----ביצועים----

iRiS009

New member
----ביצועים----

* אוקיייייי אז עכשיו תכתבו באיזה שירים בריטני לא שרה כל כך יפה..(ואל תאמרו שהיא שרה מהמם בכל שיר כי זה ברור- הכוונה כאלו שבפחות או שפשוט לא! חח) אני למשל לא אוהבת את הקול שלה ב- Cinderella ו-Bombastic Love כי יש לה קול לא טבעי ורובוטי כזה..חח מה דעתכם?.

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifאממ...

במקום לפתוח נושאים בעד בריטני כל הדיונים שלך הם נגדה... אבל נניח, אני דווקא מאוד מאוד מאוד אוהב את הקול שלה בסינדרלה (אחד השירים הכי אהובים עלי, מקום שני אחרי lonely
) ובבומבסטיק לאב הקול שלה פשוט מהמם
אי אפשר כ"כ להגיד באיזה שיר אין לה קול יפה כי כל שיר מצריך קול משלו.. למשל השיר סטרונגר, אני לא מת על הקול שלה שם, אבל הקול חייב להיות כמו שהיא עושה אותו, בשביל להדגיש את השיר.. אבל יש שיר אחד שאני לא אוהב את הקול שלה בו, רק שיר אחד.. let me be זה שיר יפה, אבל היא שרה אותו בצורה משעממת..

iRiS009

New member
חס וחסה ! חח אני אוהבת מאוד את ..

בריטני ואת כללל השירים שלה..זה סתם דיונים כדי שיהיה מעניין בפורום..וזה לא נגדה זה כמו שיפורים כי הכל אצלה כזה מושלם אז שאלתי מבין המושלמים מה לא ..חחח :(

TetiBETTY

New member
היא התכוונה לאסי....../images/Emo3.gif....

תשימי
לאיזו הודעה מגיבים.....

TetiBETTY

New member
אמממממ.......לא זוכרת.....

אני צריכה לשמוע כדי לענות,ועכשיו,אני חורשת על דיסק-אוסף שעשיתי לעצמי

../images/Emo41.gifאין כזה דבר../images/Emo70.gif

לפחות אצלי.. כל הביצועים של בריטני ממיסים אותי
רק משהו אחד קטן מפריע לי.. ב-Overprotedted (
) יש קטע שהיא אומרת "Me" והיא נשמעת כאילו היא בלעה מגפון מקולקל..
אבל זו רק שניה מהשיר המדהים הזה

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifאני חולה על מ-me שלה...

זה כזה mey...היא אומרת את זה גם ב-what u see (is what u get) זה כזה חמוד.. בכלל בריטני אוהבת לשנות את קריאה של המילים...כמו השיר breath on me היא כזה אומרת: swith on mey...משהו מוזר כזה 8-|

iRiS009

New member
לא לא נכון הוא צודק! היא באמת אומרת

ככה..כמו באוברפרוטקטד..אז " מישו אחר חוץ מ" מאיייי חח במקום מי..חח ובשירים אחרים היא אומרת מי רגי..חח

iRiS009

New member
לא לא נכון הוא צודק! היא באמת אומרת

ככה..כמו באוברפרוטקטד..אז " מישו אחר חוץ מ" מאיייי חח במקום מי..חח ובשירים אחרים היא אומרת מי רגי..חח

למעלה