ביפ

shlomihagu

New member
ביפ

ביפ פשוט התחילו לרדת. אחרי שסוף-סוף הערוץ שידר סידרה חדשה וידועה (אי הפיתויים) והעלה את רמתו, הוא גם משדר שוב את "זינה הנסיכה הלוחמת" מההתחלה וגם במקום לשים סידרה חדשה במקום "אי הפיתויים" הוא שוב משדר את "אלה הם חיי" - סידרה ישנה שכבר שודרה מההתחלה בביפ. זה חבל שהם לא משדרים סדרות ידועות שיש להם כבר כמו" "באפי ציידת הערפדים", "מלקולם אין דה מידל" ו"דארק אנג´ל". למה כבר לא משודרות סדרות טובות בארץ?

the engineer

New member
שידר את אי הפיתויים והעלה את רמתו??

אני מוצא איזה בעיה במשפט הזה משהו לא הגיוני.

mirikel

New member
אי הפיתויים?????!!!!!!!!

לזה אני בהחלט לא קוראת רמה. אבל אם נשים את המחלוקת הזו בצד לרגע נראה שביפ יצאו די מגוחכים כאשר בפרומו שלהם הם ציינו שאף אחד לא רצה להביא את התכנית הזאת והם מביאים לנו אותה...בלה בלה בלה כשלאורך כל תקופת הפרומואים הזו היו ב - STAR WORLD פירסומים בלתי פוסקים של בקרובים לאותה תוכנית בדיוק....הלכה הבילעדיות!!! לא, אין לי תבל דיגיטל או לווין ואני עדיין לא מפסידה כלום!!!

shlomihagu

New member
סטאר וורלד?

זה ממש ערוץ לצפיה: רמת איכות גרועה, צינזורים והפרעות, ושלא לדבר על הפרסומות. אי הפיתויים היא הסידרה היחידה שהצליחה בביפ.

mirikel

New member
אם זאת התכנית שהכי הצליחה

בערוץ אז כנראה אין מה לראות שם באמת... תסבירו לי בבקשה מה אתם מוצאים בתכנית המזעזעת הזאת (אי הפיתויים) ראיתי פרק אחד וגם זה היה יותר מידי. אותי אישית זה ממש שיעמם!

Yaniv-DC

New member
קצת הבהרות על דברים שגויים...

ראשית, סטאר וורלד אינו ערוץ ישראלי, ולכן ביפ אמרו את שאמרו. כאשר מדברים על הבאת סידרה לשידור בארץ, הכוונה היא לערוצים 1,2 וערוצי הכבלים והלווין הישראלים. שנית, ביפ טועים. זה לא שאף אחד לא רצה. "קשת" דווקא מאוד רצתה, אבל בלחץ הדתיים - ביטלה את השידור לאחר שרכשה את הסידרה. ערוץ ביפ, כידוע, נמצא בבעלות "קשת אינטראקטיב", חברת בת של קשת, כך שזה לא ממש מקרי שזה משודר דווקא בביפ... לגבי איכות הסידרה: זבל, פסולת, חוסר איכות, ושאר הדברים הגרועים שתגידו על זה, יתקבלו בהבנה. מסכים לכל מילה. אבל מה - אי אפשר להוריד את העיניים מהמסך. פשוט צריך להתייחס לזה כאל סיטקום, וחווית הצפייה מושלמת. רק שתדעו - רק זוג אחד נפרד לאחר הסדרה, שכחתי את השמות (כאן זה שודר לפני שנה...), הג´ינג´ית והחבר שלה, והיא הפכה בינתיים למגישה ב-MTV אמריקה. שאר הזוגות נשארו, ואחד התחתן (שאנון והחבר שלה.) ובנתיים... בנתיים שודרה כאן כבר רוב העונה השנייה, כל מה שנשאר זה הדייט האחרון, וכמובן... ההחלטה. והעונה השנייה... יאמממממי. בגידות, חרמנות, דמעות, סקס מלא, עוד דמעות, והפתעות נוספות (שלא נהרוס לכם עכשיו...) TI2... שווה (לכם) לחכות.

למעלה