ביצים

1שילגיה

New member
ביצים ../images/Emo84.gif

באילו ביצים אורגניות החלמון הוא כתום (ולא צהוב)? תודה

אילנית12

New member
תלוי איזה תערובת מקבלת

התרנגולת,אין קשר לאורגני. מידי פעם אני קונה אורגני מהמגדל עצמו,והחלמון צהוב לא כתום.

1שילגיה

New member
פעם הייתי קונה באופן קבוע מהחברה

שמשווקת אותם ואני לא זוכרת... אז אם מישהי יודעת מאיזו מגדל יש ביצים אורגניות כתומות, אשמח לקבל תשובה

yifatushc

New member
מה ההבדל בין חלמון כתום לצהוב?

זה מעיד איכשהו על איכות הביצה? אולי אחוז השומן בחלמון?
יפעת

נירהמ1

New member
טיב המזון הוא זה שגורם לכך שהצבע

יהיה כתום, וגם ספיגת ויטמין D מהשמש. תרנגולות שמסתובבת חופשי ומלקטות זרעונים ותולעים הביצים שלהן תצאנה עם חלמון בצבע תפוז. הביצה גם תהיה טעימה יותר. לתרנגולות שמגדלים בלול תהיינה ביצים עם חלמון כתום אם נותנים להן מזון טוב יותר, וגם לביצים עם קליפה חומה בדרך כלל יש חלמון כתום יותר.

yifatushc

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

ניקי, כיף לחזור! לא הייתי בקרבת מחשב כל הימים האחרונים... זה ממש תיסכל אותי. מצחיק איך אנחנו פתאום כל כך תלויים בפלאי הטכנולוגיה ובמכשירים שהם אולי דוממים אבל מכילים בתוכם כל כך הרבה חיים!!
טוב, עכשיו די עם הפילוסופיה, וזה זמן לשנס מותניים ולהעביר למחשב את התמונות מארוחת החג עם החברים שלי.
יפעת

nicki3

New member
אממממממממ

דאגתי לך, ואת הרי יודעת שלא רק אני....ואספר לך סוד, אפילו עשיתי פטרול ליד הבית שלך מרוב דאגה!

yifatushc

New member
רצינית../images/Emo35.gif

וואו, מצטערת שהדאגתי כל כך...
איזה חמודה שעברת ליד הבית שלי!! הכל באמת בסדר, פשוט כל הימים האחרונים לא היתה לי כלל אפשרות לכתוב. אין, הפורום הזה מורכב מאנשים מקסימים, אחד אחד.
יפעת

נירהמ1

New member
../images/Emo39.gifיפעתוש - היכנסי רגע...

לא רוצה להטיף לך מוסר.
נכון שלא היה לך מחשב, אבל טלפונים שלנו כן היו לך. איך את משאירה את העדר לרעות חופשי-חופשי בלי רוֹעָה?
מבקשים ממך (
מכיוון שאני הכי-הכי זקנה בפורום, אני מרשה לעצמי לדבר בשם כולם) שבשנה החדשה לא תרחף יותר עננה של דאגה בפורום החמוד שלנו.

yifatushc

New member
מקבלת, מבטיחה להתקשר אם שוב

תהיה סיטואציה דומה.
ותודה על האכפתיות והדאגה.
יפעת

למעלה