ביצועים ותיקתוקים

ביצועים ותיקתוקים

היי, יש לי שאלה לגבי ביצועים. אני עובד עם קיובייס 3 וסמפלטאנק 2.1. בשירים עם הרבה ערוצים היתה לי תמיד בעיית ג'יטר, כלומר תיקתוקים בפלייבק. לכן שידרגתי למחשב יותר מעודכן (היה לי פנטיום 4 2.4GHz בלפטופ מלפני חמש שנים, וישדרגתי לפנטיום דואו 2.4GHz דסקטופ עם 2GB זיכרון). להפתעתי הרבה, הבעייה רק החריפה - עכשיו אפילו נגינה פשוטה בבאפר של פחות מ - 512 מלווה בג'יטר מעצבן. כרטיס הקול שלי הוא audiophil דרך firewire. למישהו יש מושג? אולי צריך לשדרג את התוכנות כדי שיתאימו ל core duo? בתודה מראש!

לא בטוח שהבנתי את השאלה

אם הכוונה היא ל - device setup, יש שם אפשרות של VST Audiobay ושם כל האפשרויות הן למעשה דרייברים של ASIO. אני בוחר את זה של m-audio כי הוא מציע השהייה הכי נמוכה.

Mike A

New member
אוקיי

אז עשית נכון באפר של 512 לא אמור לתת לך שום בעיות. על איזה עומס ה CPU METER וה- HD METER כשיש לך את הבעיות האלה? הם יציבים? קופצים?

האמת שלא

לא חשבתי על זה, אבל בעקבות שאלתך בדקתי - ה HD על 0 וה - CPU לא עובר את ה - 20%. ציפיתי שיישתגע יותר מזה...

HeavenlyB

New member
למה? הרי יש לו כרטיס של M-Audio

ASIO4ALL סתם יעשה לו בעיות. ל-M-Audio כבר יש דרייברים מצויינים. המלצות כאלה יכולות לגרום לבעיות במחשב אח"כ. בבקשה לשים לב לפני מתן המלצה.

מרי לי

New member
אה....שידרגת את אותו המחשב או קנית חדש?

כי זו תופעה מוכרת כשמשדרגים מחשב, זה עושה משהו לא טוב....לא יודעת מה בדיוק, אבל אני זוכרת שכשלמדתי המורה שלי סיפר לנו על זה... ובתור בעלת לפטופ.......הם לא הכי משהו לעבודה עם סאונד.........

לא, קניתי חדש

השארתי רק את כרטיס הקול, ועכשיו אני מחבר אותו דרך כרטיס firewire

למעלה