ביפ המפגרים...

dimano

New member
ביפ המפגרים...

שמו את הפרק השלישי לפני הסוף (עונה שלישית) בסוף העונה!!! למה?!

התבלבלו

מקווה שהם יותר לא יטעו. וכפיצוי- שישדרו לנו את העונה ה5 ואלה שבאות אחריה.

dimano

New member
לפי מה שהבנתי...

מורידים ברוב את ביפ כי אין להם תקציב...זה לפחות מה שאמר לי חבר שלי...

dimano

New member
לפי מה שהבנתי מחבר שלי...

מורידים את ביפ בקרוב מכיוון שנגמר לו התקציב...אני לא יודע אם זה נכון אבל אני מקווה שזה שקר..

איזה שטויות!

יש עונה חדשה לקיציס ופרידמן...יש כל שבוע שי ודרור..יש את התוכנית החדשה..משהו בתתונים...אף אחד לא היה משקיע כסף בערוץ שהולך להיסגר לא? אז תגיד לחבר שלך ...................שהוא טועה........................

resputin

New member
אתה מודע לעובדה שאי אפשר ל..

..השוות בין סדרה ישראלית לסדרה אמריקאית בחיים? א´. התקציבים של התוכניות בישראל לא מתקרבים לציפורן ברגל לשל אמריקה. ב´. התשלומים לשחקנים, פר פרק, לא מתקרבי בצורה הקשה ביותר לשל אמריקה. ג´. אם אני לא טועה, הטלוויזיה הישראלית מעודדת קנייה של סדרות ותוכניות מקור, מאשר לקנות מחו"ל, למרות שזה לא ממש מצליח. בקיצור, שי ודרור, כולל קיציס ופרידמן, בחמש שנים - לא יעלו כמו עונה אחת של באפי או אנג´ל.

ANGEL N

New member
הלואי שביפ ירד כבר כי ....

ביפ שייך לשידורי קשת, ולפי מה שהבנתי הם כבר קנו את הזכויות לשידור של כל עונות באפי שיהיו. אם ביפ ירד ישדרו את באפי בערוץ 2 (לפחות אני מקווה ככה) ואז ערוץ 2 יהיה חייב לרכוש גם את אנג´ל. אין סיכוי שהוא ישדר את באפי לבד!!!! אבל ת´אמת לא ממש נראה לי שהוא ירד, הוא ערוץ די מצליח לדעתי. בכל מקרה לגבי הסידרות הישראליות שממשיכים לצלם זה לאאומר כלום, כי כמו שאפשר לראות את הסדרות האלה ובמיוחד "החטא ועונשו" הולכים לשדר בערוץ 2, אז גם אם ביפ יפול עדיין ישדרו את התוכניות רק בערוץ 2.

bigbadjoe

New member
הולכים לקצץ בביפ

באופן משמעותי וגם לקצץ בסדרות זרות. זה היה בעיתון זה לא שמועות. את העונה הרביעית הם משדרים כי הם שידרו אותה כבר אז יש להם אותה אבל אני ממש מפקפק אם הם ישדרו את החמישית שלא לדבר על אנג´ל

ANGEL N

New member
לפי מה שהבנתי.....

הם רכשו את כל העונות שיהיו לבאפי. לפחות זה מה שהפ פירסמו כשהם התחילו לשדר את הסידרה

trilliane

Well-known member
מנהל
אני לא שמעתי על ידיעה כזו

אני יודעת שהם אמרו שהם הולכים לשדר גם את העונה החמישית, אבל באותו זמן בכלל לא היתה להם אותה... למעשה, אפילו לפני חודש עדיין קראתי שיש להם בעיות והם עוד לא קנו את החמישית... אז אתם מדברים על אנג´ל? תמשיכו לחלום... אני לא אומרת שאין סיכוי שזה יקרה - מבחינתם של ביפ זה משתלב להם יפה בתוכניות; הבעיה היא עם הזכויות לשידור הסדרה ועם התשלום... אם הבנתי נכון, רוצים עבורו תשלום גבוה מדי, וכיוון שהם גם ככה במצב כלכלי לא ממש מזהיר... גם אם זה יקרה, זה כנראה לא יהיה בקרוב. כולנו מקווים, אבל בואו נהיה ריאליסטים, טוב?

