ביפ יכול להיות ביס!!! עקב קשרים עצבניים יס נכנסה למו"מ עם ביפ ויכול להיות שהיא תשודר ביס!!!
E erez2100 New member 15/4/02 #1 ביפ יכול להיות ביס!!! עקב קשרים עצבניים יס נכנסה למו"מ עם ביפ ויכול להיות שהיא תשודר ביס!!!
W WhiteWolf New member 16/4/02 #2 באסה!!! רק בגלל באפי שכנעתי את ההורים שלי להתקין לנו תבל!!! מה אני יעשה עכשיו???
S shlomihagu New member 16/4/02 #3 אני שונא כבלים רק בגלל באפי נשארתי. מה אני אעשה ?????????????? כי אני מעדיף יס וההורים שלי לא יעברו
G Gal-Mo0D New member 17/4/02 #5 חבל שאנשים משקרים כאן בפורום כי זה ידוע ש"ביפ" בלעדי לכבלים כמו ש"YTV" (הדי חרא...) בלעדי ליס. אין שום סיכוי שהם יקנו אותו.
חבל שאנשים משקרים כאן בפורום כי זה ידוע ש"ביפ" בלעדי לכבלים כמו ש"YTV" (הדי חרא...) בלעדי ליס. אין שום סיכוי שהם יקנו אותו.
B buffstar New member 17/4/02 #6 זהו נכון ביפ שייך לכבלים הוא ערוץ מקורי של הכבלים הוא הפקת מקור שלהם חוץ מזה שהוא שייך גם לקשת וממש ממש קשה לי לאמין שהכבלים ימכרו אות ליס זה כמו שהכבלים יקנו את יס+...
זהו נכון ביפ שייך לכבלים הוא ערוץ מקורי של הכבלים הוא הפקת מקור שלהם חוץ מזה שהוא שייך גם לקשת וממש ממש קשה לי לאמין שהכבלים ימכרו אות ליס זה כמו שהכבלים יקנו את יס+...