ביפר, איך זה עובד ?

tapuach

New member
ביפר, איך זה עובד ?

ביפר, מאפשר קבלת הודעות וזה .. אני יודע השאלה היא כיצד זה עובד ? כיצד ניתן לעביר הודעה למספר מסויים של מנויים ( נניח לדוגמא 200 מנויים ) הודעה במהירות ? כמה עולה ביפר ? האם צריך אישור מיוחד מהמשטרה להחזקת ביפר שיקבל הודעות מהמשטרה ?

קרבינוש

New member
רק באישור מיוחד

ברור שיש כאלה עם קומבינות עם ביפר של משטרה זק"א או עיתונאי אבל אם אתה בלי קומבינות אז אין מצב של ביפר כזה

שלום30

New member
ישנם מסלולי חדשות ב SMS לסלולרי

לדוגמא: ערוץ 2 מפעיל שירות כזה של משלוח הודעות SMS לסלולרי שלכם, אם יש הודעה חדשותית חשובה או דחופה, ואני משער שישנם עוד מסלולים של קבלת מידע חדשותי לסלולרי - מסלולים חוקיים לחלוטין ובמחירים סבירים.

alondr

New member
היי מישה

כדי להעביר הודעות לקבוצה מסויימת של אנשים יש מה שנקרה הודעה קבוצתית... בכל ביפר יש מספר אישי של בעל המנוי ויש מה שנקרא צריבות קבוצתיות... שהן מעין מנוי וירטואלי שצרוב בכל ביפר שמעוניינים שבעליו יקבל את אותה הודעה.... רוב הצריבות המשטרתיות הן חשאיות ומוגבלות לשוטרים וקצינים בלבד... בכל מרחב/מחוז יש תפוצה אישית לכל קציני המטה למשל... בנוסף ישנן קבוצות ארציות כמו את"ן וכו שאותה יש לכל קציני התנועה ובעלי התפקיד הרלוונטיים כמו ראשי משמרת וסגניהם. ביפר ניתן לצרוב עם אישור בלבד - המשטרה לא צורבת ביפרים פרטיים על צריבות משטרתיות בשום מקרה. בזמנו היו כל מיני כאלה בזק"א שעשו זאת בצורה פיראטית דרך עובדת בביפר אבל הם נתפסו ונפתחו נגדם הליכים פליליים. ישנן צריבות גם לגורמי חוץ כמו תפוצת עיתונאים ארצית/מחוזית שאותה ניתן לצרוב דרך אגודת העיתונאים - לבעלי תעודת עיתונאי בלבד. אם אתה מעוניין בצריבה מעניינת כמעט כמו המשטרתית ומקבלים בה את כל העידכונים החמים ביותר - והיא חוקית לחלוטין אנא פנה אלי במסר אישי ואני אתן לך את כל הפרטים

tapuach

New member
וכמה עולה הביפר עצמו ? המכשיר עצמו

והיכן ניתן להשיג ?

tapuach

New member
אוקי, דיברתי עם חברת ביפר תקשורת

והמחיר המדוייק הוא 349 ש"ח + מע"מ כלומר 408.33 ש"ח ותשלום חודשי של 49 ש"ח ------ הצריבה נעשית רק במעבדות שלהם ברמת-גן, וצריך לברר האם ואיזה אישור אני אוכל לקבל מהמשטרה יש הצעות מיוחדות ? ( כיצד לקבל את האישור )

alondr

New member
גם ה 49 לחודש

זה + מע"מ יוצא סה"כ 60 לחודש... לגבי צריבה משטרתית הסברתי לך מי מאשר דבר כזה... צריך אישור מדובר/קצין אג"מ בשביל זה וזה די קשה

ימערניק

New member
ביפר

אז ככה רק מתנדבים בעל תפקיד פיקודי ביחידות המיוחדות מקבלים ורק אם זה זה מצדיק את הצורך כלומר התפקיד מחייב להיות מעודכן ומחייב זמינות 24 שעות לדוגמא מפקד יחידת המתמי"ד או הימע"ר יקבלו מכיוון הם צריכים להיות זמינים כול הזמן (לצורך הקפצת כוחות לדוגמה) ועוד תפקידים אך מתנדב רגיל בחיים לא יאושר לו אם אין לו ויטמן P ועוד משהוא אין מה להתלהב מזה היה צמוד אחרי חודשיים החזרתי אותו לא שווה את הכאב ראש אמרתי להם אני זמין בפלאפון 24 שעות זה מספיק כול הזמן הודאות

tapuach

New member
ומה התפקיד שלך? או ש... פרוטקציה ..

