ביפ

סליידר

New member
ביפ

אני לא יודע למה אתם מחוברים, יס או כבלים, למישהו כאן יש את ערוץ הנוער המצוין ביפ? כי אני חושב שזה מהערוצים שהכינו לנוער שהם מהטובים ביותר. אני פשוט אוהב אותו כי הוא מתאים לכל סוג מהנוער, יש תוכנית לערסים, יש תוכנית לכאלה שאוהבים לצחוק מפוליטיקה, יש תוכנית לרציניים וכו´. בכלל, אתם יכולים להשוות בין YTV שביס לביפ? כי ממש אין, כי בYTV לקחו מה שנראה להם שמתאים לנוער (סטיב אוסטין?, חבובות? איוווו
) ודחסו את זה לתוך 24 שעות של שידורים חוזרים. מה דעתכם?

יש לי ביפ

ואגב, הוא *אינו* ערןץ המיועד לנוער. קהל היעד המוצהר שלו הוא בני עשרים פלוס. כך שאין מה להשוות בין ביפ לYTV סוזן

סליידר

New member
האמת היא

שהוא לא הוגדר כערוץ נוער, אלא כערוץ לצעירים (תמצאו בעצמכם את ההבדל). וטווח הגיל הוא הוא 15-25 בערך... בערך כמו YTV.

תכל,ס, אין הרבה מה לראות בו

הרבה פטפטת איומה ונוראה ממכה שלא נבראה בתורה ושמה איריס אברמוביץ. ותכניות פטפטת כמו זו של גדי סבן ,(הארס). ותכניות בזבוז זמן כמו "בית הכיף" ובאטלבוטס. סוזן

סליידר

New member
היא לא כל כך גרועה

אני דווקא מת עליה, היא ט(כ)וסית (ציטוט מפיה)
באטלבוטס באמת משעמם והוא במילא נגמר כבר, ופאן האוס (בית הכיף, אני שונא תרגום) הוא סתם פארודיה על תוכניות ילדים שמדיי פעם מצחיק עד דמעות. הכי מעצבן זה יום חמישי שכולו שידורים חוזרים.

עידו א

New member
הערוץ נמצא עדיין רק בתחילתו.....

למרות שהוא עלה לאוויר לפני הרבה זמן, היה איזה קטע שהערוץ היה צריך לקבל איזה רשיון לשידור עוד תוכניות או קשקוש מהסוג הזה.... בעצם אין כל כך הרבה תוכניות, את התוכנטיות שיש לערוץ הזה הםמשדרים שוב ושוב, אבל חלק מהם ססדרות מצוינות: סאות´ פארק, זינה(למרות שזה רק שידורים חוזרים, אבל יכול להיות שהם ירכשו את העונה השישית שלה), תוכניות לייט נייט מצוינות, ובקרוב תעלה העונה החדשה שלהם שיהיה בה: באפי, אי הפיתויים, מלקולם באמצע ועוד כמה... באמת ערוץ מצוין, ואני רק מצטער שכבר אין לי אותו(יש למשפחה שלי יס, אבל היה לי תבל דיגיטל עד לפני לא מזמן).

(Limor)

New member
ביפ...

סה"כ ביפ דווקא ערוץ די טוב... לא הכי טוב, אבל משמש כמפלט שמשעמם... אני אישית מעדיפה את MTV, אבל שיהיה... תוכניות שוות- בעקרון, המצעד, ויש להם גם אנימות בשישי וכאלה, אבל מאוחר מידי !... משדרים שם את קאובוי ביבופ כרגע... אה, שיהיה, אתם בטח תוהים על מה אני מדברת בכלל- הם קוראים לזה מנגה, שיהיה... אני מצרפת תמונה, שתבינו על מדברת....) וסאות´פארק רולז !!! חוץ מזה, לא משהו, ולגעת באוכל דוחה, ומצחיקה רק לעיתים רחוקות... אני עדיין עם MTV והשאר... אלירן, כבר הבנת מי אני לא ? (אתה אמור להיות חכם, שיהיה...) אני ישר הבנתי מהניק, ואז גם ראיתי תמונה (שנורא הפחידה אותי, אבל שיהיה...)

סליידר

New member
מה לעזעזל את עושה פה?

עזבי, אל תעני, אני לא רוצה להעביר ויכוחים אישיים אל הפורום שאף אחד אחר לא יבין...

(Limor)

New member
../images/Emo13.gif, לא באתי להתווכח....

סתם לדבר, ואסור לי להיות פה ? (אם כבר, מה אתה עושה פה?)

למעלה