ANGEL N

New member
לא דיברתי על אנג´ל

דיברתי על באפי, ואני עדדיין אומר שהפ פירסמו שהם קנו את כל הזכויות לשידור. אני לא יודע מתי הם סיכמו שישדרו את העונה, אם בכלל זה יקרה. בכל מקרה לי לא אכפת אני רואה סטאר וורלד ואין לי ביפ. בכל מקרה אני לא מתכוון להתחבר לביפ כשראיתי את העונות (כולל החמישית) בסטאר וורלד, מה הטעם בזה?

trilliane

Well-known member
מנהל
מה הטעם? אז ככה:

* ביפ שידרו עכשיו את כל באפי מההתחלה, מה שאיפשר לכל מי שלא ראה את ההתחלה להשלים. * יש תרגום (וגם אם הוא לא טוב, זה הרבה פעמים טוב מכלום, כי זה מאד עוזר להבין) * אין פרסומות * Star World מצנזרים! ואם לא מספרים לך, אתה פשוט לא מודע לעובדה שצונזרו לך קטעים מהפרק...

trilliane

Well-known member
מנהל
לא, לא רק

כשבאפי אומרת בסוף "אן" "רוצה לראות את החיקוי שלי של גאנדי?" (בתרגום חופשי) זה צונזר; רמיזות לסביות בין טארה לווילו (בעיקר בעונה החמישית) צונזרו, ולא מדובר רק על מחוות פיזיות, אלא הבנתי שגם דיבורים הם צינזרו. מה עוד? נדמה לי ששמעתי שבפרק של שבוע שעבר הם צינזרו את הגב של גלורי... וגם באנג´ל הם כמובן מצנזרים בהתאם לאותה משנה. בעיקר קטעים עם רמיזות מיניות, ואם מדובר במקרה הפרטי של בני זוג מאותו מין... בכלל חבל"ז. אני מודה שאני אישית לא שמתי לב כי אני פשוט לא צופה בפרקים שמשודרים שם, קיבלתי דיסקים עם כל הפרקים (המלאים) למחשב וצפיתי בהם כבר מזמן...

כן

לגבי סטאר וורלד, לפי מה שהבנתי אם אתם רוצים לדעת משהו על המערכת יחסים של ווילו וטארה- סטאר וורלד זה לא המקום לחפש. ככה שאני באמת מקווה בשבילכם שישדרו את העונה החמישית בביפ.. ואני בספק שהם ירכשו את הזכויות על אנג´ל, אם הם כבר שידרו את העונה הרביעית, שבמקביל אליה הרי צריכה להיות העונה הראשונה של אנג´ל- כי יש בה כמה קרוסאוברים חשובים. אבל לא שידרו את העונה הזאת.. אני במקומכם לא הייתי מפתחת ציפיות לגבי אנג´ל בביפ. במיוחד אם התקציב שלהם לא משהו. ואל.

Mr Freeze

New member
אם אינני טועה

הפקה ישראלית דווקא עולה *יותר* מקנייה של תוכנית מחו"ל. כשקונים סדרה בארץ, אין בכלל קשר לבמאים, שחקנים וכו´. כמובן שיש סדרה יקרה יותר ויקרה פחות, אבל מכיוון שזו בסה"כ קנייה קבועה ולא הפקה - זה יוצא יותר זול. בר.

matanbu

New member
ברררררררררררררררררררררררררררררררררר

MY LOVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Mr Freeze

New member
איזו השפכות ../images/Emo8.gif

היי, אני באמת צריך לדבר איתך... כדאי לך שאני אתפוס אותך מחר בטלפון! בר.

למעלה