ביקשתי אישור מהמבסית שלי - אין לה מושג על מה מדובר :/ והיא תשאל את המפקד שלה ביום ראשון נקווה לטוב ...

alondr

New member
אף אחד לא יתן סתם

אישור - אם אתה בעל תפקיד בדרך כלל גם מקבלים ביפר משטרתי ....

tapuach

New member
אני בן 17, זה לא פשע נכון ? ../images/Emo13.gif

לגבי זה שמתנדבי אק"מ לא מקבלים ביפר משטרתי - את זה כבר הבנתי, ואם אני אקבל אישור אז אני אקנה אותו בעצמי, ואשלם עליו בעצמי, אני רק צריך אישור של המשטרה לצריבה הקבוצתית או משהו ...

ביפר ע"ח המשטרה אף אחד לא יתן לך

ב"ה אולי קצין קשר יאשר לך אישור צריבה. אני עם ארבעה ביפרים שצורבים על כל העולם ואישתו, בנוסף למירסים. אישור צריבה סיוט לקבל. מה גם, שזה לא כ"כ מעניין. (ביננו, תדע שהיום הארוחת צהרים היא בשעה...) או, מה תעשה עם מידע שתפסו חמישים גרם חומר החשוד כקוקאין? מעניין אותך? הודעות מסווגות, עוברות בקבוצת מירסים, והקצינים נצמדים למירסים בשניה שהם מקבלים ביפר 'קצין אק"מ... לכל המפקדים להצמד למירסים לקבוצה..." כך ששם רצים הדיווחי אמת וכל ה'אקשן' במקרה של אירוע מתגלגל. כל השאר, אין לך מה לעשות עם זה, ואני לא מאמין שתקבל אישור צריבה. ואם כן, שיחקת אותה. שיהיה בהצלחה.

tapuach

New member
אני גם מקווה, ולגבי המירסים ...

תראה איציק רציתי לקנות מירס, כלומר אני עדיין רוצה ... אבל ... בקיצור - התקשרתי לברר - "אנחנו לא למסור מחירים בטלפון, רק נציג שיגיע אליך יסביר לך הכל". בסדר, הגיע אלי נציג ... וההצעה שלו היא כזו : 210 ש"ח לשלוש שנים שזה כולל את המכשיר החדש (הקטן נו), כולל ביטוח ואחריות, כולל דיבורית לרכב, דיבורית אישית ועוד 200 דקות שיחה אני חושב העניין הוא ש210 ש"ח זה נורא יקר, וההפרד בין המכשיר הכי חדש להכי ישן הוא 15-25 ש"ח וההצעה הזו היא ללקוח עסקי, כלומר שזה כולל גם קשר חופשי. כמה אתה משלם ? :/

אני עם מס' מירסים ועם מס' חבילות.

ב"ה בגדול, כל מירס אצלי מגיע ליותר מהסכום שכתבת. אני באוקי-טוקי כמעט כל היום. (כל אירוע שיש, מיד את כל הפרטים אני מקבל דרכו) כך ש... תעשה את החישוב שלך, אם מתאים לך סבבה. וגם אז, על גרופ משטרתי שוב, אין מצב שתקבל.

tapuach

New member
אתה עמוק בפנים אה ? :/

והסכומים הם רם למכשיר מבלי לגעת בו, תוסיך לזה שיחות וזה

אל תשאל עלי שאלות...

ב"ה כי הפסקתי לתת תשובות גם לעצמי. לעיתים הטרוף הזה עולה ביוקר, ואני כבר מיואש גם מעצמי...

למעלה