ביפר מד"א

ביפר מד"א

רציתי לשאול מי זכאי לצרוב ביפר מד"א ואם אני יגיד להם שאני פתחתי מוקד ששולח חדשות לביפרים האם הם יצרבו לי

amitzahavi

New member
ברוך הבאה....

אין מצב לקבל ביפר\אישור צריבה לביפר\שרוך לביפר ממד"א אם אתה לא כונן רשמי בגדוד הכוננים המגן דוידי. WELCOME TO THE CLUB

orend123

New member
עמית אתה מתבלבל

כל עובד/מתנדב שברשותו ביפר פרטי רשאי לפנות לא.המתנדבים על מנת לקבל אישור לצריבת ביפר על קבוצת האיזור. זה שבד"כ מדובר בסחבת זה משהו אחר שלוקחת זמן ארוך ביותר עד לקבלת תשובה שלילית או חיובית.... כדי לקבל צריבת קבוצות כוננים אתה צריך להיות כונן רשום. פותח מוקד לשליחת חדשות לביפרים?? תוכל לפנות לדובר מד"א לקבלת צריבת הודעות דוברות (במידה ואתה עיתונאי או גוף אחר)

amitzahavi

New member
מה זה קבוצת האיזור?

לקבל מתי יש השתלמות כוננים הבאה לא עוזר לאף אחד.... להשיג אישור צריבה לכוננים זה באמת בלתי אפשרי בלי להיות כונן. יש באמת קבוצת דוברות של מד"א?

orend123

New member
קבוצת האיזור= אר"ן אזורי

שמעבירים בו את הודעות החירום וגם השגרה שנוגעות לאיזור הספציפי בלבד. בשונה מאר"ן ארצי שהודעות אר"ן נשלחות בו באיחור של מספר דקות וגם הודעות שגרה ארציות. כל ביפר של כל מתנדב ועובד צרוב על שתי הקבוצות האלו. בוודאי שישנה קבוצת דוברות. כמו כל אירגון חירום והצלה בארץ מד"א מפעיל הודעות עבור עיתונאים על המתרחש בארץ. הצריבה היא לעיתונאים ולגופי תקשורת בלבד! לא כל אחד יכול לפנות ולבקש את הקבוצה.

למעלה