ביעה מעיקה... עזרה מישהו..?

adam thats all

New member
ביעה מעיקה... עזרה מישהו..?

שלום לכולם, אני משוחרר כשנה והחלטתי לתרום לעצמי ולמדינתי וללכת לעבוד בעבודה מועדפת. ע"מ לתרום בצורה הכי פטריוטית, והאפקטיבית לדעתי רציתי לעבוד בחלקאות/רפת... אמנם עברו כמה ימים אבל לא הצלחתי למצוא שום דרישות עבודה ושום קצה חוט ... אני ממש רוצה לעבוד בתחום, למישהו יש רעיון? עזרה... מישהו? תודה

liatooti

New member
אל תתיאש מהמצב

לא קרה כלום לאט לאט בסוף תמצא משהו מאיזה איזור אתה ?

adam thats all

New member
מרכז

מצאתי עבודות אחרות.... אבל ממש רציתי בחקלאות... אם אני לא אמצא משהו בזה עד יום שני, אני אלך על משהו אחר לצערי הרב. מצאתי מקומות בחו"ל אפילו לעבודות חקלאות ובארץ כלום.... המלצות?

שלום לך רפתן חקלאי!

נעים לקרוא שיש ביננו כאלה שטובת המדינה ותרומה הם ערכים עליהם מבססים החלטות. עבודה בחקלאות לצערנו בשנים האחרונות עברה כמעט רובה ככולה לידיים של עובדים זרים. יחד עם זאת מה שעליך לעשות הוא לפתוח מפה מפורטת של איזור המגורים שלך, לעשות זום אווט, לבדוק את רשימת המושבים/קיבוצים בסביבה ולהתחיל להרים טלפונים אחד, אחד. ואם באיזור המגורים שלך לא הולך, אז לעשות שוב זום אווט ולהגיע קצת יותר רחוק. עוד הצעה היא לפנות ישיורת למועצת החלב או אגודות חקלאיות ולהתחיל את החיפוש שם. שיהיה לך בהצלחה מווווווווווווווווווווו!

אברם54

New member
עבודה

עבודה חקלאית היא עבודה קשה מאוד, מבחינה פיסית אתה קם מוקדם בבוקר וגם התמורה הכספית היא לא משהו שאפשר כל כך לחיות מזה. האמת היא שהקיבוצים לא עושים לעצמם יחסי ציבור כל כך טובים בהקשר הזה, הם מחפשים את הפרייארים מהמרכז שרוצים להרגיש שהם עובדים בשביל אידיאולוגיה וערכים והתגמול שהם נותנים בתמורה לא שווה את ההשקעה.. אני הייתי ממליץ ללכת לעבוד בחוות חקלאיות בחו"ל, גם תראה עולם וגם תלמד קצת חקלאות ותרבות שונה.

michelle2113

New member
מה דעתך לעבור צפונה?

הקיבוצים בגליל העליון/תחתון וברמת הגולן מלאים במשקים חקלאיים כאלה ואחרים וברפתות. המחייה בחלק מהקיבוצים אף זולה בהרבה מהמחייה במרכז הארץ, וגם זכית במקום מדהים לגור בו.

michelle2113

New member
ממ.. אני יודעת על קיבוצים שמעסיקים

את בני המושב שלהם, אבל שווה לנסות בכ"ז. נסה בקיבוצים- חולתה (שם זו עבודה לאורך כל השנה עם תקופות יותר עמוסות{בקיץ למשל}), אלרום, אורטל, עין זיוון(אלה בעיקר בענייני דובדבנים ותפוחים) ומלכיה (בעיקר תפוחים). זה מה שאני פחות או יותר יודעת עליו. נסה גם למצוא משקים חקלאיים פרטיים במטולה. כמעט לכל קיבוץ שציינתי ישנו אתר באינטרנט שאפשר למצוא בו טלפונים לפרטים. אתה יכול גם להכנס לפורום קיבוצניקים ולשאול שם לגבי קיבוצים בצפון שמחפשים להעסיק עובדים בחקלאות. בהצלחה!:)

liatooti

New member
יש המון עבודה בחקלאות באזור השרון

כשאני סיימתי את השרות הוצא לי לעבוד במפעל של תפוזים

noichler

New member
חקלאות...

ממליצה לפנות ישירות לקיבוצים ו / או למושבים...

למעלה