ניצחתם אולי בדוקים....אין מצב ש.. תנצחו את אלפקה וורלדדדדד
S Sexit may18 New member 10/5/04 #22 ניצחתם אולי בדוקים....אין מצב ש.. תנצחו את אלפקה וורלדדדדד[ וביצה...יש לי תמונה עבורך
ב ב ו ב ה בהפרעה New member 10/5/04 #24 גם אני תומכת ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
נ נרקיסטית New member 10/5/04 #25 את מדהימה אחותי ../images/Emo24.gif את ואני וביצה וכל מי שתומך נשלוט בעולםםםםםםםםםםםםם!!!
נ נרקיסטית New member 10/5/04 #27 בטח שנחשב!!! ../images/Emo45.gif אמרתי לך שאני מתה עלייך!?!? חחחחחחחחחח מוווווווווואה!
נ נרקיסטית New member 10/5/04 #37 איך יש לכם את שנטיפי???? היא אמרה לי שהיא לא רוצה להצביע באף אחד... אז את יכולה להוריד אותה מהרשימה שלך! פחות אחד מאוד נחמד..
איך יש לכם את שנטיפי???? היא אמרה לי שהיא לא רוצה להצביע באף אחד... אז את יכולה להוריד אותה מהרשימה שלך! פחות אחד מאוד נחמד..
ש שוטרת במדים New member 10/5/04 #28 טוב אני תומכת.. ../images/Emo13.gif וזה רק בגלל שנרקי שיכנעה אותי... אוהבת אותך נרקי
א אני אוהבת את מישל New member 10/5/04 #31 גם אני תומכת בביצה !!!!!!!!!!!! חחחח למרות שזאת בובה בהפרעה אבל חפיף זה נחשבבבבבב!
נ נרקיסטית New member 10/5/04 #35 תודה לכולםםםם!! ../images/Emo25.gif יאללה מי שלא נרשם שיבוא אליי!!!
M MaTaN BALBOA New member 10/5/04 #39 אהמ אהמ.. אתם יכולים להצטרף ולהיות כמה שאתם רוצים ... אנחנו נשאר יותר ממכם וגם אם תהיו יותר גדולים מאיתנו נדרוך עליכם כמו על נמלים ..
אהמ אהמ.. אתם יכולים להצטרף ולהיות כמה שאתם רוצים ... אנחנו נשאר יותר ממכם וגם אם תהיו יותר גדולים מאיתנו נדרוך עליכם כמו על נמלים ..