ביץ לא סדיר

diklak

New member
ביץ לא סדיר

אני ממש בבעיה. הפסקתי לקחת גלולות אחרי 5 שנים במטרה להיכנס להריון,אך מאז ומתמיד המחזור לא היה סדיר היה מגיע פעם ב 3 חודשים. בינתיים אני כבר לא לוקחת חודשיים וכבר הספקתי לקחת כדורים לזירוז המחזור(אגנסט או משהו כזה) בכל אופן שאלתי היא איך לחשב את הביוץ? מתי אני אדע שאני מבייצת אם בכלל? אני עושה יום כן ויום לא לפעמים אפילו כל יום. אני מאוד רוצה להיקלט, נא עזרתכן.

u z a

New member
הי דיקלק,

למיטב ידיעתי, ארגסט גורם למחזור ולא לביוץ. איך שאת מתארת את המצב, אין אפשרות לדעת לבד מתי הביוץ, לכן פני לרופא. מחזור אחת לשלוה חודשים מחייב התערבות רפואית. סביר להניח שתקבלי איקקלומין שגורם לביוץ, ובעזרת מעקב זקיקים תדעי בדיוק מתי הביוץ.

פּוֹנְג

New member
במחזור לא סדיר זו בעייה לחזות את

הביוץ. את יכולה להשקיע בערכות ביוץ (חיסרון : יקר) את יכולה למדוד את חום השחר (חיסרון: יודעים על הביוץ רק אחרי שהוא כבר היה) את יכולה ללכת לרופא שיתן לך כדורים להסדרת המחזור והביוץ (חיסרון: מלחיץ, מחייב בלקיחת הורמונים שלא עושים תמיד טוב לגוף ולנפש) את יכולה לעשות מקעב ביוץ (US) על מחזור טבעי (חיסרון: להיפגש פעם בשלושה ימים עם טכנאי ה US, לאחר לעבודה או לצאת באמצע ו'לפתוח רגליים' [סליחה על הבוטות] מול טכנאי זר ובדרך כלל גם לא כל כך נחמד) בקיצור - הבחירות שלך הן לא משהו, לכן עדיף שתהיי בהריון וזהו

למעלה