ובכל זאת תשובה אין דבר כזה חיים בלי סבל, לא אצל בני אדם, לא אצל תרנגולים השאלה האם מדובר בסבל מוגזם, ומה האלטרנטיבה שתבחרי לביצים. האם יש לך מקור יותר טוב לB12 למשל ? יש לך מושג איזה נזקים סביבתיים שפגעו בבעלי חיים הפקתו של B12 סינטטי עשתה ? או אם תבחרי מוצרי סויה מעובדים, האם את יודעת שהם מזיקים לסביבה יותר מבשר ? לסיכום, לדעתי ביצי חופש זו בחירה תזונתית סבירה מבחינת סבל בעלי חיים ופגיעה בסביבה, ועדיפה על מוצרי סויה ונטילת ווטימינים סינטטים.
קודם החלטתי מה?אחרי זה שאלתי מה?ואני לא רגיל שפונים אליי בלשון נקבה. לא אוהב את הגישה של ההודעה הזו,לא ביקשתי סיכום ארוך ומשעמם על מה שלדעתך אני יודע או לא יודע לגבי תזונה וB12,מפגעים סביבתיים ומבוא למוסר עפ"י מור. פרופאגנדה בעד ונגד צמחונות וטבעונות נשאיר לפורום(שכנראה מוכר לך) 301,לא מחפש הטפות הצקות ובלבולי שכל,סך הכל שאלתי לגבי ביצי חופש,וקיבלתי מידע ענייני. ביצי חופש הן בחירה עדיפה על וויטמינים סינטטים?הא?מה? אתה בגלל יודע מה מגבלות היום שלי ומה אני יכול להכניס או לא במהלך היום?אתה יודע שבציה היא מקור החלבון שלי ולהשוות אותה למולטי ויטמין זה ממש לא לעניין?כנראה שלא,ועדין אתה מניח הנחות ויצאת להתקפה מתפרצת(וכן הייתי נכנס איתך לעומק על וויטמינים סינטטים ומחקרים אבל הוצאת לי את החשק) תודה
ולבדוק מה מקור ביצי החופש,שאולי ישמשו כתחליף. אם מקורם כביצים רגילות(מה שכבר הראו לי) אז לא אקנה ביצים משום סוג. אז כן,קודם החלטתי להוריד ביצים,אח"כ אני בודק אם יש אלטרנטיבה ראויה,לא מבחינת הערכים התזונתיים,אלא מבחינת הטעם.את הערכים התזונתיים אני יודע כבר לאזן. אלטרנטיבה ראויה(בעיניי כמובן,מקבל כל דיעה אחרת)אין,אמצא לי ארוחת בוקר אחרת
בדיוק דיי גבוה , יש מלח הודי שנקרא קאלה-נמק http://en.wikipedia.org/wiki/Kala_Namak המלח הזה הוא לחלוטין בטעם ביצה , אפשר להכין חביתות ללא ביצים ומקשקטופו ולהוסיף את המלח כתבלין ולחלוטין להגיע לטעם המוכר שרגילים אליו .
באירופה ביצי חופש הם מה שאתה חושב שביצי חופש אמורים להיות. יש חוקים שמגנים על בעלי החיים בצורה מאוד גורפת ואסור לקטום מקור וכדומה. אני ממליצה לך ללכת למשק ולראות בעצמך אתה תמיד יכול לקנות ישירות מהספק (חוואי) ולא לעבור דרך הסופר כך לפחות תדע שהביצים שאתה קונה הן ביצי חופש.
לא פלא שגם העניין עם המקור לא משתנה... בדיוק הייתה כתבה בוואלה שבהולנד הולכים לאסור את השחיטה היהודית, וישר כל החרדים היו נגד, למרות שזו אחת הדרכים היותר סדיסטיות שיש. מוזמנים גם לראות ש"לא מספיק לכאוב לחייה" זה שקרים של חרדים, http://www.youtube.com/watch?v=OzaeHfh65hs
(לא מומלץ לבעלי לב חלש, אני אחד האנשים הפחות רגישים, ובכל זאת אין לי מילה אחרת מאשר סדיסטים, אם זו הדת, אז שישרפו בגהנום)