ביצים

פיתה3

New member
ביצים

אנ י מתאמן 6 פעמים בשבוע ואוכל 5 עד 7 ביצים ביום עם החלמון רמות הקולסטרול שלי בסדר יצאו תקינות בבדיקה האם זה בסדר או לא בריא?

sthead

New member
פחות חלמון= פחות כולסטרול

למה לא 5-7 חלבונים עם חלמון 1 או 2<?

alphac

New member
ומה הוא יעשה עם שאר החלמונים?

יש לך רעיון חוץ מלזרוק אותם?

אין עם זה בעיה

הכולסטרול מהתזונה כמעט ואינו משפיע על הכולסטרול בדם. כמובן שאין להגזים. 7 ביצים ביום נשמע יותר מדי, 5 בגבול הסביר.

תשובה

שלום רב, לא מומלץ לאכול כל כך הרבה ביצים ליום, גם אם כרגע הבדיקות תקינות. רצוי להגביל את צריכת הביצים לעד 7 לשבוע, אתה יכול להוסיף חלבונים (החלק הלבן של הביצה) שאינם מכילים כולסטרול. בברכה נטלי

אשמח לדעת מהיכן מגיע המקור

שנדרש להגביל את כמות הביצים ל 7 בשבוע, האם יש מחקר שאת מכירה בנושא? אשמח לקרוא אותו, תודה.

GM1988

Well-known member
זה קרה בתקופה האחרונה רק או ממתי ?

אם זה לא מזמן, אז כנראה שזו תקופה שאתה הכי זקוק לרכיב שנמצא בביצים והגוף שלך זקוק לו. אם כמובן אתה אוכל בלי קשר לאיתות הפיזי האמיתי, אז זה גם יכול להיות מיותר מדי והרבה מדי.

פיתה3

New member
תגובה

טוב תודה נטלי אבל באמת כמו שהבחור השני אמר יש איזשהי הוכחה שזה לא בריא? כי אני אוכל ככה כבר כמה שנים ובבדיקות הכל בסדר פשוט הבננתי כשאוכלים את הביצים חלבון פלוס החלמון ככה אני מקבל את כל חומצות האמינו ויותר חיוני לבניית שרירים

בהנחה שאין בעיות מיוחדות

אין בעיה לאכול 2-3 ביצים ביום (שלמות, צהוב + לבן). אלו המחקרים האחרונים שמדבים על זה, מראים על שיפור בפרופיל הכולסטרול, מערכת חיסון ועוד הרבה יתרונות כאלו ואחרים.

למעלה