ואני הייתי בטוחה ששכחתם אותנו ../images/Emo9.gif
אולה, שמחה לראות שאת זוכרת אותנו. כן זה אנחנו עם כל הביציות האלו שלצערינו עדיין לא הופכות לעובר קטן
לא שכחנו אותכם, פשוט אין לנו הרבה זמן, אנחנו מגיעים הביתה, עוקבים אחריכם, אבל אין מספיק זמן להגיב. אז ככה: המחייך התחיל עבודה חדשה, וב"ה העבודה טובה. אמנם הוא התחיל את העבודה ולמחרת היה צריך לצאת כבר ב10:00 כי היתה החזרת פתע
, החזרה שלצערינו לא הצליחה
. ולאחר עוד יום עבודה המחייך עבר תאונה
, לא הוא לא אשם, הוא רק היה טרמפיסט
, אבל התאונה החזירה אותו הביתה לעוד 5 ימי מנוחה, או אבטלה
. ובכל זאת הוא נשאר בעבודה ולא העיפו אותו, תודה לאל. אני לעומת זאת יושבת בבית כמה ימים וחושבת על עבודה חדשה שהציעו לי (עם תהיה התקדמות אני יעדכן
) וחוץ מזה אנחו ממשיכים את החיים. אני כבר משלימה עם החיים ללא ילדים, שכולםמספרים על הילדודס שלהם, אני כבר לא אוכלת את הלב, אני חושבת על התינוק הגדול שלי
(המחייך למי שלא הבין) ואני חושבת על החיים שלנו, על האהבה המתחזקת ביננו
(למרות שאתה כל הזמן מתלונן שאני לא רומנטית
) ואני חושבת על הילדים שיהיו לנו בעוד כמה שנים, נכון לא הרבה כמו שתמיד דמיינתי, אבל הילדה שלי תהיה הילדה המפונקת ביותר, היפה ביותר, המתוקה ביותר והחכמה ביותר אי פעם. (ואל תגידו לי יהיו לכם עוד הרבה ילדים, כי אין לי כוח לעבור כלכך הרבה סבל על כל ילד, אני אסתפק בילדה או שנים, ואחר כך רק ספונטני) בסופו של דבר אני כבר באמת מאמינה שהעיקר שיש לנו אחד את השני, ובאמת זכיתי לשותף זהב
. אז לך אהובי אני מושיטה פרח של זהב
(טוב אדום זה מה שיש באיקונים, תסתפק בזה
) אוהבת אותך
אשתך. ולכם חברים וחברות מאחלת שהאהבה רק תתחזק ושבקרוב תוכלו להעניק את אהבתכם לעוד פשוש או פשושית קטנים. אז לרגל חג האילנות לכו להזריע (אפשר גם ע"י קיום יחסים או הפריות, לא חייבים להתקדם או ללכת אחורה להזרעות
) ולהשריש
ותזכרו כי "הזורעים בדעה ברינה יקצורו" שיהיה לכולכם לידה קלה בסביבות חגי תשרי. אוהבת את כולכם
שרה.