יש ווקי טוקי אישי וקבוצתי.... כל מכשיר שייך לאשכול מסויים(כוחות בטחון,מוסדות ציבוריים אנשים פרטיים וכו') ולכל מכשיר יש קוד קריאה אישי... כדי שיצרפו אותך לקשר קבוצתי - זה באישור איש הקשר באותו גוף שיאשר את הצירוף של המכשיר שלך לקבוצה ונעשה טכנית דרך מוקד השירות של המירס...
בסדר, מפקדים, קצינים ואחראים וה' יודע מי עוד שצריכים להיות מעודכנים או להיות מוכנים להקפצה או משהו בסדר אבל אני מתנדב נוער, לא נראה לי שיתנו לי אישור בכלל לצריבה משטרתית בוודאי שלא ביפר משטרתי על חשבון המשטרה
ככל שידוע לי - אין דבר כזה ביפר משטרתי למתנדבים. אני מכיר קבוצות שלמות של מתנדבים שהתאגדו, קנו ביפרים ומעבירים הודעות. מתנדבי זק"א נמצאים עם ביפרים של ארגון זק"א וכמעט כל אחד יכול לצרוב לעצמו את זק"א, אבל זה לא משטרתי. מתנדבים ביחידות שונות (בעיקר חילוץ) הם בעלי ביפרים והם מקבלים הודעות שקשורות אך ורק באופן ישיר לתפקיד היחידה. אבל אין במשטרת ישראל מתנדבי משא"ז שמקבלים מהמשטרה מכשיר ביפר/איתורית/VPN או כל מכשיר אחר לצורך ההתנדבות ואשר נמצא אצלם באופן תמידי. וזה מוסמך. כך שמה שאתה מכיר זה בהכרח לא משטרתי.
קודם כל במערכת תפוז בבלוג טיוי אין פוליס מספר 100 זאת אומרת הבן אדם מתחזה לפוליסים- שאני יעביר את זה למנהלת הפורומים שתבצע חסימה עליו בפורום כי זה התחזות לדעתי. אני אומר את זה מתוך הילד שלי כשומר בבלוגים(יומן אישי). אפרופו בלוגים אני הייתי עם שומרת אחרת באיזה שהו חדר יושבים עם אצבצע על ההרחקה מוכנים נכנסת לחדר אחת שמנה שחבל לכם על הזמן- אני אוכל לי פיצה בכיף כזה עם קולה ליטר וחצי- מפה לשם ההיא מתחילה להתפשט שלנו שם. ואז כל החרמנים נכנסים לשם תחלים לעשות באלגן אני מעיף תוך כמה דקות 10 איש מפה לשם קורה לעוד שומרת אחת שתבוא לסייע לי- שם- הקטע הדוחה בזה שהיא הכניסה מלפפון לכ..... אמרתי לשומרת שתהיה שם לבדאני יצאתי כל הפיצה עלתה לי כושלאימא שלה.. אפרופו- בלוגים- אין שם צנזורה כלומר על מושגים צבאיים או על יחידות במספר כמו 8... וכך הלאה. אני נכנס לאיזה שהוא חדר קולט אחד עם המחשב לאפ טופ (נישא) מצלם בתוך הנשקיה שלו כותב איפה הוא משרת כנשק שם מראה את הנשקים כותב סודות מה הטמבל אומר את השם שלו ושם משפחה-עשיתי צילום מסך התקשרתי לתחנת משטרת ראשון ליומן לקחת את המספר של מצ"ח(משטרה צבאית חוקרת) מפה לשםדיברתי איתם התקשרתי לאחרית שלי בתפוז דיווחתי לה על הכל העפתי אותו הבן אדם קיבל חסימה במקום-אותו יום הגיעו שטורי המשטרה הצבאית לנשקיה וכבלו אותו הוא נעצר על המקום על חשיפת דברים סודיים. התקשרו אלי מהמצ"ח הלכתי אליהם לשם לכלא ... בצריפין פגשתי את החוקרת אמרתי לה על הכל אמרו לי שהוא נעצר והמצלמה הוחרמה לו על המקום הבנתי מהחבר'ה שלי מתפוז שאמרו את זה בחדשות. העיקר שאותו חרא נעצר