ביצועים של מטאליקה

ביצועים של מטאליקה

שמעתי ביצוע של מטאליקה ל"imperial march", ורציתי לברר אם יש עוד ביצועים של מטאליקה לפסקול? מישהו יודע?

the Sithari

New member
גם אני שמעתי את זה

וכחובב מטאל אני חייב להגיד שזה ביצוע מעולה! אבל לא נראה לי שיש עוד ביצועים של מטאליקה..

Lu Tze

New member
זה היה בהופעה חיה של מטאליקה

עם התזמורת הפילהרמונית של סן פרנסיסקו. אומנם אין עוד ביצועים של מטאליקה לפסקול הסרטים, אבל האלבום שהוקלט באותה הופעה (שנקרא S&M. והוא דווקא לא מכיל את המארש) מומלץ לאללה.

thorondor

New member
דווקא אני לא ממש אהבתי.

master of puppets עם כינורות ברקע זה פשוט לא זה. אבל דווקא עם צ'לו זה מעולה, אם אתה מכיר את apocalyptica.

MaceWindu

New member
הורדתי את זה עכשיו.. זה פשוט מדהים!

זה הביצוע הכי יפה ששמעתי של אמפרייל מארצ'..

blagen

New member
גם אני שמעתי את זה עכשיו, ו...

אני לא מבין מה כל כך יפה בלקחת מנגינה יפה, לפי דעתי, ולהוסיף לה רעש. אין לי בעיה עם רעש - אני אוהב את הסוג הזה, אבל לפי דעתי זה ממש לא מוצלח.

thorondor

New member
אתה צודק.

Notorious big היה עושה את זה הרבה יותר טוב.

MaceWindu

New member
ממש לא! זאת יצירת אומנות!! פשוט...

מדהים.. פרס נובל למוזיקה מגיע להם..

thorondor

New member
ציניות לא עוברת טוב במדיה כתובה.

אני, במקרה הזה (וברוב המקרים, למען האמת) הייתי ציני.

Lu Tze

New member
מטאליקה עם כינורת שולתים!!1

כמעט ציפיתי שבסוף ההופעה כל נגני הכינורות של הפילהרמונית יטיחו את הכינורות על הריצפה כמיטב מסורת המטאל. שמעתי גם גירסא *רק* עם צ'לו, אם לזה אתה מתכוון, שגם כן הייתה מאוד טובה, אבל קשה יותר להטיח צ'לו על הריצפה :(

EIYO

New member
לא הכי קשור בעולם אבל

למטאליקה יש גם את Ecstacy Of Gold שזה גם סבבה

Chakotay

New member
מה הקשר אקסטזי אוף גולד? הרי

Ecstacy Of Gold זה מהטוב הרע והמכוער, המנגינה שהלחין אניו מוריקון, מה זה קשור בדיוק? מטאליקה עשו עם זה משהו? דרך אגב...זאת מנגינה מדהימה!

Lu Tze

New member
לא יודע אם הם השתמשו באותה מנגינה,

אבל יש שיר בשם הזה ב-S&M. בעצם, זו מן הסתם אותה מנגינה, בהתחשב בכך שמטאליקה פיתחו איזה קטע עם הטוב הרע והמכוער.

EIYO

New member
חבל לפתוח הודעה חדשה

איזה מישהו קיבל פרס על מפעל חיים... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2991106,00.html

למעלה