת כמו שהאקס פעם עשה...שיבחן את הגבולות מדי פעם...רוצה למצוץ לו באמצע יום עבודה...סתם לבוא להפתיע עם ארוחת צהרים ושהקינוח שלי יהיה הוא, בחדרון קטן וחנוק שאף אחד לא נכנס בו אבל שומעת אנשים עוברים מחוץ לדלת...רוצה את הביצים האלה חופשיות ורוצה אותן מרוחות עלי בכל הזדמנות.
כבר כמעט מתחננת לקצת מציצה חופשית...

למעלה